Ho ho?

Vaddå att det var evigheter sen jag skrev ett inlägg här? Undrar hur många veckor det tar innan folk börjar läsa min blogg igen nu då, haha! Om jag orkar hålla den igång då, vill säga. Men jag förväntar mig inte att någon läser det här; det är ju jag som har svikit er med min bloggstrejk. Tur att jag inte är proffsbloggare, haha! Det hade jag aldrig pallat.

Livet flyter bara på med praktik på förskola och kuligheter på helgerna. Jag trivs så enormt bra på min praktikplats, det är en sådan otrolig kontrast mot hur jag mådde när jag hade mitt gamla jobb... Och det verkar som om jag är väldigt uppskattad också, både av personal och barn, och det värmer verkligen i hjärtat att får höra att man har valt rätt yrke. Nu får vi bara hålla en tumme för att jag kommer in på lärarhögskolan till hösten också! Framtiden är ljuuuus.

Det känns som om det har gått så lång tid att det är svårt att veta vad man ska skriva, precis som när man träffar någon man inte sett på evigheter. Det hinner rinna så mycket vatten under broarna, även på kort tid, att man inte vet vad man ska börja! Men jag skulle kunna, anonymt, citera några av få roliga dialoger/kommentarer jag har haft/fått från barnen på förskolan.

Vi är ute på gården och några barn har hittat en snigel som vi står och tittar på.
Jag: Vart tror ni den är på väg någonstans?
Pojke, 3: Till affären!
Jag: Jaha, vad ska den köpa då?
Pojke, 3 (med ett stort leende): GODIS!!



Tjej, 5: Känner du Hannah Montana?
Jag: Neeej...?
Tjej, 5: Det gör jag! Eller åtminstone en tjej som heter Hannah Montana, på riktigt. Det är inte den riktiga Hannah Montana men hon heter likadant.


xD


Tjej, 3 (efter att ha fått fatt i sin solkrämstub, tryckt ut halva innehållet i handen, börjat smörja in armar och kletat runt i ansiktet): Jag ser ut som jultomten! :D



Tyvärr glömmer man fort vad som sägs och händer eftersom det händer massor på en dag, hade jag skrivit ner roliga citat direkt hade jag haft en hel bok för länge sedan! Detta är en av anledningarna till att jag älskar barn, dom kommer med dom mest underbara kommentarer när man minst anar det och kan lysa upp den gråaste dag.

Nu är det 'The Big Bang Theory'!







RSS 2.0