Två barer senare.

Igårkväll blev det, väldigt hastigt och lustigt, läge för utgång. Maria behövde en kompanjon, och jag var redo som alltid! Vi gick till Walkabout, sydafrikansk eller australiensisk bar i Wimbledon, men vi kom dit lite sent. Barerna och pubarna måste ju stänga vid tolv så vi hann vara där i ca en timme. Men det var en jätterolig timme!
Det, i stort sett, första vi ser när vi kommer in är en komplett naken man stå på ett högt bord längre in i lokalen. Han hade byxorna vid fotknölarna, hahahaha! Hans kompisar försökte få honom att gå ner ifrån bordet men han kompromissade med att dra upp kalsongerna istället som var helt söndertrasade. Han har nog ångest idag, hihi!
Musiken som vankades var riktiga klassiker; Guns n Roses, Bon Jovi, Blink 182 osv. Riktig allsång blev det flera gånger, särskilt till Bon Jovi. Askul!

Idag så har jag varit i Wimbledon med Josefine och fikat, snackat skit, spenderat en smärre förmögenhet på skivor och spanat på killar. Costa är verkligen det perfekta stället att fika på, det ligger precis vid stationen och ingången till köpcentrumet så det är alltid massor av folk som går förbi som man kan kolla på. Och så har dom jättegoda mozarella, tomat och basilika paninis...

Nu ska jag sova ett par timmar.




Dagens låt: Skip To The End - The Futureheads


Åsikter?

Säg vad du tycker:

Vän eller fiende?:
Prenumerant?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Min blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0