Elliot Minor!

:whee:

Tänk vad en felstavning kan leda till, haha...
Jag är helt uppskruvad nu! Lyssnade på Elliot Minor hela kvällen igår och det kommer bli så HELA dagen idag med, jag lovar. Särskilt vissa låtar! Fy fasiken vad jag längtar till den 12 april nu! Jag ska fanimej stå längst fram framför Alex och jag bryr mig inte ett skit om att jag måste gå upp klockan sex, eller kanske ännu tidigare, så jag kan vara där fööööörst. Tror inte jag behöver vara där kvällen innan, det är liiite extremt. Men ja, köa ska jag, så är det bara! För JAG ska vara LÄNGST FRAM! Och röja järnet!

:whee:


Dagens låt: Hugget mellan The Broken Minor och Still Figuring Out. <3



McFly's Ultimate Playlist

Jag hade lite tråkigt så för att inte avlida på kuppen bestämde jag mig för att knåpa ihop McFly's Ultimate Playlist. Dvs. alla låtar, i den ordning, som jag skulle vilja höra live! Jag bestämde mig för att kasta om lite här och där, ta med några b-sides, välja och vraka mellan ALLA låtar de någonsin gjort/spelat in. Det blev kanske lite för många "sega" låtar för att det ska bli en jättebra konsert, det ska ju vara lite fart på tillställningen, men det får gå ändå.


1. 5 Colours In Her Hair

2. Silence Is A Scary Sound

3. Obviously

4. Don't Know Why

5. Born To Run

6. Sorry's Not Good Enough

7. Too Close For Comfort

8. She Left Me

9. The Heart Never Lies

10. The Way You Make Me Feel

11. No Worries

12. Bubble Wrap

13. I Wanna Hold You

14. All About You


15. Star Girl

16. Transylvania


Kändes som om det skulle bli intressant om dem, för en gångs skull, öppnade med 5 colours istället för att avsluta med den. Visst, det blir alltid en jättegrym avslutning med den, men dem har kört med det tre turnéer i rad och det hade faktiskt varit lite kul med något helt nytt. Och visst hade man blivit lite överraskad om det första man hör är introt till 5 colours och sen springer killarna ut på scenen? Jag tror också att Transylvania hade fungerat riktigt bra som sista låt, den är en riktig publikfavorit och går hem hos de flesta! Så, vad tycker ni då om min lista?


Dagens låt: The Way You Make Me Feel - McFly


Why do we like to hurt so much?

Vad gör jag vaken nu?! Bra fråga. Tror jag går och lägger mig nu. Findus har värmt upp sängen åt mig.

Godnatt!

Oooh La.

Jag har så tråååkigt! Och så känns det som om jag ska bli förkyld igen... Jag har faktiskt haft min beskärda del av sjukdomar denna hösten, det räcker nu liksom.

Jag lyssnade på Machines innan. Den låten kommer alltid påminna mig om England och Josefine. Har en känsla av att jag kommer gråta varenda gång jag hör den när allt med England väl är över.

Har laddat ner tre miljoner McFly videor från McFly Media nu ikväll. Har inte brytt mig ett skvatt om den sidan sen typ oktober så jag ligger lite efter med tanke på hur mycket killarna varit på tv nu i höst... Har inte sett KCA än ens! Och det var i oktober, haha. Nu tvingar jag mig att ladda ner så jag kan titta på allt senare på lovet och mysa! Kollade på några videor igårkväll och såg bl a UCAP Season 2 videorna. Blev glatt överraskad när intro videon från GH turnén var med, haha! Den är så fruktansvärt rolig... Harry är bara bäst!

Nu ska jag gå och ha tråkigt någon annanstans. På nätet då.


Dagens låt: Teddy Picker - Arctic Monkeys

Tonight you look so pretty, yes you do

Oh yeah! Idag har jag varit hos tandläkaren (inga hål!), hos Synsam och gått på stan i Ystad med mamma. Och när kom jag hem? Jo, igårkväll. Snacka om att vara effektiv... Imorgon så ska jag klippa mig och sen hälsa på hos Emma. Till helgen blir det förhoppningsvis inte lika mycket "köra Skåne runt" och lite mer lugn och vila. 
Men det ska bli kul att träffa Emma. Hej! 

Findus har, i praktiken, bott i mitt rum sedan jag kom hem... Mamma sa att han inte ens varit här inne när jag varit borta. När jag kom igårkväll så var han lite reserverad men tinade upp efter ett tag när han insåg att det bara var jag. Haha! Så nu är allt bra igen. 

Åh det är SÅ skönt att vara hemma! Men jag saknar Josefine... Det är det enda minuset. Om vi bara bott närmre varandra!! 


Dagens låt: Golden Touch - Razorlight  


Snart hemma!

Yes! Imorgon sker det... Jag ska åka hem!!!! Bara över jul förvisso, men jag längtar jättejättemycket! Åh vad vi ska kramas på flygplatsen allihopa!
Jag har packat allt som jag kan packa just nu... Ca 3 kgs övervikt, hehe. Men mitt mål är att ta hem en del saker redan nu och ha ännu mindre med mig tillbaka i januari. Nu har jag ju en del julklappar och sånt med så jag får skylla på det. Jag slapp betala övervikten förra gången men jag kommer säkert hamna hos en sur, stressad flygvärdinna denna gången som inte låter mig slippa undan. Ahja, det får väl gå! 

Nu ska jag ta ett bad och sen packa det sista och sen sova. Godnatt alla!



Dagens låt: Born To Run (Live Lounge Tour) - McFly  


Vår!

Jag och Josefine längtar till våren! :whee: Åh det ska bli så himla kul... Kan verkligen inte stanna hemma efter jul, Theo har absolut inget att oroa sig för! Nu kan vi lägga ytterliggare en konsert till den redan ganska så långa listan över vårens alla aktiviteter; The Enemy. På en lördag! Härligt!
Än så länge ser listan (bara konserter) ut så här, för min del:

02.02.08 Paramore + New Found Glory, Carling Academy, Brixton
29.03.08 The Enemy, Astoria, London
12.04.08 Elliot Minor, Astoria, London
06.06.08 The Pigeon Detectives, Carling Academy, Brixton


Och ALLA är på lördagar utom Pigeon Detectives som är en fredag, men det är ungefär samma sak. Kan det bli bättre?! NEJ! Heja våren!


Seriöst.

Alltså, jag har tänkt på en sak. Förra veckan när det var McFly på Wembley så hade jag med mig en vattenflaska. Jag var inte helt säker på om det skulle gå att få med den in men jag tänkte att det är nog lugnt eftersom det är sittplats och dessutom inte alltför nära scenen. De kollade naturligtvis igenom väskan när jag kom dit och hittade min flaska. Jag fick ta med den in. Utan kork. Hallå? Jag förstår att det är för man kan kasta en kork men visst fan kan man kasta en flaska också? Frågan är då vad som gör mest skada... Korken eller flaskan?
Det tål att funderas på.

Palla uppdatera...

Jag orkar inte dra allt som hände förra veckan och i helgen... Palla, säger jag bara.

Snart åker jag hem!!! Ska bli jätteskönt och jag längtar jättemycket tills jag får träffa alla igen och komma hem till mysiga Sverige! Fast först är det en hel del som måste fixas. Ska köpa Ellie och Josies julklappar, slå in dom plus Theos och Josefines klappar, bestämma vad jag ska lämna kvar och vad jag ska packa ner, klura ut HUR jag ska kunna packa ner allt som jag bestämmer mig för att ta hem... SUCK! När jag sa det till Theo sa hon "Åh men då betyder det att du säkert kommer tillbaka efter jul!" Haha, hon är livrädd för att jag ska ringa hemifrån en dag och säga att jag stannar i Sverige.
Nejnej, jag tänker åka tillbaka. Det händer en sån massa kul saker till våren så jag kan verkligen inte stanna hemma! Jag har redan biljetter till tre gig (Paramore i februari, Elliot Minor i april och Pigeon Detectives i juni) och sen planerar jag och Josselossan en massa resor hit och dit. Vi funderar på Brighton och kanske en helg i Paris (bara två timmar bort med tåg!). Sen har jag planer på att åka upp till Newcastle och hälsa på Kat och sedan kommer ju min kära familj förhoppningsvis hit någon gång runt påsk. Förresten, mamma, så har jag fått datum och påsken och påsklovet är inte samtidigt här i år, av någon anledning...

Jag är lite ledsen över att jag inte får se något luciatåg i år... Jag försökte förklara för Theo vad lucia var för något men det gick inte så bra. Hon tyckte det lät helskumt, haha.

Nu ska jag gå och lägga mig. Ja, du läste rätt. Jag försov mig lite imorse och har fortfarande en del sömn att ta igen så det är lika bra att tänka på refrängen redan, fast klockan inte ens är nio.
Godnatt på er!

Ursäkta!

Jag är inte död, jag har bara varit väldigt upptagen!
I korta drag har följande hänt:

Massa, massa städning.
Mer städning.
McFly och Elliot Minor live på Wembley!!!!!!!!!!
Jag har träffat Kat (!), Ylva och Amanda.
Maria har bott här över helgen!
Jag, Maria och Josefine var på KoKo i Camden.
Maria och jag shoppade i Camden och på Oxford street.
Maria och jag gick på bio och Pizza Hut.
Jag lämnade Maria på tågstationen.
Jag har haft ont i örat igen.
Jag har köpt McFly dvd:n och b-side skivan!
Jag har köpt nästan alla julklappar.
Det är drygt en vecka tills jag åker hem!!!!!!
Nu måste jag åka igen. Ordentligt uppdatering kommer snart.

Lördag-söndag

Lördagen började med att jag sov ändå till tolv. Ja, ni läste rätt! Tolv! Det var tyst och lugnt i huset ända fram till dess... SÅ SKÖNT! Har inte fått sova så länge en enda morgon sedan jag kom hit. Sedan satt jag i sängen och spelade Sims några timmar innan det var dags att börja fixa sig iordning för att åka till Josefine i Tooting och sedan vidare till The Puzzle i Earlsfield.

Efter ett snabbt besök på Sainsbury's traskade vi hemåt i blåsten och förfasade oss över allehanda juldekorationer som mindre intelligenta människor satt upp. Vi gömde oss på Josefines rum ett par timmar innan vi gick för att möta Ina vid bussen. Vi åkte vidare till Earsfield där vi träffade Elisabeth och sedan gick vi till Puzzle.

Alltså, det är nog mitt favoritställe förutom Camden. Dem spelar jättebra musik! Vi blev attackerade av sydafrikanska rugbykillar men vi var inte intresserade så dem försvann ganska fort. Sen fick vi dansa i lugn och ro (?!) resten av kvällen.

Eftersom Josefine arbetat så duktigt hemma så fick jag lov att sova över. Och det gjorde livet enklare för oss eftersom vi skulle åka in till London och turista på söndagen. Så vi satte väckarklockan på tio, vaknade och låg kvar i sängen och kollade på Hollyoaks, haha. Det regnade.

Vid ett-tiden (eller kanske två?) så lämnade vi äntligen huset och traskade iväg till bussen. Vi tyckte att det skulle vara roligare att åka buss eftersom man får se lite mer då än om man tar tunnelbanan. Det var jättekul att åka buss. Vi klev av vid London Eye och gick in på Waterloo för att ta tuben till Harrods. När vi kom dit insåg vi att halva London och lika mycket turister haft samma idé som vi så vi var där inne i ca fem minuter, sen pallade vi inte allt folk. Så vi gick ut och eftersom vi nu ändå var turister så tänkte vi att då kan vi lika gärna ta kort på utsidan, som alla andra. Och man ska ju vara som alla andra, eller hur?

Efter en liten fördröjning som involverade en annan buss så bestämde vi oss för att ta tuben till Piccadilly Circus i jakt på en Subway. Maten alltså. Vi kom till Piccadilly Circus och ställde oss på (ja!) fontänen, tog några fler turistbilder och sen försökte vi spana efter en Subway på samma gång. Ingen tur så vi valde en gata som såg ut att kunna ha en Subway och gick vidare. Ingenting. Vi gick och gick och kom till slut till Leicester Square och då såg vi ett McDonalds på andra sidan gatan. Vi var färdiga att ge upp vårt sökande men då vänder jag mig om, turligt nog, och vad ser jag då lite längre upp på gatan? SUBWAY! Lyckan var gjord.
Sedan tog vi tuben, ännu en gång, tillbaka ner till Waterloo för att ta bilder på ett upplyst London Eye och Big Ben/Houses of Parliament i mörkret. Det blåste som sjuttsingen hela dagen så vi fick hålla i mössorna, haha!
Vi knäppte några kort och sedan gick vi ut på en bro lite längre ner över Themsen och där uppe var det värsta stormen haha... Men vi gav oss inte utan, med stelfrusna fingrar, så tog vi ytterliggare bilder (på oss såklart) och sedan begav vi oss hemåt.
Jag var hemma runt sjutiden, tog ett bad och sedan dök jag i sängen.... Helt slut var jag. Det blev inte så sent kvällen innan men efter att ha gått London runt en hel eftermiddag så är nog vem som helst trött.

Idag har jag i stort sett bara slavat med dammsugare och mopp. Har en lång lista på saker som ska göras imorgon också. Kommer inte ha tid att göra någotn städning ons-tors-fre för då är det annat som händer så jag har inte så mycket att välja på. Julklappar ska inhandlas, jag ska se McFly en sista gång innan året är slut och sedan kommer Maria hit! Utgång i Camden på fredag? The Courteneers spelar på KoKo så vi ska nog dit. Vad sägs?

Nu måste jag rusa, dags att hämta otygen från skolan!


RSS 2.0