U. U. U.

Utmattad. Uttorkad. Underbart.
Fy fasiken vad bra det var! Mycket bättre än Croydon och Swindon rent gigmässigt (Swindon kommer nog alltid vara högst upp på listan dock...). Kom till London vid halv sju-kvart i sju ungefär och då ringlade kön lång utanför Astoria. Men, den rörde på sig! Vänta lite, var inte insläppet klockan sju..? Nej, halv sju tydligen. Hmpf. Det tog bara en tio minuter att komma in kanske och jag lyckades hitta Sofie och hennes kompis Elena (?) och halvtränga mig fram till dem. De stod ganska långt fram på Toms sida. Vi stod och snackade och hade det trevligt ett tag tills några små fjortistjejer började försöka tränga sig fram till sina kompisar... Alla blev sjukt irriterade och de tyckte det var kul att härma våran svenska när vi pratade. Jäkla bitches. Små och fula var dem. Dem gav upp efter ett tag, som tur var. De förstörde första delen av kvällen för oss, och andra med. Vill man stå längst fram så får man väl för fan komma och köa i tid och inte tränga sig fram sen. Det går liksom inte att flytta på sig då. Det är ju packat med folk överallt och ingen vill ge upp sin plats liksom...
Vi stod långt fram när Saving Aimee gick på, mycket längre fram än innan och det var väldigt stökigt och bökigt där. Folk knuffades något sjukt men det var ändå lite roligt att vara så långt fram haha. Vi bestämde oss dock för att ta några steg bakåt sedan för det kändes lite obehagligt emellanåt. Sedan var det bara att vänta på huvudakten yayay! När jag satt på tåget så kände jag inte alls att jag skulle på McFly. Jag hade lika gärna kunnat vara på väg till ett tråkigt affärsmöte tillsammans med alla pendlare... När jag kom till Astoria så blev det dock andra bullar!
När skynket föll ner och man såg Harry och sen dem andra rusa ut på scenen så var det bara underbart! Dock är det lite tråkigt att medge men det känns ändå inte riktigt lika mycket att se McFly längre. Jag tror det är för att dom är lite för lättillgängliga nu... Jag kan bara ta tåget till var dom nu spelar. Man får liksom inte jaga och kämpa lite för att kunna se dom. Det behövs ju inte längre...
Första halvan av kvällen var lite lätt avslagen men sen kom dom igång ordentligt och körde på. Transylvania var undantaget, fantastisk som vanligt. Men Dougie måste verkligen sluta klanka ner på sina egna låtar... Han säger alltid något i stil med "nästa låt är slöseri med tid, gå och köp dricka, en tröja eller vad som helst, bara ni skiter i den" ungefär... Hans låtar som är så underbara! Om jag någon gång träffar honom ska jag säga til honom att sluta upp med det där.
Någon gång under Please, please blev kvällen extremt bra! Jag kommer inte ihåg så jättemycket, om jag ska vara ärlig, bara att det var grymmare än grymmast... Stackars Danny hade lite problem med halsen så han drack honung, citron och whiskey. Harry körde på öl han, haha. Och just det, under Star Girl (den tredje låten eller så) så pajade Toms flying V så han hade ingen gitarr under större delen av sången... Han skuttade runt under gitarrsolot och viftade med armarna, det såg så himla kul ut!
Dougie snubblade lite på orden också när han skulle säga åt oss att "go nuts" så blev det "if you nuts" och det höll dom på och snackade om i fem minuter sen... När han till slut kom fram till poängen så var det inte hans "nuts" vi skulle få se denna gången utan Toms. Men det var tydligen inte mycket att hänga i julgranen för han måttade storleken med fingrarna, haha. Han är så dum ibland! Stackars Tom.
"Sista" låten var Room on the third floor och den funkar faktiskt väldigt bra sådär i slutet. "Nananana, nanananaaa..." och så lite hopp och skutt på det. Scenen blev tom och sen tog det några minuter innan dem kom tillbaka och körde Don't stop me now och så 5 colours, så klart. Innan 5 colours (tror jag det var) så slängde Danny ut sin vattenflaska och jag var sjukt nära att få den! Den flög över huvet på mig och spred vatten överallt men den var skitsvår att fånga så den hamnade bakom mig... Den var helt hal, haha. Och sen fick jag nästan Harrys trumpinne! JAG HÖLL I DEN! Men det stod en kille framför mig och han fick mer tag i den och han var ju sjukt mycket starkare än mig så han drog till och sen var det ajöss med den, haha. Men jag höll i den! :DD
Och sen... OH MY GOD!!! TOM STAGE DIVADE! Först slängde Dougie iväg sin gröna bass på scenen och sen slängde Toms sig rakt ut i publiken... Jag tänkte bara är han DUM I HUVUDET?! Han mosade säkert flera av tjejerna där och sen försökte ju alla komma så nära honom som möjligt. Hela publikhavet drogs åt hans håll för att komma så nära som möjligt, jag flyttades flera meter fram! Jag blev helt rädd, jag trodde seriöst att Tom skulle dö. Han måste ha blivit så sjukt krossad av alla... Det tog flera minuter för säkerhetsvakterna att dra upp honom. Efter ett tag såg man hans arm och sen kom resten av honom haha.... När dem fått tillbaka upp honom på scenen så gjorde han en ursäktande gest och sen gick dem av. OMG liksom!!!!!!!! Man såg hur Danny skrattade åt honom innan dem försvann...
Det tog skitlångt tid att komma ut. Först väntade vi lite därinne för att det skulle lätta upp lite och sen var vi ändå tvungna att gå till garderoben och få våra saker och sådär. Sen rusade vi ut och in på Sainsbury's och köpte upp all dricka dom hade, ungefär. Jag var så himla törstig... Det sitter i fortfarande. Drack en vattenflaska igårkväll och har druckit flera glas idag men jag har knappt gått på toa överhuvudtaget. Att svettas sjukt mycket och inte dricka något är ingen bra kombination, hehe. Vi stod liksom inte långt fram för att vi skulle få dricka av vakterna och vissa puckon drack inte vattnet utan slängde bara bak det. Jag blev blöt hur många gånger som helst... Fick Tom och Dannys vatten på mig också vid något tillfälle.
Och Harry sa faktiskt något denna gången! Men inte så mycket. Han sa något om att Danny skulle be om ursäkt för sin sång eftersom han hade någon infektion i halsen eller bröstet. Och sen haha just det! Jag kom precis ihåg... HAHA! Precis i slutet innan sista låten eller så, så tackade dem förbandet, pianisten och andra personer. Så sa Dougie (tror jag det var) något om att vi skulle tacka Harry så Harry tog sin mick och sen sa han "Give it up för Harry!" och så log han jättebrett och alla bara skrek. "That was probably the best cheer I've ever had" sa han sen. Awww! Men han har rakat av håret ännu mer! Det är skitkort, nu är han verkligen flintis. Var han det inte innan så är han det definitivt nu... OMG, så fuuult!

Jag tror inte det hände mer än så. xD Men ojoj så himla kul det var... Much better than Croydon! Om man bortser från dom där teenie bratsen... De startade faktiskt en jäkla mosh pit under 5 colours! Herregud, korkade ungjävlar. Förlåt för att jag svär så mycket idag, mamma.

Nu måste jag göra lite nytta.

Forts.

Okej. Nu har jag glömt allt kul och allt tråkigt som hände förra veckan så nu skiter vi i det. Ny vecka! Och ny McFly-konsert! Haha jag börjar känna mig rutinerad nu ju... Höhö. Nä men har jag tur så kan det bli en till. Alltså en till förutom Astoria och Wembley! McFly ska göra G-A-Y igen i november, haha. Det kan ju bli intressant. Finns inte så mycket info om det än så jag vet inte om det är möjligt. Men det är ju en lördag så på det sättet är det inga problem... Nu blir jag jätteuppskruvad igen! Aaaaah.

Idag så såg jag THNL-videon på The Box sisådär en sju-åtta gånger. Jag spolade tillbaka hehe. Jag älskar deras tv-box! Man kan livepausa och komma tillbaka en timme senare och fortsätta titta, spela in en massa program direkt på hårddisken, spola tillbaka live tv osv. Sjukt bra. 

Idag så skulle jag gå och hämta Theo's kemtvätt men den var inte klar. Så jag ska gå dit igen om en halvtimme precis innan jag går och hämtar barnen. Så eftermiddagen kommer se ut så här ungefär:

Kuta till kemtvätten, hämta kläderna.
Kuta tillbaka hem och kasta in kläderna genom dörren.
Traska iväg till skolan.
Försöka undvika allehanda stopp på vägen hem (kommer antagligen resultera i sura miner) såsom bageriet och annat. Måste komma på en bra ursäkt till att inte gå dit, "nej" räcker inte längre.
Få hem barnen (inga skootrar idag iaf, thank god).
Se till att dom gör läxorna och hålla Ellie borta från datorn och tv:n tills dom är gjorda.
Laga mat (vilket blir väldigt enkelt eftersom Theo gjorde congee igår).
Städa badrummet.
Städa köket.
Ta hand om all disk och tömma diskmaskinen.
Sätta ut återanvändningslådorna och soptunnorna till imorgon.

Suck. Jag kommer vara död ikväll alltså. Och jag som måste gå och lägga mig tidigt alla kvällar denna veckan fram till torsdag för att ha energi att ta av för tors-fre-lör. Det kommer bli tufft. Ojoj. McFly på torsdag, hem sent och upp tidigt, utgång i Camden på fredag, lär väl komma hem sisådär klockan sex på lördag morgon. Men kul ska det bli!

Dagens katastrof är dock att det inte finns några biljetter kvar till Elliot Minor nästa fredag... Jag får skylla mig själv, dem släpptes i juli. Men ändå... Skit, liksom.


Dagens låt: The Heart Never Lies - McFly  ÅCK Pretty Handsome Awkward - The Used


Kalas

Japp, idag är det kalas. Tio-årskalas då. Ellie ska ha party ikväll tillsammans med sin kompis Jemima som också fyller tio snart (eller så har hon redan gjort det...). De har bjudit hela klassen och några till. Där kommer även vara några av Theos närmsta vänner och så jag och Josefine. Hahaha. Det kan ju bli kul... Snällt att jag fick bjuda Josefine så jag har någon att umgås med hehe.

Det har varit en ganska rolig vecka med några minder roliga eftermiddagar... Tjejerna kan verkligen vara både extremt gulliga och extremt hemska. En eftermiddag hade vi dock väldigt roligt för på hemvägen så råkade Josie säga att hon gillade en kille i hennes klass och han gillade henne tillbaka. Det var så himla kul! "But Malin, it's true love!", "It's true love but I'm just not ready yet..." och en massa annat. Jag fnissade hela vägen hem. Hon var jätteseriös också! På bussen så drog hon mig i armen hela tiden bara för att viska att hon gillar honom jättemycket... När vi kom hem så höll Sean på att fixa med dörrarna där nere (han har bytt i stort sett alla dörrar i huset och satt in en ny) så han var överallt där vi var. Josie kom på att vi skulle skriva kärleksbrev till killen (jag har för tillfället glömt bort vad han heter) så det gjorde vi. Hon sa så himla mycket roliga saker... Det bästa var nog när hon sa att han gillade en annan kille till i klassen men att "en pojkvän var tillräckligt just nu". HAHAHA! När hon sa det hörde man hur Sean försökte dölja sitt skratt så det blev någon slags konstig harkling av det. Gratis underhållning för oss båda!

Jag får fortsätta det här senare, måste gå och möta Josefine vid bussen!

Inga prickar!

Jag har lanat familjedatorn for Sean (jag vet hur han stavar sitt namn!) ockuperar hela hallen med dorrar, verktyg och skit sa jag pallar inte ga upp och hamta min. Plus att det alltid ar svinkallt i vardagsrummet (enda stallet jag kan ha den pa forutom mitt rum) sa ni far klara er utan prickar haha!
Just nu spelar jag McFly for fullt. Har gatt in pa deras MySpace och kor videon om och om igen... Den ar SA bra! Den laten har verkligen vuxit efterhand... Forsta gangen jag horden den sa tankte jag bara "nej nej nej, vad haller de pa med" men nu kan jag stracka mig till att saga att den ar en av deras battre latar, overhuvudtaget. 

OMG! Han har startat varsta borrmaskinen precis utanfor dorren... Jag tycker det later mycket nar det kommer uppifran tredje vaningen men att ha det pa andra sidan dorren. Ojoj. Jag hoppas han har oronskydd pa sig. Oh nu luktar det traslojd igen! Aah... Trevligt! Det luktar jattegott.

Idag hade jag sovmorgon igen (brukar ha det pa tisdagar) men jag maste ga och hamta barnen i eftermiddag som vanligt. Det osregnar. Jippi. Men enligt Ian sa var idag den enda dagen denna veckan som det skulle regna, sa man kan ju hoppas... Dessutom brukar jag ha san tur att det spricker upp lagom tills jag ska traska ivag. Haller tummarna for det idag ocksa! Som tur var har vi inga skootrar att slapa pa idag.

McFly igen nasta vecka! Sofie kommer over, ska bli roligt! Jag forvantar mig att ni koar hela dagen sa vi kommer langt fram, hoho. Jag kommer inte ha mojlighet att komma forran precis innan inslappet, vilket suger nagot... Hade velat sta anda langst fram, men det kan jag nog glomma. Ska inte ha vaska eller nagot med mig, gomma kameran i byxorna (haha!) sa jag bara kan rusa rakt in och stalla mig. xD Tank om det hade varit sommar, da hade man kunnat skippa alla kladlagrena ocksa... Aah, McFly-gig utomhus! Vill ga pa!

I sondags sa hangde jag med Josefine, forst i Wimbledon och sedan hos mig. Nar vi traffas ute har vi en benagenhet att bara ga och ga utan att riktigt ha koll pa var vi ar... Sa var det igar. "Ska vi vanda kanske?" Hahaha. Vi drog hem till mig sa att Josefine kunde fa lana min dator och lagga upp lite bilder i sin bilddagbok och sadar. Men det var kul som alltid. Vi vill bada dra pa massa konserter men det ar inte direkt idealistiskt nar man ar au pair; alla de basta spelningarna ar ju mitt i veckan... Jag har haft tur som fatt dispens for McFly! Om tva veckor ar det dock half term sa da behover jag inte jobba alls lika mycket. Ska forsoka fa ledigt pa mandag och fredagkvall sa jag kan se Scouting for girls/Area15 (mandagen) och sen Elliot Minor (!!!!!!!!). Jag vill verkligen se Elliot Minor! Det ar mina favoriter nast efter McFly... <3

Just nu forpestar jag Seans liv med att kora The Heart Never Lies pa repeat och han gor det samma for mig fast med borrmaskinen.

Toodles!

Rooftops

Jag är kär! I Lostprophets! Dem är mina nya favoriter... Har hört Rooftops och A town called hypocrisy några gånger på Kerrang! och det har fått mig att köpa 'Liberation Transmission'. Och nu är det kört. Ska nog köpa 'Start Something' i veckan. LT kostade några pund mer än SS men den hade de bästa låtarna så det var inte mycket att be för... Och jag ångrar mig inte, 13 väl spenderade pund. Jag köpte också Madina Lakes 'From them, through us, to you'. Får se om den är något bra. Jag hade velat köpa ett par The Used-skivor också alt. den nya cd-dvd:n men det sa plånboken nej till. Får bli en annan gång. Skivor är verkligen min drog! Jag älskar HMV! Jag var där nog i minst en timme idag och HMV i Wimbledon är inte alls stort... Jag hittade de flesta bra skivorna under 'metal', haha.

Igår köpte jag en tjugo frågor-boll på Tesco. Har hört om den innan och ville se om den funkar haha... Den är jättekul! Jag har testat den flera gånger och den är faktiskt rätt smart. Man ska tänka på en sak, t ex en fotboll och sen så startar man bollen. Den frågar först om det är ett djur, en grönsak, en mineral (?!), något annat eller okänt och så får man välja sedan börjar den fråga och när den har frågat tjugo frågor så gissar den vad man tänker på. Den har faktiskt haft rätt de flesta gångerna... Vissa frågor är lagom skumma, haha. Som "Is it smaller than a loaf of bread?" eller "Does it weigh more than a duck?". Hahaha! Men den är ganska rolig. Tyvärr så glömde jag den i soffan igårkväll så nu vet tjejerna att jag har den och dem kommer vilja hålla på med den hela tiden...

image2

En av mina McFly-tröjor. :D Hade inte tänkt köpa just den blåa men det blev så stressigt när jag skulle köpa all merch att jag bara tog en, haha. Ska köpa den svart space invaders-tröjan nästa gång eller på Wembley. Jag har funderat på att köpa en L och ha den att sova i men det känns lite synd att spendera 20 pund på en tröja som ingen får se... Hahaha.

Dagens låt: Rooftops (A Liberation Broadcast) - Lostprophets

when our time is up
when our lives are done will we say we had our fun
will we make our mark this time
will we always say we tried
standing on the rooftops everybody scream your heart out
this is all we got now everybody scream your heart out






If you'll go nuts I'll show you MY nuts!

OMG! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih. Jag har sett McFly igen! Jag har sett McFly igen! Jag har sett McFly igen! :DDD
Det var inte riktigt lika bra som i Swindon men det var ändå grymt, grymt, grymt...
Jag lämnade tjejerna på Brownies igårkväll vid sextiden och sedan kutade jag till tåget. Biljetter hade jag redan fixat igår så det var bara att kliva på, jag kom med ett tidigare tåg som tur var så jag hade lite mer tid på mig. Jag bytte i Clapham och eftersom det var rusningstid så var det sjukt mycket folk på tåget mot East Croydon. Det tog kanske tio minuter och jag stod upp hela vägen men det var inte så farligt. Det var buslätt att hitta till Fairfield Halls eftersom det var bra skyltat och när man började närma sig så var det bara att följa skriken och strömmen av fjortonåriga tjejer... Haha.

När jag kom in kände jag mig genast gammal, som alltid på McFly-gig... Jag inhandlade en tröja, två tourprogram och två nyckelringar till tjejerna. För £50 sammanlagt. Men det skiter jag i!
Jag kom dit samtidigt som de började insläppet och jag behövde bara köa en fem minuter eller så, helt perfekt. Min plats var längst ut på rad P vilket inte är jättenära scenen men man såg ändå kanon eftersom det var så litet. Golvet sluttade uppåt efter rad 6 eller något, som på en bio, så det fanns ingen chans att någon skymde sikten för en, helt perfekt.


Förbandet hette Saving Aimee och var faktiskt ganska bra. Hade inte hört talas om dem innan men dem fick igång publiken kanonbra, en del blev helt galna vilket kändes lite lätt överdrivet... Dem hade lite roliga kläder; basskillen körde med röda addidas-shorts medan sångaren såg ut som ett riktigt Ystadflash. Synthkillen var ju grymmast, han verkade mest poppis också bland dem i bandet. Ungefär en kvart eller så innan McFly gick på så blev det värsta uppståndelsen längre bak i publiken och det visade sig att den där synthkillen hade smugit in och satt sig lite längre bak men det kunde han glömma. Folk blev som tokiga och började peka, skrika och ta bilder. Stackarn! Han flydde fort som bara den med huvan uppe!

Sen var det äntligen dags! Ljuset släcktes ner, skynket föll ner och visade Harry som drog igång med ett trumsolo och sen rusade de andra killarna ut på scenen och drog igång That Girl! Total lycka! AAAAAH! Jag har redan glömt massa saker, helt sjukt hur man kan göra det på så kort tid. Antar att det är lite för mycket intryck och lite för mycket känslor inblandat för att man ska kunna komma ihåg allt perfekt.
De bästa låtarna var nog Transylvania, The Heart Never Lies och så 5 colours. 5 colours är liksom det perfekta slutet, så är det bara. Tranny är underbar, alltid så sjukt mycket allsång och så lilla Dougie mitt i allt. Aah. <3 Kan inte vänta tills jag får se det som blev filmat! Har ingen aning om vad de filmade för i början men sen var det ju Heart Never Lies och det där. Dougie är en sån liten camwhore alltså! Han följde efter kamerakillen hela tiden och sen tog han kameran ett tag också och filmade en vattenflaska, sen satte han kameran på en förstärkare eller liknande och riktade den mot sig själv.... Hahaha. 
Jag kommer inte ihåg i vilken låt det var, kanske Umbrella, så gick han och ställde sig framför Tom när Tom sjöng sin vers. Haha.
Citatet för kvällen var ju helt klart det som utgör dagens rubrik, höhö; "If you'll go nuts I'll show you MY nuts!" av gissa vem... Dougie, såklart.
Efteråt var jag sjukt, sjukt svettig... Så fruktansvärt äckligt var det. Som tur var så var det inte så mycket folk på tåget hem, de hade kanske svimmat allihopa hihi... Jag köpte en tröja till på vägen ut, den med alla datumen på. Så nu har jag spenderat mer än en veckolön på merch.

Jag var hemma vid elva ungefär. Gick smärtfritt att komma hem men jag var så trött... Är sjukt trött fortfarande, måste sova ut ordentligt inatt! Har tur för Ian tar barnen till skolan imorgon så jag har ledigt på morgonen, igen! :D Underbart. Imorgonkväll blir det antagligen utgång i London med Josefine och hennes kompisar, ifall jag inte är för trött eller för pank vill säga.

Jag är hes också. Eeh.

Dagens låt: The Heart Never Lies - McFly (såååklart!)


Ikväll!

McFly-yra! Aaaaah. Ikväll, ikväll, ikväll, ikväll! Allt är klart: tågbiljetter, pengar, mobilen är laddad och konsertbiljetten har jag fått. Det enda jag inte är helt säker på är exakt vad jag ska köpa för merch... Två turnéprogram; ett till mig och ett till Ellie i födelsedagspresent. Sen ska jag köpa typ varsin nyckelring eller så till tjejerna som de kan få imorgon. Sen måste det bli minst en tröja till mig själv också, kanske två. Får se. Och en Dougie-strippenna! Kan inte klockan bli sju snart?!
Jag har redan sett 'The Heart Never Lies' videon tre gånger på tv idag. Drar upp volymen lika mycket varje gång... Det är lite lätt sjukt att jag ska se killarna igen ikväll, på riktigt, och inte bara på tv! Aaaaaaaaaah.

Nä nu får vi lugna ner oss lite. Försöker neutralisera mig själv med att ha på Kerrang! istället för The Box men det går inte riktigt. Ska lägga in lite mer McFly-låtar på mobilen sen innan jag går och hämtar Ellie och Josie.

Vi har fått värmen tillbaka. Rörmokarna var här hela lördagen och jobbade så nu är allt fixat igen. Jag och Theo var ensamma hemma eftersom Ian tagit med sig tjejerna till sina föräldrar i Derby över helgen. Vi satt och slappade i vardagsrummet i sunkkläder hela lördagen, kollade på tv och åt massa onyttigheter. Vi åkte till Lidl en runda bara för att komma ut ur huset lite. Theo sa att det finns två typer av människor som handlar på Lidl: rika, tyska medelålders kvinnor och fattiga, skabbiga människor. De rika, tyska medelålders kvinnorna går dit på vardagar medan resten kommer på helgerna. Vi skämtade om att vi båda smälte in bra där i vår klädsel. Jag hade otvättat hår också! Det var ganska hemskt, faktiskt. När vi kom hem så tvingade Theo mig att gå och hämta hennes kemtvätt (kemtvätten ligger typ fem minuter från huset) och det var ännu värre. Som tur var så mötte jag ingen jag kände, höhö. Inte för att jag känner så många här men ändå. Det var hemskt förnedrande, haha. Sedan gick rörmokarna så då rusade jag upp och tvättade håret innan något mer inträffade.
Sedan kollade vi på en gammal film och sen slog jag över till McFly-specialen på MTV Hits. Då gick Theo och satte sig vid datorn, haha.

I söndags var jag hos Josefine och flummade runt. Hon bor i Tooting vilket är ett väldigt internationellt ställe, och inte riktigt lika "bra" som det området jag bor i, rent miljömässigt, om man säger så. Verkar finns lite skumt folk där och i Streatham, som ligger ett stenkast från hennes hus, är det ännu skummare. Skulle inte vilja gå där på natten säger jag bara. Men vi hade trevligt ändå! Det är alltid trevligt med Josefine. Vi köpte kaffe och satte oss på en trapp, alla tittade på oss när de gick förbi. En tant vred t o m på huvudet när hon gick förbi och fortsatte stirra på oss. Så oförskämt!

Och har vi tur så är allt byggarbete klart om en två-tre veckor. Byggkillarna säger två, Theo säger tre för att de är lite lata. Idag t ex så åker John på semester i en vecka och samtidigt så har han skickat Sean/Shaun/Whatever på något annat jobb och så är det en tredje okänd, äldre man här. Han visslar jättemycket. Kan de inte bara fixa färdigt allt här innan dem börjar på nästa jobb?!

Ahja, nu ska jag McFly-a vidare! Tjolahoppsan.

RSS 2.0