Bratz

Idag var ännu en dag som jag skulle tillbringa helt ensam med Ellie och Josie. Theo behövde inte vara på jobbet riktigt lika tidigt idag som igår så vi hade lite mer tid på oss men byggnadsarbetarna kom dock i rätt tid så det blev inte direkt någon sovmorgon för det...
Vi gick upp, åt frukost och sedan spelade vi lite spel och lekte någon skum lek som jag inte riktigt förstod vad den gick ut på. Något med att en person skulle gömma ett antal gosedjur på olika ställen i ett rum och sedan skulle de andra leta efter dem och den som hittade den skulle skrika "bunny" och den som gömt den "honeybear bunny" och den som skrek först fick behålla gosedjuret. Det var lite lätt förvirrat och jag behövde inte ens anstränga mig för att vara dålig, haha. Tjejerna blev dock välidgt uppjagade av det men de lugnade ner sig när vi åt lunch och tittade på Disney channel. Det blir lite av den varan varenda dag och man kan väl säga så här att jag redan känner för att strypa Hannah Montana. Finns det en mer irriterande person i hela världen?!
På eftermiddagen tog vi sedan bussen in till Wimbledon för att gå på bio. Vi (dvs. Ellie och Josie) hade kommit överens om att vi skulle se 'Bratz' fastän Josie redan sett den en gång. Som alternativ fanns bl.a Hairspray (som jag ville se men tjejerna redan sett två gånger) och Evan Almighty (som ingen av oss sett). 'Bratz' var nog den sämsta film jag någonsin sett i hela mitt liv. Vi kan t ex ta en sen där alla tjejerna är ute och shoppar nya outfits till en "århundradets fest" och den blonda (kommer inte ihåg namnet) är fruktansvärt deprimerad. De andra blir helt till sig och frågar "Vad är det?!" och "Vad har hänt?!" och då svarar hon "Jag kan inte gå på festen!", "Varför?!" frågar de andra tillbaka "JAG HAR INGET ATT HA PÅ MIG!". Please... Give me a break. Den filmen får ett stort fett minus, så ytlig så det är inte klokt! Nog för att jag gillar lättsmälta filmer, men det finns gränser...
Sen åkte vi hem igen och Josie blev lite purken för att jag i stort sett fick dra henne från leksaksaffären som låg bredvid biografen. Men det lade sig igen när jag satte på en film som hon valt när vi kom hem.
Resten av kvällen har varit chill fast jag fick lägga tjejerna ikväll, bara för att ha gjort det en gång, trots att Theo var hemma.

Nej, nu är det dags för lite OC och sen min skönhetssömn. Byggnadsarbetarna kommer ju igen imorgon! Haha!

Kallt...!

Så, inatt somnade jag vid två-halv tre. Eller snarare imorse då... Jag stängde av datorn vid elva och lade mig sedan för att läsa 'Twilight' och det var ju naturligtvis dumt. Den boken fick mig helt klarvaken på någon minut, så bra den är! Jag skriver de tre första raderna från baksidan:

About three things I was absolutely positive.
First, Edward was a vampire.
Second, there was a part of him - and I didn't know how dominant that part might be - that thirsted for my blood.
Third, I was unconditionally and irrevocably in love with him.


Visst vill man bara ha boken när man läser det där?! Ojoj.
I alla fall. Jag var tvungen att gå upp kvart i sju för att fixa till mig lite innan det var dags att väcka Ellie och Josie. Vid sjutiden var vi uppe allihopa och när jag väckte Josie så frågade jag om hon kom ihåg vad det var för dag idag "What? No!" sade hon. Haha. Sen blev de smått hysteriska och skulle måla naglarna och allt också.
Theo gick vid tjugo i åtta och Ian kom strax efter med deras kläder och sen blev det lite stress för att tjejerna skulle hinna klä sig och äta lite frukost. De lämnade huset vid åttatiden (med min kamera eftersom Ians var trasig) och jag har varit själv sedan dess. Eller ja, själv och själv. Byggnadsarbetarna kom typ tio minuter efter att de andra gått. Jag trodde inte de hade egen nyckel så jag var beredd på att släppa in de i huset men de hade tydligen en nyckel så när jag gick i hallen för att hälsa så var det den allra yngsta killen och den andra som nog är min ålder som var där. Haha, lite pinsamt. "Hello", "Morning, how ya doin?" Jag sprang tillbaka till vardagsrummet fort som bara den. Nja kanske inte men nästan. Jag har åtminstone normala kläder på mig idag, och smink!

Det dröjer nog minst en och en halv timme innan de andra kommer tillbaka igen och jag har suttit med datorn här ända sedan de gick.

Trötthet.

Okej, när jag kom hem ifrån Wimbledon igår så var jag så kalastrött så jag pallade inte knepa ihop ett blogginlägg. Ni får ursäkta mig. 
Eftersom det var en Bank holiday måndag igår så betydde det att jag var ledig, dvs jag kunde göra vad jag ville. Tjehoo! Dagen innan så hade en tjej som hette Josefine (en annan au pair) ringt till mig och vi hade bestämt att vi skulle ses i Wimbledon eftersom det är ett ganska enkelt ställe att mötas på. Det är så att när man anländer så får man efter ett par dagar en telefonlista utskickad till sig där det står en massa nummer till andra au pairer som, förhoppningsvis, inte bor allt för långt bort.
I alla fall, vi bestämde att vi skulle mötas utanför stationen/köpcentret någon gång efter tre. Hela arrangemanget kändes lite lätt vanskligt eftersom ingen av oss visste exakt hur den andra såg ut, plus att ingen av oss hade varit i Wimbledon innan. Det löste sig, vi hittade varandra och spenderade sedan de två följande timmarna med att prata, i stort sett, konstant, haha! Vi hade ungefär samma intressen, gillade samma slags affärer, kläder och hade ganska lika musiksmak, snacka om tur! Jag kom hem vid sextiden ungefär och då var tjejerna ännu inte hemma. De hade åkt till någon slags gård med Ian för att mata djur och varit borta hela dagen.  

Efter några timmar blev jag kanontrött och jag bestämde mig för att gå och lägga mig tidigt. Det blev dock inte så, haha, jag fastnade framför datorn istället. När klockan var lite efter nio så hör jag skrik från nedanvåningen. Först trodde jag att jag inbillat mig men jag hörde det igen och tänkte att det här var lite skumt. Så jag gick nerför trappan för att hitta en livrädd Theo i vardagsrummet. Tydligen satt det en extremt stor spindel i ett hörn! Alltså, jag är ganska så rädd för spindlar men Theo är tusen gånger värre... Theo gick och hämtade Bootsy (katten) och vi hade honom till att jaga spindeln ut i hallen och sen satte jag ett glas ovanpå. Sen tog jag ett papper under glaset och lyfte spindel och allt och slängde ut den genom ytterdörren. Under tiden stod Theo och tittade på en bit in i hallen, livrädd! Hahaha... Efter den episoden var jag inte alls trött, snarare extremt vaken. Så jag somnade inte förrän sent med vetskapen om att nästa dag skulle bli den första "riktiga" arbetsdagen.

Det gjorde naturligtvis att jag inte sov så bra men jag var mest nervös över alla byggnadsarbetarna som jag visste skulle springa in och ut ur huset tidigt nästa morgon... Alltså, man känner inte riktigt för att ha en massa stora, starka (snygga) män omkring sig åtta på morgonen när man fortfarande ser ut som ett vrak efter natten. Plus att man ska fixa frukost och ta hand om tjejerna.
Allt gick dock smärtfritt, mest tack vare att det inte dök upp några byggnadsarbetare förrän vid nio-halv tio. Theo åkte iväg till frissan ett par timmar och under tiden så spelade jag, Ellie och Josie massa spel. Vi avverkade; Twister, monopol, Cluedo och Connect-4. Sen kollade vi lite på Disney channel och åt lunch och sen kom Theo tillbaka, lite tidigare än förväntat .

På eftermiddagen så körde sedan Theo, Ellie och Josie iväg till en bekant och jag fick skjuts in till Wimbledon där jag gick i affärer. Jag fastnade på Sainsbury's där jag såg ett par jätteläckra skor som jag inte köpte men väldigt gärna ville ha. Jag åker antagligen in och köper de imorgon, hehe. De hade rea på Topshop och det resulterade i en orange-korallfärgad klänning och ett halsband. Sedan gick jag till en bokhandel och hittade (äntligen!) 'Twilight'! Blev superglad! Hade tänkt köpa 'New Moon' (uppföljaren) också men den har inte kommit ut i pocketversion än så jag brydde mig inte om det.
Jag gick till banken för att växla de två gamla fempundssedlarna och fick stå i kö i typ tjugo minuter. När det väl var min tur så tog det cirka trettio sekunder för mig att förklara varför jag var där, ge sedlarna till bankkassören och få en ny tiopundssedel tillbaka. Suck.

Det inhandlades också ett Oystercard, ett slags busskort som man bara flashar på bussen för en apparat som piper. För att ta den korta förklaringen, huh. Man fyller på pengar och sedan säger apparaten till när man måste fylla på. Flott värre.
Jag avslutade med att köpa en frappucino på Starbucks och gick och satte mig på en bänk för att försöka läsa Twilight. Jag blev dock störd av något äckligt fyllo som kom och satte sig bredvid mig så jag gick till busshållplatsen och åkte hem istället.
Nu ikväll har det varit chill. Slappat och ätit middag, tog ett bad också.

Dagen började dock inte så bra för tjejerna. Vid halv nio-nio tiden ringer Ian och säger att det kan bli svårt att gå på High School Musical signeringen på HMV för att man måste ha biljetter, och det har inte vi. Tjejerna blir jätteledsna och särskilt Ellie tar det ganska hårt och är jättebesviken. Nu ikväll kom dock Ian hem och berättade att han lyckats skaffa tre biljetter till sig själv och Ellie och Josie. Det gör mig ingen större skillnad ifall jag följer med eller inte, jag är inget direkt superfan av Zac Efron. Men det var roligt för tjejerna att det löste sig i alla fall. Vi måste dock gå upp kalastidigt... Det känns lagom lönt för jag går bara upp tidigt för att göra iordning tjejerna eftersom Theo ska börja jobba imorgon så hon kan inte göra det. Men ja, huset kommer ju ändå vara fyllt av byggnadsarbetare så vad gör det för skillnad... Jag hade nog varit vaken i vilket fall som helst, de kommer ju så jäkla tidigt. Urgh. Men jag ska i alla fall ha min nya klänning på mig. 

Nu är det dags för lite mer 'Twilight' och sen ska jag se Elliot Minor's senaste webisode. Eller så blir det tvärtom? 


Dagens låt: Breaking Free - Zac Efron och Vanessa Anne bla bla whatever.


Onyttiga Malin.

Idag har jag ätit tre Jaffa cakes och en påse Walkers Salt & Vinegar chips. Nyttigt, jag vet. Jag har också varit ensam hemma sedan halv tolv-tiden. Jag trodde barnen och Ian skulle komma tillbaka tidigare men tydligen inte... Jag har ingen om var de är nu eller vad de har gjort hela dagen. Inte för att jag har med det att göra egentligen men det hade ju kanske varit trevligt att få reda på ifall de hade tänkt vara borta hela dagen eller bara ett par timmar. Jag vet inte heller om tjejerna ska sova här eller hos Ian inatt och jag har inte heller någon aning om hur morgondagen ser ut. Det sista är ganska viktigt att veta eftersom jag måste ringa tillbaka till Josefine och säga ifall vi kan träffas imorgon eller inte. Och hur ska jag kunna göra det ifall jag inte vet om jag kan imorgon eller inte? Heja. Jag får nog ringa snart i alla fall och säga att jag inte vet hur vi ska göra imorgon eftersom det fortfarande inte är någon hemma. Det känns liksom inte särskilt snällt att låta henne vänta på mitt telefonsamtal hela dagen, det var ganska många timmar sedan hon ringde... Ahja, det löser sig säkert.
Jag är sugen på fler chips, tror jag...


Dagens låt: The Heart Never Lies (live) - McFly (Jag vet, igen!)

Tesco

Eftersom det är söndag idag så betyder det att jag inte behöver umgås med familjen alls om jag inte vill. Theo skulle iväg på en middag och Ian tog med barnen till djuraffären eftersom de behövde inhandla en del saker till deras hamster (som bor hos Ian).
Jag bestämde mig därför för att gå till Tesco och handla lite. Inte för att det behövdes egentligen men jag har hört om det stället så många gånger och har alltid velat gå dit. När jag gick hemifrån hade jag jeans och tjocktröja på mig, alldeles för varmt klädd naturligtvis, så jag var lite varm när jag kom fram. Tesco ligger en tio minuters promenad från Adela Avenue så det är ett helt perfekt avstånd.
När jag först kom in i byggnaden verkade det inte så stort men jag insåg snart att det var just det det var, väääldigt stort. Och jag lovar, allt du behöver finns där. Tidningar, kläder, elektronik, böcker, skivor, all slags mat, tvättmedel, chips, glass, toalettartiklar, hund- och kattmat, sprit... ALLT. Jag höll på att gå vilse och gick fram och tillbaka ganska många gånger för att hitta det jag var ute efter. Men det var en upplevelse. Och det kommer bli svårt att inte gå in där varenda dag när jag lämnat av tjejerna på skolan, det ligger liksom i stort sett på vägen.
Jag köpte bl. a så kallade Jaffa cakes, som jag velat prova länge, olch när jag skulle öppna paketet hemma så råkade jag få syn på en ruta på baksidan av paketet där det stod:

Jaffaholics anonymous
If you think you've got a problem
call in the strictest confidence

HAHA! Jaffaholics?! Seriöst, det gjorde min dag. Jag kanske inte ska skratta åt det egentligen men ändå... Jösses.

Tidsfördriv.

HAR DU:
Folköl i kylen? Nej.
Något husdjur? Tja, de är hemma i Sverige.
Någon favoriträtt? Pizza med tomat och mozzarella.
Någon flick/pojkvän? Nej.
Puder på dig? Nej jag använder inte puder.
Några framtidsplaner? Stanna i London för evigt, kanske?
En levande tro? Huh?
Någon sjukdom? Inte vad jag vet.
Gymkort? Aldrig i livet.
Några kärleksproblem? Nä du.
En homosexuell kompis? Inte som jag vet om.
Någon favoritlåt? Fråga inte!!
Duschat idag? Jadå.
Någon kompis som snarkar? Yes box.
Någon vän som spelar i ett band? Ja.
Några MVG? Jadå, men alltså... Skolan är ju slut.
Någon som förstår dig? Vem kan förstå mig?!
Tuff kompis som kan försvara dig? Kanske det!
Något beroende? Te och McFly.
Fikat idag? Te?
Något favoritmärke? Hm. Nä.
Nagellack? Inte just nu.
Någon vän som bor i ett annat land? Ha, ja. Just nu bor alla mina IRL vänner i ett annat land... xD

VEM..
Avskyr du? Ingen särskild, men folk som inte hör av sig är ju kanske inte så kul?
Delar du mest minnen med? Min familj och mina barndomsvänner.
Längtar du mest efter? Familjen, såklart. Och Findus!
Stör du dig på? Tja, alltid kan man hitta någon...
Gosar du med? Mina lååånga, engelska kuddar.
Lagar mat? Uhm Theo men jag lär få göra det när skolan börjar.
Diskar? Jag eller diskmaskinen.
Städar ditt rum? Jag.
Tror att den är något? Den otrevliga damen på läkarmottagninen här i New Malden.

VILKEN..
Tidning läser du? Inte så många. Kanske heat, Kerrang! eller CosmoGirl!.
Buss åker du oftast? Hum, förr var det alltid 303:an men nu lär de väl bli 131:an.
Frisyr har du? Vanlig?
Dag fyller du år? 15 maj.
Årstid föredrar du? Jag gillar i.
Stad är du uppväxt i? Stad är väl att ta i men jag är uppväxt i V.Nöbbelöv.

VAD..
Gör du nu? Har tråkigt, lyssnar på musik, dricker te och chattar med Mariam.
Gör dig till en bra människa? Jag... vet inte?
Gör dig till en dålig människa? Jag märker inte detaljer.
Vill du arbeta med? Jag vill bli översättare.
Är roligast just nu? Att jag bor i London!
Har du på dig nu? En röd topp med vita prickar och mina svarta haremsbyxor.
Har du för smink? Bara litegranna mascara.
Äger du för skor? Mest Converse.
Har du för skostorlek? 36-37.
Läser du för bok? Ängeln på sjunde trappsteget och en kartbok över Londons alla gator.
Ska du göra nu? Ha mer tråkigt? kanske kolla på OC.
Hur ska din drömkille/tjej vara/se ut? Som Dougie.
Kallt ute? Nej för i helsike.
Idrottar du? Tssk.
Elitnivå? HAHA!
Var det sista du åt? En blåbärsmuffin.

Har du en gitarr? Naj.
Vilket land vill du helst besöka? England står alltid överst på min lista men jag är redan där så... Australien.
Tycker du om dataspelsvåld? Absolut inte!
Mario eller sonic? Mario!
Har du bra hörsel? Sådär.
Tycker du om sånt här? Nej.
Har du några trummor? Naj.
Tittar du mycket på TV? Aldrig.
Senast spelade dataspel? Midtown Madness med Erik!
Har du någon piercing? Ja, i näsan.
Har du någon tatuering? Nej, men några stjärnor på foten hade inte varit helt fel.
Är du rik? Fnys.
Tycker du om indiepopare? Vad är det?
Är du arbetarklass? Jag arbetar så... Ja?
Har du bra betyg? Jag bryr mig inte, skolan är slut.
Vad har du för matte betyg? G.
Vad är klockan när du gör detta? 21:58.

Booooring...

Jag har så tråkigt, haha... Tjejerna är hos Ian ikväll och inatt eftersom Theo är borta och jag är ledig på helgerna. Det betyder att jag är helt ensam hemma, vilket är jäkligt skönt i och för sig men jag vet inte riktigt vad jag ska göra bara. Och jag är så sugen på choklad men jag har inte pallat gå och köpa något innan och nu är det för sent. Jag tänker inte gå omkring på okända gator i mörker i en storstad bara för att jag har lite sötsug.


Funderar på att gå ner och se på lite "engelsk tv". Men jag vet inte hur man sätter på den så det kan bli lite klurigt. Annars kanske jag bara går ner och gör ännu en kopp te och kollar på lite mer OC. Har bara sett två avsnitt av hela säsongen så jag har massor kvar att titta på.


Alltså det här med te är fruktansvärt beroendeframkallande. Särskilt teet de har här. Det blir så himla gott! Det är vanligt engelskt te och tar man i två skedar socker och lite mjölk så blir det perfekt. Jag har aldrig haft mjölk i teet innan för att jag har inte tyckt om det men jag testade det när jag kom hit, bara för att det är så "engelskt", och det är ju hur gott som helst. Men det är säkert bara för att det är just denna smaken på teet och just denna smaken på mjölken. Och sockret med. Jag gjorde teet som jag brukade göra hemma för ett par dagar sedan men det blev helt enkelt inte lika bra utan mjölken i...

Vilket kul sätt att tillbringa en lördagkväll i en förstad till en av världens största, coolaste städer i världen. Men jag klagar inte, jag är väldigt glad över att vara här! Så oroa dig inte, lilla mamma.


Varmt... Phew.

Idag är jag egentligen ledig och får göra precis vad jag vill (hö) men eftersom jag inte har riktig koll på vad man kan göra här omkring än, plus att jag inte lärt känna någon i min ålder än, så bestämde jag mig för att följa med Ian och tjejerna till New Malden. Vädret har varit kanon idag, varmt och soligt, så jag passade på att kolla in New Malden High Street, där det finns en del affärer och så, medan de var i simhallen. Jag gick in i en skoaffär, som jag inte kommer ihåg namnet på, där de hade hur mycket coola skor som helst. Jag köpte inga dock, otroligt nog! Jag gick in på Woolsworth också och sedan i en affär som hette Superdrug som hade smink, schampo, lotion och sådant. När jag skulle betala så gav jag mannen i kassan en fempundssedel men han gav den tillbaka till mig och sa att den var gammal och att de inte använde de längre. Tssk, den och en till fick jag från banken i Skurup när jag skulle växla pengar inför resan där. Nu måste jag gå till en bank här och få de bytta. Så, växla inte pengar på banken i Skurup!
När jag hade gått i affärer en timme gick jag tillbaka till simhallen och mötte upp med Ian och tjejerna för att sedan gå till hans lägenhet där vi åt lunch. Sen gick vi tillbaka och tog bussen hem till Adela Avenue igen. De lät mig säga vid vilken busstation vi skulle gå av vid, för att jag ska lära mig att hitta lite bättre. Jag har lite bättre grepp om var jag befinner mig efter idag och igår. Jag hittar till tågstationen, parken, närmaste busshållplats där man kan åka till skolan, Kingston och New Malden. Jag är inte helt säker på hur man kommer till skolan när man går men det vet ju Ellie och Josie, jag vet dock hur man kommer dit med bussen.
Just nu är tjejerna och Ian i parken och cyklar men jag tror de är på väg hem. Jag har ingen aning om var Theo är, hon var inte hemma när vi kom innan så jag har haft huset för mig själv i en timme eller så.
Nu ska jag nog... Slappa?


Dagens låt: Sexy Back (Justin Timberlake cover) - Lil Chris

Äntligen!

Äntligen, äntligen är jag på plats och datorn är också på plats! Onsdagen var en vääldigt lång, känslosam men samtidigt spännande och rolig dag! Jag orkar inte återberätta allt som hände då men jag kan säga att det inte var särskilt kul att säga hejdå till mamma och pappa på Kastrup. Det var mycket jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara. Jag vet inte om det var för att jag först då insåg hur länge det kommer dröja innan jag får träffa de igen... Men när jag väl landat i London, fått min väska och hittat Theo i ankomsthallen kändes allt bara roligt och spännande. Det var så roligt att åka bil hem till de och se sig omkring lite. Det kändes inte alls obekvämt att prata med Theo på vägen hem, även om det blev lite problem med vissa ord ibland.
På kvällen kom barnens pappa, Ian, över och åt middag med oss så att vi skulle få träffas också. Han bar upp min väska till rummet, varken jag eller Theo ville göra det. Den vägde 27 kg. Heh. 

När väskan väl var uppe på rummet så packade jag upp i två omgångar (jobbigt). Rummet är väldigt litet men mysigt och sängen är helt okej. Har världens goaste duntäcke och inte alltför mjuka kuddar, så det är helt okej. 

Igår så var det meningen att jag skulle få igång min laptop. Jag tog fram alla sladdar och resekontakterna. Jag satte först in resekontakterna i väggen, de passade lite sådär faktiskt... De satt inte helt perfekt, vilket jag tyckte var lite småknasigt. Sen skulle jag sätta i laptop-kontakten i resekontakten. Tog den största, funkade inte. Tog den mindre, funkade inte. Frustration!! Jag fick nästan lite panik och gick ner och berättade för Theo. Hon kom upp och tog en titt på det och sa att det fanns två saker vi kunde göra; 1. be Ian kolla på det, han jobbar på IT - avdelningen på HMV. 2. ta laptopen till en datoraffär och be de kolla på det. Vi bestämde att vi skulle åka till PC world dagen efter och be de ta en titt på den.

På kvällen var det sen dags för att se Wicked! Yay! Vi åkte tåg från New Malden till den större Wimbledone stationen där vi bytte till tunnelbanan. Sen åkte vi därifrån till Victoria. Det var sjukt mycket folk ute eftersom det var i "rusningstrafikstid" och så var det många som skulle se olika musikaler. Vi åt pizza på Pizza Express, fast vi fick först vänta på ett bord i en kvart-tjugo minuter eftersom det var så fullt, och det var supergod mat. Sedan korsade vi gatan till Victoria Apollo Theater och det var, om möjligt, ännu mer folk där inne... Allting gick i grönt, så coolt! Jag köpte mig en hoodie också! Jag trodde den kostade £65 men den kostade bara £30 så då kunde jag liksom inte låta bli, haha! 
Själva musikalen var fullkomligt, fantastiskt underbar! Jag ska lätt se den igen innan jag åker hem... Vi satt på andra raden på balkongen och väldigt långt till höger så ibland såg man inte hela scenen vilket var lite irriterande. Men den var ändå sjukligt bra. Som jag ryste när de körde "Defying Gravity" alltså... Det var helmäktigt! Klart bästa delen av hela musikalen.
 
Så, idag då så åkte vi till PC World, som det heter. Enligt Theo det bästa stället för allt som har med datorer och elektronik och sådant att göra. Vi gick till hjälpdisken där och en kvinna tog hand om min laptop. Hon gick och hämtade en sådan resekontakt och testade datorn men det hände inget. Hon kom tillbaka och sa att det var något fel på själva sladden och gick för att hämta en ny, med engelsk kontakt. Hon testade ännu en gång och då funkade datorn! Men det bästa av allt var att jag fick den gratis! Jag har absolut inte köpt datorn på PC World, och hon frågade inget alls om var jag köpt datorn. Och ändå fick jag sladden! YAY! Så nu är allt grööönt med laptopen. Så skönt. 
Nu ikväll har vi bara chillat lite här hemma; Ian kom hit och fick tjejerna (och lite mig också) att bli helt uppspelta, haha. Jag satt på rummet och efter ett tag så började tjejerna bli vääldigt högljudda där nere. Jag har fattat att de kan vara ganska så skrikiga ibland men det här var extremt. Plötsligt kom de båda rusande uppför trappan och skrek "Mallin! Mallin! (Ja, engelsmän säger mitt namn sådär!) We're gonna meet Zac Efron!". Jag såg ut som ett frågetecken typ och bad de berätta. Ian jobbar på HMV och tydligen så ska High School Musical 2 skådespelarna ha en signering där nästa vecka. Han ska försöka fixa en ordentlig meet n greet till tjejerna (och mig) och inte bara det vanliga köa-i-tre-timmar-och-få-en-minut köret liksom. Men om inte det går så ska vi köa som vanligt. 

Phew. Nu är jag helt slut i huvudet. Ska gå ner och diska lite snabbt, kanske göra lite te, och sedan tillbaka till rummet för att kolla på OC resten av kvällen. Godnatt!


Dagens låt:  The Heart Never Lies (live) - McFly

Packa, packa, packa...

Att packa kan vara så jäkla jobbigt! Det känns som om jag inte har gjort annat idag än att packa ner kläder, packa upp kläder, packa om kläder, vika hit och vika dit. När jag väl hade fått till det någorlunda bra kommer mamma hem och säger att hon har fått vakuumpåsar som jag kan ha till min packning... Suck. Bara att riva upp och börja om igen. Kanske inte riktigt från början men i stort sett. Nu är det väl i princip klart, bara skivorna och dvd:erna som ska ner också men det tar jag imorgon. De måste placeras på väl valda stallen av säkerhetsskäl. Jag kommer gråta om något går sönder! I och för sig så kommer jag säkert gråta lite i vilket fall som helst, men det skulle kännas onödigt att gråta för att MITO-skivan delat sig i två delar. 
När jag vägde väskan i eftermiddags så vägde den 18,2 kg enligt vår våg. Förhoppningsvis väger den inte så mycket mer på flygplatsens våg... 


Dagens låt: Vad som helst med underbara Elliot Minor! <3   

Biljetter fixade!

Croydon och Astoria fixat! Jag blev lite besviken över Croydon-biljetterna. Jag var inne på sidan från kvart över tio och uppdaterade, den sista kvarten ungefär varannan sekund (!), för att vara på den säkra sidan och så fort 'order' länken kom upp tryckte jag på den och sidan erbjuder mig platser på 'Row P'... Jaha, har alla de andra raderna redan sålt slut eller vad? Men jag vågade inte göra annat än ta de biljetterna, jag ska ju trots allt se de på Wembley också, tänkte jag.
Sedan gick jag vidare till att försöka på Astoria, på samma sida, men varenda gång jag tryckte på confirm så var det något som var fel, men man fick inte reda på vad... Suck. Jag loggade in på ticketmaster och försökte där istället och det gick bra med en gång, som tur var! Det tog mig knappt tjugo minuter att fixa biljetterna, jag hade förberett mig på minst en timme haha! 

Nu känns det jäkligt bra men fy sjutton vad jag var nervös innan... De sista tio minuterna när man bara sitter och klickar på "uppdatera" är riktigt hemska! Likadant varenda gång. Nu ska jag bara försöka lugna ner mig lite innan gästerna kommer. Kanske städa lite i mitt rum. Och lyssna på McFly såklart. 


Dagens låt: Don't Stop Me Now (DJ Zukins Remix 2007) - McFly  

"It's Dom and Tanny here from McFly!"

De två senaste dagarna har varit väldigt slappa. Har blivit väldigt mycket datortid eftersom vädret inte varit det bästa. Större delen av eftermiddagen igår spenderades med att bränna resten av mina McFly-videor till skivor. När det var klart hade jag sjutton stycken, inkluderat en med bara musik på. Jag brydde mig inte om att bränna alla radiointervjuerna eftersom jag aldrig lyssnar på dem men hade jag gjort det så hade det blivit en skiva till. Obsessed, yes? xD Så skönt när det var klart och jag kunde ta bort videorna från datorn, äntligen plats till att ladda ner nya och komplettera med!


Dagen idag har sedan ägnats åt att ladda ner, ladda ner och återigen ladda ner, haha. Jag var tvungen att kolla på en del av det jag brännt på tv också, bara för sakens skull att se det på en större skärm... Jag tog skivan med TMi. TMi-videor kan man se några i taget men sådär tjugo i rad blir lite väl mycket. Jag blir nervös av all extrem hyperhet som programledarna ägnar sig åt. Och så stör jag mig på den kvinnliga programledaren som tar varje tillfälle till att flörta, det är faktiskt ett barnprogram! Men TMi har sina stunder det också.
Jag kollade också på en HQ version av videon från '100 Amazing Number Ones' med lite klipp som inte är med i den lite kortare versionen som jag haft innan. Det är sådana videor som gör att kärleken till killarna bara växer, haha! Jag visste knappt var jag skulle ta vägen när Danny, med flit, sade: "It's Dom and Tanny here from McFly!" och när Harry konstant snubblade på orden vid något tillfälle.  


Ikväll ska jag passa Jack och Oscar, antagligen för sista gången innan jag flyr landet. Har inte sett de på hela sommaren så det ska bli väldigt kul! Vi har alltid så mysigt när jag är där, kollar på film och sådär. Inga alltför våldsamma aktiviteter inte, vilket passar mig fint.

Dagens låt: Fight For Your Right (live) - McFly


Spending my time

Dagen spenderades i Ystad, delvis med kära lilla Sarah, och det var trevligt men varmt. Jag var faktiskt uppe redan halv nio imorse! Jag vet inte vad som har hänt men nuförtiden har jag en, så kallat, normal dygnsrytm. Antagligen lika bra att behålla den eftersom det kommer att bli tidiga morgnar från och med nästa onsdag. I alla fall, jag kom till Ystad vid halv elva och hittade, förvånande nog, en ledig p-ruta direkt. Jag var inställd på att få leta i en halvtimme men det gick oväntat smärtfritt, en glad överraskning. Haha!
Sen gick jag till Pressbyrån och köpte frimärken för 55 kronor. Ylvas brev fick två och paketet till Mariam fyra stycken... Gick en snabb runda i affärerna och var bl. a i bokhandeln för att kolla om de hade 'Twilight' men det hade de inte. Det är ingen större idé att beställa den eftersom sådant brukar ta lite tid så jag gick därifrån tomhänt. Får väl inhandla den i London istället. Sedan vandrade jag tillbaka ner till stationen där jag mötte upp Sarah och sedan gick vi till Snuggles för att fika och snacka lite, vääldigt trevligt. Vi kollade på norska militärer med lustiga hattar och tyckte synd om de eftersom de var så varmt klädda... När Sarah åkt hem igen så körde jag till Elgiganten för att inhandla ett styck laptopväska och tomma cd-skivor. Min bil hade ju, naturligtvis, stått i solen så jag höll på att dö av värmeslag på vägen hem. Jag passade också på att lämna in de sista timlistorna. Ser fram emot juli-lönen väääldigt mycket...!

Ikväll så ska jag prata lite med Theo på telefon, om hon ringer. Gör hon inte det så lär det väl bli imorgon. Av någon anledning gör det mig lite nervös... Antar att det är för att jag inte är riktigt van vid att prata engelska än. Måste ju vänja mig vid det så det är lika bra att ta tjuren vid hornen, finns ju inte så många alternativ direkt. Hehe. Ska passa på att fråga henne om hon och tjejerna vill följa med på någon av McFly-konserterna. Chanserna är ganska små men man kan ju alltid fråga...

Dagens låt: Hela Min Värld - Sissel Kyrkjebö (från Den Lilla Sjöjungfrun)


No one mourns the wicked

Alltså jag har lyssnat non-stop på Wicked soundtracket majoriteten av dagen. Tänkte bara berätta det. Innan hade jag 'Defying Gravity' på repeat i två timmar också... Jag har dock inte lärt mig texten helt än, jag kan följa med i rytmen men inte sjunga alla orden. När jag först hörde att vi skulle musikalen tänkte jag mest "jaha" men nu ser jag verkligen fram emot det! Soundtracket har gjort mig riktigt sugen...


Min rygg gör fruktansvärt ont också. Kan knappt röra mig och än mindre böja mig framåt. Mamma smörjde in någon slags aloe vera salva innan som ska mjuka upp musklerna. Får verkligen hoppas att det hjälper för annars vet jag inte vad jag gör... Men ja, jag får väl pallra mig i säng snart. Har faktiskt varit vaken ända sedan halv sju så jag börjar bli lite trött. Läser en helt okej bok nu så då känns det lite mera lockande att krypa ner under täcket än vad det gör om man inte har en bra bok att fördjupa sig i. Imorgon bär det av till Ystad för att uträtta lite allehanda ärenden och kanske en fika med Sarah..?!

Godnatt!


Countdown

Idag är det nio dagar kvar tills den stora flytten. Exalterande? Absolut. Nervöst? Inte så farligt. Jag är mest orolig över packningen, det har jag nog varit hela tiden. Tänk om jag bara får plats med typ, två par skor och några tröjor och sedan väger väskan för mycket? Det är min mardröm, att jag måste slänga ut hälften av det jag packat ner och inte kunna ta med så mycket som jag vill. Det lär väl ordna sig det också men jag misstänker att jag kommer få minst ett nervsammanbrott innan allt är klart...

Dagen har, so far, spenderats framför datorn och ute i solen. Jag lyckades äntligen bestämma mig för vilket färgtema bloggen skulle få och det får väl duga så länge även om jag hade velat ha det lite mer McFly-inspirerat. Wicked duger dock lika bra. På tal om Wicked så ser jag fram emot att få se den, väldigt mycket faktiskt. Har inte sett så många musikaler och den ska ju vara kanonbra! Soundtracket har höjt mina förväntningar också, tror jag ska inhandla det när vi ser den. Skulle velat ha en hoodie också men de är ju svindyra, £68, ofta man har råd med det. Den kostar mer än vad jag kommer att få i veckan! Får nog nöja mig med ett program och soundtracket. 
 




Jag tvekar fortfarande lite angående vilka McFly-konserter jag ska försöka få biljetter till på lördag. Det gäller att tänka smart eftersom det handlar om små ställen och biljetterna kommer att ta slut direkt. Jag ska i alla fall försöka med Croydon först eftersom det är sittplats och jag vill gärna ha chans på de allra bästa platserna innan sidan kraschar helt... Sedan får det nog bli Astoria. Det är ju ståplats och inte press på samma sätt att vara först som när det gäller sittplats. Men det kommer nog att bli lite knivigt eftersom när jag väl är klar med Croydon-biljetterna, förutsatt att det går smärtfritt, så kommer det att vara extremt tryck på sidan och när det lugnar ner sig finns det en risk att Astoria redan är slutsålt... Det känns dock som det bästa alternativet.
Sen får vi se hur det blir med Brighton. Jag får se vad Theo säger om avstånd, tågförbindelser osv. Dessutom är det kanske lite väl optimistiskt att försöka få biljetter till tre småställen... Det giget är ju på en lördag så det är inga problem på det sättet, men är det alltför krångligt med transporterna så avstår jag nog med tanke på att jag redan ska se killarna på Wembley och (förhoppningsvis!) två andra ställen med.

RSS 2.0