Energizer bunny, anyone?

Nu kände jag faktiskt att jag saknade bloggen, bara sådär. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag kommer väl på något längs vägen! Jag har varit vaken i ganska många timmar redan och sitter här med en rätt så stark kaffe. Trots det känner jag mig ändå helt slut, inte ens koffeinet kan göra något utslag idag, och jag har ingen energi kvar efter första praktikveckan på dagis! Det var ändå en kort vecka bestående av tre heldagar... Nästa vecka är det bara att köra på; 7:45-16:15 varje dag. Men det är ändå skönt att ha så kallat normala arbetstider, en halvtimmes ordentlig lunchtid och kunna komma hem i lagom tid till middagen med familjen. Dessutom är alla barnen så härliga att dagarna går superfort!

Imorse när jag vaknade var himlen fylld av tunna, vita moln men nu har dessa tussar dragit bort och lämnat en riktigt blå himmel efter sig. Kanske borde man gå ut? Eller, rättare sagt, jag borde verkligen gå ut! Kanske borde jag till och med plocka fram min lilla röda tant-cykel? Jag tror inte att jag har suttit på den sedan sommaren innan jag flyttade till London... Den skulle nog också behöva lite motion! Annars kanske det räcker med en promenad... Åh, vart har min självdisciplin tagit vägen?! Är det någon som hittar den så säg till.

Nej ni, nu ska jag faktiskt pallra mig ut i solen! Hoppas ni har en bra helg.





Dagens låt: Haunting - Anberlin

Twitter.

Det är ganska intressant att se mitt läsar-snitt ligga på 10 läsare per dag, även när jag inte skriver ett endaste litet inlägg. De senaste dagarna har jag bara hängt på twitter och skrivit småuppdateringar där när jag har känt för det, plus att jag har varit ute och solat i det fina vädret. Har minsann lyckats att få lite färg!
Poängen med det här inlägget var mest att berätta för er att om ni vill följa mig och min vardag så gör ni nog det säkrast på min twitter. För tillfället har jag ju världens problem med att författa ordentliga blogg-inlägg, men jag vill ändå att folk ska veta vad jag gör, så twitter är helt perfekt just nu och jag kommer att komma tillbaka till bloggen igen på riktigt när jag känner för det.

Annars har jag återupplivat en gammal barndomsklassiker i eftermiddag; The Tribe! Ni kanske också brukade titta på det på danska tv2? :D

Puss och kram!

Jag har fallit för grupptrycket, igen.

Jag har tagit steget; jag har nu ett Twitter-konto! Följ mig på http://twitter.com/malinpet :D Jag känner ett beroende komma krypandes. Särskilt eftersom jag har världens problem med att få ihop ordentliga blogginlägg nu för tiden... Jaja, ses vi där?




Dagens låt: Why - Go:Audio

Hey, I put some new shoes on!

Hur kan det vara så fint väder? Det är nästan olycksbådande härligt. Jag är övertygad om att Moder Natur kommer att ge oss en sista vintersläng innan våren/sommaren kommer på riktigt och med tanke på att vi här nere inte har haft en riktig snöstorm än i år så tycker jag inte att vi ska ropa hej! Men vi kan ju njuta ändå medan vi väntar.

Mamma och jag utförde lite ärenden i Ystad idag medan Erik hade körlektion och jag råkade då springa på dessa skönheter till sandaler!



Har letat efter precis sådana sedan förra året, dom har bara existerat i mitt huvud. Äntligen hittade jag ett par på riktigt! Längtar tills det blir så pass varmt att jag kan använda dom. Hade jag inte varit så kallblodad hade jag nog kunnat ha dom på mig redan imorgon. En del folk i Ystad sprang ju runt i små jeansshorts och t-shirt, vilket var kanske lite väl tilltaget med tanke på att vindarna faktiskt inte var så varma, men whatever floats their boat!





Dagens låt: Losing You - Dead By April

Hahaha!

Bästa tjuvlyssnat på länge!

Baby, I can see your halo.

Det är inte så snällt att lämna sina läsare vind för våg så här som jag har gjort denna veckan. Till mitt eget försvar så kan jag meddela att jag legat däckad av en grym förkylning större delen av tiden och, tro det eller ej, men då är inte bloggen högst upp på prioriteringslistan. Jag hade mer feber än vanligt, tempen var uppe och snurrade nära 39-strecket. Det ni! Jag har haft feber på riktigt och måste ha varit väldigt, väldigt sjuk med andra ord.

Jag har missat allt det härliga vårvädret också. Det har känts fel att ligga inomhus när solen har strålat utanför fönstret men jag kan inte direkt påstå att jag har varit så sugen på att gå ut... Idag tänkte jag att nu, nu ska jag ut och i alla fall sitta med ansiktet i solen några minuter! Men det är ju svinkallt ute och solen är täckt av soldis. Brr! Dessutom skapar en plöjande traktor på en åker störande bakgrundsljud. Jag hade i alla fall näsan utanför dörren i mer än två minuter så det är väl bättre än inget.

När jag har druckit upp mitt kaffe ska jag baka banankakor. Av någon anledning ligger det en hel hög med väldigt övermogna bananer i fruktskålen som ingen vill äta. Jag förstår verkligen inte varför, dom ser ju så aptitliga ut där dom ligger, mer bruna än gula.

Btw så har jag funderat på att skaffa mig en Twitter. Eftersom jag för tillfället har världens problem med att författa ihop ett endaste blogginlägg per dag (i höstas låg snittet på två per dag) så kanske en mikroblogg vore något istället? Dessutom hör jag om det precis överallt och det har börjat komma till den nivån att jag blir irriterad eftersom jag inte är helt säker på hur det funkar. I'll keep you posted.

Igår förhandsbokade jag Twilight-DVD:n! :D




Dagens låt: Halo - Beyoncé (Jag gillar inte alls Beyoncé. Det är snarare tvärtom, jag ogillar hennes musik, men den låten gör mig varm i hjärtat och svag i knäna.)

RSS 2.0