McFly <3

Idag är det 66 dagar kvar.

Och jag är kär i McFly igen! Såååå härligt det känns. Enda som känns dumt är att jag inte har några gig med dom inplanerade än... Men det dröjer väl förhoppningsvis inte så länge. Kanske redan till vintern?! Beror på när nya datum släpps och sådär så vi får se.
Och så har jag lämnat ifrån mig mina dvd:er så jag kan inte titta på några av livekonserterna heller! Jag har inte kännt för att se dom på månader och nu, när jag väl vill, så har jag dom inte här längre! Suck.

Veckan har varit upp och ner so far. Ena stunden så har barnen och jag jättekul, sen kan det slå om på några få sekunder och jag vill bara åka hem. Jag tycker bättre om dom när dom går i skolan och är borta större delen av dagen... Men det är i alla fall bara fredag kvar! Sen blir det partaj på kvällen så då ska jag och Josefine glömma våra sorger och dansa på KOKO natten lång. För sista gången... Slutet på en era!!! Sorgligt.

För övrigt är jag väldigt exalterad över att Elliot Minor kommer till KB i Malmö den 11 december. Väääääldigt exalterad!



Dagens låt: Chills In The Evening - McFly feat. V

Äntligen!

Jag har äntligen lyckats komma in på min blogg igen! Mitt internet gillar inte vissa sidor men jag har förhoppningsvis löst problemet nu.
Josefine och jag var i Brighton igår, som sagt, och det var supermysigt. När vi åkte ifrån London så var det grått, tråkigt och jätteblött så vi hade inte jättestora förhoppningar om en torr dag vid kusten. Vi tog oss till Victoria Coach Station där vi bokat en buss ut till Brighton som skulle ta ca 2 timmar.
Ju närmare kusten vi kom desto lättare blev molnen och väl framme kunde man t o m se lite blå himmel här och var. Det tog inte lång tid förran alla moln var som bortblåsta och det blev varmt. Vi som hade klätt oss för en iskall dag i regn och rusk skalade av plagg efter plagg, haha.
Vi satt först ett tag på stenstranden och vilade, sedan gick vi ut på Brighton Pier där det finns ett litet nöjesfält, spelhall och annat. Vi åkte ett spöktåg som inte var sådär jätteläskigt egentligen men som ändå skrämde livet ur oss, mest för att det var så himla mörkt. Det var dock inte riktigt värt dom 3 punden vi fick betala för det...

Sedan gick vi in mot stan, gick runt lite bland affärerna och Josefine handlade och jag köpte inget alls, as usual, fast jag hade pengar. Det var ganska backigt och brant på sina ställen inne i stan. Vi gick upp för en backe till en liten kyrka där det låg massor av folk på gräsmattan utanför och solade, vilket kändes lite konstigt. Vi satte oss på muren och pustade ut en liten stund, det var ganska svettigt att gå uppför backen!
Sedan gick vi ner igen och gick i lite fler affärer innan vi till slut promenerade tillbaka ner till havet för att lägga oss på stenarna och sola i några timmar. Det var jättehärligt! Vid det laget fanns det inte ett moln på himlen, det var varmt men inte för varmt och det blåste lite lagom. Vi sjöng 'Seaside' och tyckte synd om alla Londonbor som satt fast i storstaden i regnet!

Det kändes allt emellanåt som om man befann sig vid Medelhavet i någon liten kuststad. Husen såg engelska ut men inte på samma sätt som i London. Här i storstan är de flesta hus i tegel medan alla husen i Brighton var målade. De flesta i vitt eller blått eller någon annan pastellfärg. Himlen kändes också lite mer öppen eftersom det var ganska stora höjdskillnader överallt plus att det inte fanns like mycket höga byggnader. Luften var friskare också.

Vi avslutade kvällen med att äta fish&chips (ja, så nu har jag ätit det så ni slipper fråga!), sitta på lite fler stenar och kolla på lite mer folk innan vi steg på bussen igen för att åka tillbaka till mörka, regniga London.
Det tog ca en halvtimme, skulle jag tro, efter att vi lämnat Brighton tills vi återigen hade regntunga moln omkring oss. Brighton is the place to be!

Denna veckan är det halfterm (igen!) och idag är en bank holiday måndag så alla är hemma. Resterande vecka ska jag ha barnen heeela dagarna, köra dom till simningen via le motorway och försöka underhålla dom bäst jag kan. Skitkul, ser verkligen fram emot det. (Notera ironin). Men jag får tänka på fredag; sista gången på KOKO med Josefine!!! Sista gången Joey och Chelsea i Camden by night. Slutet på en era. Fy vad kul vi ska ha! Vi ska gå ut med flaggan i topp.



Dagens låt: Dougie - Town Bike

75 dagar kvar...

...tills jag kommer hem!

Idag har jag haft världens värk i nedre delen av ryggen, där jag brukar få ont allt emellanåt, och det har verkligen irriterat mig. Usch, så jobbigt att inte kunna böja för mycket på ryggen utan att det gör skitont. Men jag skulle tro att det går över till imorgon, det brukar va så.

Annars går det.
Imorse hade jag ännu en intressant dialog med Josie. Den gick något i stil med det här:

Josie: Malin, berätta historien om Peter.
Jag: Vilken historia?
Josie: Ja, den om hur han blev till. Den första människan på Jorden!
Jag: Öhm... Alltså, det finns två historier om hur den första människan kom till. Men jag tror bara på den ena.
Josie: Men jag kan bara en.
Jag: Vilken då?
Josie: Den med Jesus.
Jag: Har du inte hört den andra..?!
Josie: Nej, vilken andra?!
Jag: -drar igång en lång chargong om hur apor blev människor-

Josie: Jaha. Men den med Jesus och det då?

Jag: -berättar jättekort om Adam och Eva-

Josie: Men Peter då?

Jag: Det finns ingen Peter. Dom hette Adam och Eva!

Josie: Jasså. Men fanns det en Peter i den historien som du trodde på då?

Jag: Nä...

Josie: Okej.


Det hela lät mycket roligare när vi höll på att diskutera det än vad det gör här, men jag tyckte ändå det var värt att nämnas. Sen frågade Josie om jag trodde på Jesus och jag sade nej och hon blev jättechockad. Sen sade hon att det måste man ju göra. Då blev jag nästan arg och sade att det måste man inte alls det och att alla tror på olika saker och bla bla. Hon är ju visserligen åtta år men det är aldrig för tidigt att pränta i dom att alla får tro på vad dom vill.
Sen undrar jag också vid vilken ålder dom börjar gå igenom den sk vetenskapliga versionen av hur Jorden bildades och människorna kom till i det här landet? Någon som vet? Jag kommer ihåg att vi höll på med sådant när vi gick i trean, dvs i samma årskurs som Josie går i nu. Men det är ju två olika länder det handlar om...

Och det är inget Corrie ikväll heller eftersom det är fotboll. Och jag känner faktiskt inte för att titta på fotboll ikväll, för jag vill se Coronation street!!



Dagens låt: Laguna Beach theme song.


Hmm.

Hej hej hallå. Hoppas ni mår bra för det gör i alla fall jag. Snabbgenomgång av de senaste dagarna:


Söndag: Soccer Six i Millwall med Josefine. Vi åkte dit för att se kändisarna göra bort sig på fotbollsplanen. Det var bl a McFly, Babyshambles (med Pete Doherty, mind you), The Wombats (utan Murph...), skådespelare, The Automatic och massa andra kändisar. Vi kände dock bara igen en bråkdel av dom men misstänkte att de flesta varit med i någon form av realitysåpa.

Vi hängde lite utanför innan det öppnat och blev, i stort sett omringade, av kändisar. Och vi träffade Tord från The Wombats!!!!!! Sån söt kille. Vi pratade norska/svenska med honom eftersom han är från Norge, därav namnet, och han var så gullig... Jag och Josefine blev jättekära i honom, haha! Och jag gjorde bort mig som vanligt men det är en annan historia. Det var nog det mest spännande som hände. Men vi såg Justin Hawkins på nära håll, han gick precis bakom oss, Joe Dempsey från Skins kom med sin flickvän, bassisten från The Enemy var också där... Vi blev båda jätteuppskruvade, haha! Men det var kul. Sen satt vi och asgarvade åt alla spelarna. Kul söndag men hela arrangemanget var lite väl långdraget.


Måndag: Jag vaknade och var på uruselt humör och jättetrött efter helgen som gått. När jag väl var ensam i huset så drämde jag med sakerna och var arg på hela världen. Stackars Boots flydde snabbt ut genom dörren och jag klandrar honom inte. Det kändes lite bättre efter att jag fått ett oväntat paket på posten och dessutom bokat min flygbiljett hem i augusti. Den 3:e, som sagt!


Tisdag: Vanlig dag och vi gick till skolan eftersom det var fint väder. Jag glömde bort att vi numera ska gå när det är fint väder på morgonen så jag hade inte fixat mig alls och fick gå ut med glasögon och nada smink, toppen.
När jag hämtade Josie efter hennes percussion-klubb så hade vi följande dialog:

Josie: (sjunger) "I just want to hmm on the beach, I just want to hmm on the beach."
Jag: (säger inget men ger henne en konstig blick)
Josie: Malin, vet du varför jag sjunger hmm mitt i? Det är ett fult ord med!
Jag: Jasså...
Josie: Vill du veta vilket?
Jag: Nej tack, det vill jag inte!

Jag undrar var hon lärt sig den sången...

På söndag ska jag och Josefine äntligen åka iväg till Brighton, kolla på havet och allt det dära. Så håll tummarna för fint väder, allihopa!



Dagens låt: Heart Of Glass - Blondie


Busy busy.

En snabbis: 3:e augusti kommer jag hem!

Tips!

Jag ska precis gå och lägga mig men tänkte bara tipsa er alla om en underbart rolig youtube video från våra kära killar på XFMs Breakfast show. Man kan ju inte annat än tycka om dom!

http://www.youtube.com/watch?v=FzwxxZsvzRs

Godnatt!

Två barer senare.

Igårkväll blev det, väldigt hastigt och lustigt, läge för utgång. Maria behövde en kompanjon, och jag var redo som alltid! Vi gick till Walkabout, sydafrikansk eller australiensisk bar i Wimbledon, men vi kom dit lite sent. Barerna och pubarna måste ju stänga vid tolv så vi hann vara där i ca en timme. Men det var en jätterolig timme!
Det, i stort sett, första vi ser när vi kommer in är en komplett naken man stå på ett högt bord längre in i lokalen. Han hade byxorna vid fotknölarna, hahahaha! Hans kompisar försökte få honom att gå ner ifrån bordet men han kompromissade med att dra upp kalsongerna istället som var helt söndertrasade. Han har nog ångest idag, hihi!
Musiken som vankades var riktiga klassiker; Guns n Roses, Bon Jovi, Blink 182 osv. Riktig allsång blev det flera gånger, särskilt till Bon Jovi. Askul!

Idag så har jag varit i Wimbledon med Josefine och fikat, snackat skit, spenderat en smärre förmögenhet på skivor och spanat på killar. Costa är verkligen det perfekta stället att fika på, det ligger precis vid stationen och ingången till köpcentrumet så det är alltid massor av folk som går förbi som man kan kolla på. Och så har dom jättegoda mozarella, tomat och basilika paninis...

Nu ska jag sova ett par timmar.




Dagens låt: Skip To The End - The Futureheads


Happy Birthday!

Det har varit en helt okej födelsedag, särskilt med tanke på att i stort sett alla jag känner befinner sig i ett annat land.
Jag fick två presenter av Ellie och Josie imorse. Ett fint skrivblock med hundar (surprise!) på av Ellie och en nyckelringsbjörn av Josie som heter Horace. HAHAHAHA! Bästa namnet ever. Det ska jag aldrig döpa mina barn till. Men han är ganska praktisk, Horace, för nu hittar jag nycklarna jättelätt i väskan.

Nu ikväll så har jag fått klassisk engelsk födelsedagstårta, dvs. köpt i mataffär (!), med ljus och allt som jag fick blåsa ut och så sjöng dom 'Happy Birthday' för mig. Det var faktiskt jättemysigt och Ellie och Josie underhöll oss alla (mig, Theo och Ian) med diverse påhitt. Jag fick bland annat ett band fastsatt på glasögonen, kanonsnyggt.
Imorgonkväll ska vi gå på restaurang också.

Själv så gick jag till Tesco och köpte mig senaste numret av NME och boken 'The Notebook' så nu har jag lektyr att läsa igen. Ser fram emot att läsa 'The Notebook' och jag hoppas att den inte "förstör" filmen eller hur man ska uttrycka det. Det kan ju bli lite knasigt ibland när man läser en bok som blivit film eller ser en film som bygger på en bok, man jämför ju antingen den ena eller den andra med varandra.

På söndag ska jag dra med Josefine på Soccer Six i Millwall. Vi ska se McFly, Babyshambles, The Wombats, Skins-skådespelare, såpaskådespelare, Get Cape. Wear Cape. Fly och massa andra spela fotboll för välgörenhet. Ska bli jättekul! Hoppas på fint väder bara så håll tummarna allihopa.

Nu ska jag hoppa i duschen innan Heroes. Ciao!



Dagens låt: Teenage Dirtbag (live) - Girls Aloud

Slutet är nära.

Sista dagen som tonåring. Japp, jag blir 20 år imorgon. Det känns verkligen inte så... Jag fyllde ju nyss 18! Det var ju bara ett halvår sedan. Och det var också bara ett halvår sedan jag fick mitt körkort. Och tog studenten. Och flyttade till London. Tiden går alldeles för fort.
Det känns som att från och med imorgon så kommer jag inte kunna göra alla barnsliga saker som jag fortfarande tycker om att göra. Nä, från och med imorgon så måste jag uppföra mig mer vuxet och moget än vad jag någonsin behövt göra innan.
Men vet ni vad, jag tror jag skiter i det för jag känner mig mer som 17 än 20, fortfarande. Även om jag inte ser ut att vara 17 så är själen fortfarande det och förhoppningsvis får den förbli det än i några år!

Tack för alla fina födelsedagskort jag fått, än så länge. Jag hade inte väntat mig att få några alls, förutom från familjen, så det var en glad överraskning. Tack så jättemycket!

Boots.

Jag glömde ju berätta om en liten incident som inträffade i lördagskväll. Det var bara jag och Boots hemma. Jag hade precis släppt in honom genom Ellies fönster och han hade gått ut i hallen och satt sig precis utanför dörröppningen. Jag gick ut ur rummet efter att ha stängt fönstret och precis när jag går ut i hallen ger Boots ifrån sig värsta kattskriket (ni vet väl hur en katt låter i slagsmål?) och attackerar min högerfot. Jag såg bara en vit-svart röra i ena ögonfrån, kände att jag fick flera feta rivmärken på foten och sen rusade han ner för trappan. Jävla katt!!
Jag rusade efter, slängde ut han genom bakdörren och sen fick han inte komma in på hela natten. Och nej, kom inte och säg att det är synd om Boots för han förtjänade det! Han attackerade min fot helt utan anledning. Det enda jag kan komma på som anledning till varför han gjorde det är att han, av någon anledning, blev rädd när jag gick ut ur rummet.

Jag är fortfarande sur på honom.

Allå allå.

Nu är jag brun och fin! Så fort det röda lägger sig i allafall. Det är följden av en riktigt varm och solig helg som, till mestadels har spenderats i Hyde park. Jag och Josefine var där i fredagskväll, lördagseftermiddag och hela söndagen. Favoritställe!
Eftersom jag inte fick några pengar i fredags (och har fortfarande inte fått några!) så fick jag leva som en annan fattig hela helgen, men det var nog lika bra för hade jag fått pengar i fredags så hade jag ändå inte haft några kvar nu.

I lördags gick vi upp tidigt och träffades i Wimbledon där Josefine började beta av sin inköpslista och jag bara kunde se på. Vi flängde runt i Camden och på Oxford street innan vi till slut kollapsade i en trött hög på varsin sjal i Hyde park. Vi kunde också konstatera att gräset inte är grönare på andra sidan, bokstavligt talat!

Jag förstår inte vad som händer men när jag umgås med Josefine så går allt i glada färger, vi förstår varandra som inga andra gör och vi tycker lika om mycket men inte allt. Och så älskar vi att kolla på (och skratta åt) folk. En varm, solig dag är Hyde park knökfullt så ni kan ju tänka er hur mycket vi hade att skratta åt...!
Det här var den bästa helgen på mycket, mycket länge.

När man har haft en sådan kanonhelg så kan det vara lite svårt att komma tillbaka till verkligheten och landa bland alla dammtussar och all disk igen. Tyvärr lyckades jag nog kraschlanda riktigt ordentligt den här gången för jag vill bara åka hem idag. Det känns i och för sig lite bättre nu när jag gjort vad jag ska för dagen, men inte mycket.
Jag blev dock väldigt uppiggad av ett paket hemifrån med en tidig födelsedagspresent!
Först hade jag tänkt gå ner till Motspur centrum och köpa choklad för alla mina sista pund men jag vet inte längre. Biljäveln behöver tankas också.

Jag får lyssna på Pigeon Detectives istället och längta till den 6 juni.



Dagens låt: You Know I Love You - The PIgeon Detectives

Sommar!

Det har blivit världens sommarväder här i London och det ser ut som om det kommer att hålla i sig i resten av veckan! Blå himmel, strålande solsken, 23-24 grader varmt, lite vind... Helt perfekt! Solade lite försiktigt igår, man får ju ta det lite lugnt sådär i början. Kommer ändå ta evigheter innan det syns på mig. Jag har också inhandlat en solkräm så det är säkert solande jag ägnar mig åt, mamma.

Imorgon ska jag ut på köpjakt efter en ny jeanskjol ( har upptäckt att den gamla är alldeles för liten), nya shorts (har upptäckt att även dom är alldeles för små), en sommarklänning och rött nagellack. Jag tror inte jag kommer orka att ta mig längre än till Tesco men jag har redan kollat in deras sortiment och jag kan nog hitta allt där, kanske med undantag för sommarklänningen då för det såg lite väl tantigt ut på den fronten.

Annars går det. Jag ska strax gå ner och laga till en köttfärssås som vi ska äta ikväll. Jag hinner inte göra det efter att vi kommit hem från skolan eftersom Josie ska på Brownies kl 6. Som vanligt så får Ellie och jag vänta på Josie eftersom deras klubbar inte går ihop. Så här ser sommarterminens klubbschema ut:

Mån - Inga klubbar
Tis - Tuned percussion kl 15.15-16.00 (Josie)
Ons - Maths club kl 08-8.45 (Josie+Ellie), Splat Cookery club kl 15.15-16.15 (Josie)
Tors - Drama club kl 15.15-16.15 (Josie), Hollymag kl 15.15-16.15 (Ellie)
Fre - Inga klubbar

Helt galet. Det betyder, i alla fall för Josie att hon har två dagar på sig att göra sina läxor, om hon vill slippa göra det på helgen vill säga. Den stackars ungen kommer att bli så utstressad... Jag förstår inte hur dom tänkte när dom valde klubbar till onsdagen! Hon börjar en timme tidigare än vanligt, har en klubb efter skolan vilket gör att vi oftast inte är hemma förrän runt halv fem-kvart i fem sen ska hon på Brownies igen kl 6. Brownies är slut halv åtta och sen är det i stort sett direkt i säng. Och hon är åtta år. När jag var åtta år slutade jag skolan kl ett varje dag, om jag inte minns fel, och sen var det inte mycket mer med det. Inkluderat klubbar har både Ellie och Josie en del skoldagar som är längre än dom jag hade på gymnasiet...

Nu ska jag laga den där köttfärssåsen.



Dagens låt: The Don - The View

Kaos.

Yes box nu är familjen tillbaka. Med buller och bång! Ian kom först och började bära in grejer från bilen. Tio minuter senare kommer resten av familjen in och Theo är, förvånande nog (NOT!), upprörd över något och skriker på Ellie. Ellie kommer upp och knackar försiktigt på dörren och frågar om jag kan hjälpa till att bära in saker från bilen... Snacka om grejer alltså! Och vilken hög med tvätt... Efter ett tag så lungar Theo ner sig och frågar hur min helg varit och berättade lite vad dom hade gjort osv. och så hjälpte jag till lite mer med att plocka undan grejer och sådär.
Det är en del saker kvar där nere fortfarande men jag har tagit en liten paus eftersom jag inte känner mig helt hundra idag, som sagt.
Åh det är så fint väder idag... Jag vill sola i trädgården igen men jag vågar inte riktigt gå ut och lägga mig där nu när alla är hemma plus att det står en del stolar, tält och annat skrafs där också.

Hejsvej!

Gurka...

Igår eftermiddag var lite jobbig. När jag satt på mitt lilla skokartongsrum så blev jag, bara sådär helt plötsligt, jättesugen på inlagd gurka. Svensk, god inlagd gurka. Mmmm! Det var ganska jobbigt för jag blev inte av med begäret heller. Om jag hade haft inlagd gurka hade jag nog kunnat äta en hel burk. Men det hade jag ju inte så istället fick jag ta det enda som jag kunde tänka mig istället: kaffe. Japp, jag gjorde en kaffe istället för att äta inlagd gurka som jag inte hade. Och nej, jag förstår inte heller varför jag valde just kaffe av allt jag hade kunnat välja.

Josefine, Those Dancing Days kommer till Club NME den 11 juli. Bara så du vet.




Dagens låt: Standing In The Way Of Control - The Gossip


Trött.

Nu är jag trött. Riktigt redigt jäkla trött! Hade först tänkt dricka en kaffe och stanna uppe till tre men jag orkar inte. Tänkte bara författa ihop ett litet inlägg och sen är det godnatt och nattmössa på.
Familjen kom inte hem idag, tydligen. Snällt att dom hör av sig och berättar så man vet...Men ja, jag klagar inte över två hela dagar ensam i huset utan skrikiga barn och lata mammor. Jag fördrev kvällen med att kolla på dom två första avsnitten av Skins och lite extramaterial. Härligt!

Imorgon ska jag städa badrum och planera veckan. Sen vet jag inte mer som behövs göras... På måndagar brukar jag annars plocka undan all skit som familjen asat fram från alla hörn och vrår jag inte visste fanns i huset, diska och tvätta. Men eftersom det bara har varit jag hemma så finns det ingen disk, ingen har stökat till och det finns nog inte tillräckligt av min smutstvätt till en maskin. Dessutom kommer det ju bli stökigt i huset imorgon ändå så vad är poängen med att städa jättenoga om det sen blir stökigt igen? Får bara göra om allt på tisdag ändå. Så ja... Det är det.
Antar att det är jag som kommer få tänka ut lämpliga platser att ställa undan all campingskit på också. Som om det finns fler ställen att lägga grejer på i detta hus! Rensar dom aldrig ut?!
"Malin, kan du bära in alla grejer från bilen? Jag lägger mig och kollar på tv för omväxlingsskull. Jag har ju fått ta hand om barnen hela helgen nu så det är väl bara rättvist att jag slappar och du gör allt som jag inte orkar, eller hur?" Ungefär.

Sen tänkte jag ta tag i att bestämma exakt datum när jag kommer hem i augusti (det ni!), om jag kan åka till Newcastle och så hälsa på Jenny i Bristol i juni! Lika bra att ta allt på en gång så det blir avklarat, jag gillar inte att prata om saker haha. Det kanske märks?

Nu ska jag sova. Godnatt!

Hjärnsläpp.

Vad dum jag är! Inte konstigt dom inte hade Skins 2 i Kingston, den släpps ju inte förrän imorgon... Smarta Malin, jajamän!

Det var bara det.

Skins.

Jag är kär! I 'Skins', alltså, så du behöver inte oroa dig mamma lilla. Jag satt uppe till klockan två inatt och kollade på hela första säsongen... Jag satt som klistrad hela tiden! Såååå bra. Dom bästa avsnitten var nog Tony's, Cassie's, Effy's och så det sista. Michelle's var ganska bra också förresten. Inte för att dom andra var dåliga, men dom fem var snäppet bättre!

Jag åkte in till Kingston innan idag. Var där i cirka 45 minuter! Jag skulle shoppat men jag orkade inte särskilt länge. Jag köpte födelsedagspresent till mamma, vilket var det viktigaste, och sen gick jag in på HMV och kollade om dom hade säsong 2 av Skins (Haha, addicted!) men det hade dom inte. Efter det tappade jag väldigt plötsligt orken att gå i affärer och trängas med alla andra människor... Så jag gick in en snabbis på Boots (köpte inget) och en snabbis på Primark (inget där heller) och sen åkte jag hem igen.

Så nu sitter jag här igen, fortfarande ensam hemma, med en kaffe bredvid mig och slappar. Jag undrar när familjen Shum har tänkt att komma tillbaka... Jag hoppas på imorgon men intalar mig själv att det nog blir i eftermiddag så jag inte blir alltför besviken ifall dom nu kommer hem idag.



Dagens låt: Teenage Dirtbag (live) - Girls Aloud

Soligt värre.

Än så länge har dagen varit dömysig. Jag gick en snabb promenad till Tesco i förmiddags och köpte mjölk, kattmat (Theo hade inte köpt mer mat till Boots så för att han inte skulle svälta var jag tvungen att köpa något till honom, stackarn!), Ben&Jerry's glass, nötter och första säsongen av Skins. Det var inte alls planerat att jag skulle köpa Skins, men boxen kostade bara £10 så jag kunde inte låta bli... Nu är lördagskvällen räddad i alla fall!
När jag kom hem bytte jag om och gick direkt ut på baksidan där jag lade mig och lapade sol i ett par timmar. Sen gick dessvärre solen i moln så det var ingen särskild poäng med att ligga kvar där ute. Så jag gick in och parkerade mig här framför aparauten istället. Jag överväger dock starkt att snart gå en liten runda... Och så måste jag städa upp lite köket eftersom jag stökade till där innan, hehe. För omväxlingsskull får jag städa upp efter mig själv, BARA mig då, och inte alla andra. Familjen Shum är ju, som bekant ute och campar och kommer nog inte dyka upp förrän imorgoneftermiddag så det är lugnt och skönt här hemma med. Jag kan spela hur hög musik jag vill, springa naken genom huset och skita i att släppa in Boots så fort han står och trampar utanför badrumsfönstret. Inte för att jag brukar vilja springa naken genom huset, men det är själva principen att jag faktiskt kan göra det ifall jag skulle vilja som är schyst att veta.



Dagens låt: Your Love Is A Lie - Simple Plan

Enochenhalv.

Enochenhalvtimme. Det spenderade jag i bilen igårmorse när jag körde barnen till skolan. En och en halv timme!!! En normal resa till skolan på morgonen brukar vara i ca 15-20 minuter. Förstår ni?! Det var SÅ drygt att sitta i bilen i en och en halv timme bara för att köra tjejerna till skolan. Det hade tagit en halvtimme att gå dit.
Att det tog en och en halv timme berodde främst på två saker: vägarbeten och spöregn. Just nu håller dom på med en massa vägarbeten här och i Raynes Park som tar upp halva vägen vilket gör att trafiken bara kan gå åt ett håll åt gången och därför måste dirigeras med trafikljus. Och när det är så dåligt väder som det varit de senaste två dagarna så tar ju alla bilen, såklart. Det är ingen bra kombination!
Tjejerna skulle haft matteklubb klockan åtta (dom börjar i vanliga fall kl nio) och vi hade gått upp extra tidigt och lämnat huset i god tid. Trodde vi, alltså. Vi anlände inte till skolan förrän fem över nio, alltså fem minuter försent till den "riktiga" skoldagen! Sanslöst. Det enda som var bra med det var att vi hade radion på så att jag fick höra en och en halv timme av XFMs Breakfast Show. Och det var verkligen det enda som var någorlunda positivt.

Till helgen ska hela familjen Shum (inkluderat Ian och Ellies kompis Loren) åka och campa. Dom är borta från tidig lördagmorgon till söndag eftermiddag, alternativt måndag förmiddag. Jag jublar! Det innebär huset för mig själv hela helgen. Jag hoppas verkligen på fint väder på lördag så jag kan få lite färg. Har inte solat än detta året, det börjar bli dags tycker jag.



Dagens låt: Heartbeat - Scouting For Girls


RSS 2.0