Hjärtattack.

Det höll jag nästan på att få i morse. Jag satte på datorn, precis som vanligt, för att ha lite trevlig bakgrundsmusik medan jag skulle fixa och dona i mitt rum. Öppnar upp iTunes och vad ser jag? Helt plötsligt har jag endast 800 låtar. Igår kväll var det nästan 3000. Det var då jag höll på att få den där hjärtattacken. VART har min musik tagit vägen?!
Efter lite surfande lyckades jag lista ut hur man skulle göra för att kopiera tillbaka sitt iTunes-bibliotek till iTunes. Det funkade inte. Jag letade lite till utan resultat. Jag letade ytterliggare lite till men icke. Efter att jag hade suttit i två timmar och försökt hitta någon slags information om vad som hänt och vad jag skulle göra åt det hittade jag äntligen en metod som kunde hjälpa mig. Som tur var fanns mitt iTunes bibliotek sparat från några veckor tillbaka men jag förlorade ändå en hel del grejer som köpt i iTunes store, t ex ett helt Jack's Mannequin album som jag endast hunnit lyssna på två gånger. Nog för att det var bra men jag kan inte lägga ut 90 spänn på ett till just nu. Jävla skit apple!

Visst, jag får kanske skylla mig själv för att jag inte har någon back up men är det verkligen för mycket begärt av ett musikprogram att det ska kunna behålla ALLA filer i sitt minne från en dag till en annan? Eller?!
Nu har jag och Erik i alla fall investerat i den där externa hårddisken vi har pratat om att köpa tillsammans så jag får hoppas att jag slipper sånna här skrämselscenarion i framtiden.



Dagens låt: When We Were Young - Carrie Fletcher

A little bit longer...

and I'll be fine.

Hoppas jag.




Dagens låt: A Little Bit Longer - Jonas Brothers


Music, maestro!

Dagens låt: A Little Bit Longer - Jonas Brothers

Bara för att markera hur fantastisk den låten är så får den stå överst i fetstilt. Jag har fortfarande inte fått min skiva men jag har haft den låten i huvudet i flera dagar och igårkväll såg jag en underbar video där lille Nick faktiskt gråter när han spelar den på en konsert. Jag grät också.
Så för att stilla mitt begär lyckades jag ladda ner en live version av låten, så jag klarar mig tills skivan kommer. När den nu har tänkt att göra det?! Ordet frustrerande räcker inte till för att beskriva hur jag känner.

En annan sak som jag har gjort idag: spelat piano. Yes box, ni läste rätt. Har inte spelat "på riktigt" på massa år och pianot är lite ostämt men det var faktiskt kul! Jag lyckades lära mig introt till 'This Is Me' men jag kan inte spela med båda händerna samtidigt, haha, och även introt och första versen till A Little Bit Longer. Det är lite svårt när man inte har noter och får förlita sig till någons tutorial-video från youtube men det går.

Någon som vill sälja sitt digitalpiano till mig?



All this time goes bye,
still no reason why
A little bit longer
and I'll be fine

Waiting on a cure
but none of them are sure
A little bit longer
and I'll be fine

Oktober.

Oktober kommer att bli en händelserik månad. Släktbesök, födelsedagar, högskoleprov, Wombats på KB och, med största sannolikhet, en weekend i Jönköping med Josefine! Och hennes olliemonkeyhorsekev. Eller vad han nu kallas. Det vankas tvådagars musikfestival och tydligen ska Monkey and The Rebels komma över och spela så vi ska dit och agera groupies. Eller så ska vi bara smyga på dom, vi har inte bestämt vilket. Men det ska bli kul att träffa min älskade Joey igen ändå! Vad vi än gör.

<3




Dagens låt: Want Me Like That - James Bourne (Han är tillbaka!)

Ägt!



Dave Days - 7 Things Spoof


Regn!

Hej hopp!

Jag har inte orkat bry mig om bloggen dom senaste dagarna. Finns ingen egentlig anledning till det, har inte känt för att skriva ner något särskilt för er att läsa bara trots att det hänt en del. Men det kanske är just därför, det har hänt för mycket för att orka blogga om allting. 

Idag har det regnat precis hela dagen. mysigt! Har suttit inne och läst, kollat på film och slappat vid datorn. Jag tycker verkligen om sånna här dagar! Jag kunde dessutom göra ingenting med gott samvete eftersom jag igår gjorde det mesta som finns i min makt för att kunna skaffa mig ett jobb; utan något nämnvärt resultat tyvärr. Dock fick jag ett brev från en arbetsgivare som just nu håller på att behandla min ansökan så det finns hopp ännu.

Igår så höll jag även lilla Sarah sällskap på jobbet och det blev lite fika och några youtube-videor plus att jag köpte några fina halsband, varav ett till mamma. Hon blev jätteglad!

Nej ni, nu är det snart Miami Ink på tv.



Dagens låt: Burnin' Up - Jonas Brothers (När kommer min skiva?!)

Sjukt segt.

Idag är en sådan allmänt seg och trist dag. Jag vaknade inte ordentligt förrän halv tolv, fastän jag ställt klockan på kvart över nio, och gick inte upp förrän en timme senare. Och med det så var hela dygnsrytmen rubbad, igen. Fasiken! Jag vill inte somna tre på natten och gå upp mitt på dagen. Visst, det är kul att sitta uppe sent, allt kul händer ju efter mörkrets inbrott, men det känns ändå fel att gå upp klockan tolv. Och som en reaktion av det har jag inte fått gjort något alls idag och känner mig jätteseg och nästan lite sjuk.
Jag hade ont igen igårkväll, hjärtat slog och det tog ett bra tag, plus x antal videor på iPoden, innan jag hade lyckats lugna ner mig så jag kunde försöka sova åtminstone. Jag hade också lite känningar i halsen och jag nös en hel del igår med så jag antar att jag fortfarande har förkylningsviruset i kroppen. Men jag kan säga att det suger att inte kunna springa runt och skutta omkring i mitt rum som jag brukar, jag är livrädd för att överanstränga mig just nu så allt går på 50%.

Tänker i alla fall göra ett försöka med att skriva ut alla CV:n jag ska dela ut/skicka till random ställen, det borde jag väl klara av ändå?



Dagens låt: When It Rains (live Norwegian Wood) - Paramore

Yay!

Jag har lyckats få gjort en del grejer på min lista idag, precis som det var tänkt. Har samlat ihop alla papper och dokument jag behöver till mina jobbansökningar, skrivit om mitt CV och min meritlista och jag har även gjort en lång lista på alla företag och affärer som jag tänker höra av mig till på något sätt. Men det tänker jag inte ta itu med förrän imorgon. Jag ska dock skicka iväg några ansökningar via email redan ikväll eftersom det är en deadline som måste hållas!

För övrigt har det inte hänt så mycket. Jag har spelat Jonas Brothers på hög volym och varit allmänt glad. Jag känner mig positivt inställd till framtiden just idag! Det känns bra att äntligen ha tagit tag i det här med jobbsökandet ordentligt, får hoppas det ger resultat också bara.

:D



Dagens låt: Poor Unfortunate Souls - Jonas Brothers ("PATHETIC!")


Good morning!

Natten har återigen varit sådär och jag känner mig inte alls utvilad idag... Gick och lade mig vid midnatt med Findus som sängkamrat men somnade inte förrän vid två-tiden kanske. Blev väckt runt fyra av katten som bökade runt i sängen och en liten stund senare skulle han ut så sen tog det ju ett tag för mig att somna om och när klockan ringde halv nio var jag en zombie. Lyckades inte dra mig upp förrän runt halv elva så nu sitter jag här med halvt slutna ögonlock.

Det är lite lustigt. Findus sover aldrig en hel natt i någons säng här hemma, det händer i alla fall väldigt sällan. När han för en gångs skull ligger i mitt rum och vill ut så mjauar han aldrig, han kraffsar på dörren istället. Jag tror att han tycker det är fruktansvärt roligt att göra så eftersom min dörr är tapetserad med bilder, urklipp och andra allehanda grejer så varenda gång han vill gå ut så river han ner någonting. Det är en kal fläck på dörren längst ner på höger sida ungefär i "tass-höjd".
Inatt t ex så var jag redan vaken när han ville ut och jag var honom hack-i-häl hela vägen från sängen till dörren och ändå tar han upp tassen snabbt som attan och krafsar ett par gånger, fastän han visste att jag gick precis bakom honom. Han gör det verkligen enbart för att jävlas!
Det värsta är när jag inte vaknar förrän han redan sitter där vid dörren med tassen som vapen, då har han oftast hunnit riva ner hur mycket som helst innan jag har registrerat var ljudet kommer ifrån.

Nej, nu är det frukost! Tänkte prova något av recepten jag såg i mammas GI-bok, dom verkade så himla goda!

Time well spent?

Jag har haft många tankar i huvudet ikväll om jag sånt som jag velat skriva om. Tyvärr har tekniken inte varit på min sida! Min älskade, älskade laptop (notera sarkasmen) har stängt av sig fyra gånger ikväll. Jag är så trött på det!
Jag satt innan och försökte arbeta med den där texten jag skulle läsa och klura lite på. Tack vare datorn fick jag börja om tre gånger och efter den fjärde gången så pallade jag helt enkelt inte att börja om på nytt. Det räcker inte att spara, spara, spara så fort man håller på med något för det är ändå alltid någonting som försvinner i alla fall!

Istället har jag ägnat mig åt att fylla upp min receptbok lite mer, hittade bland annat ett recept på hummus som verkade supergott, och suttit ute i glashuset och myst med parenteserna. Det kom en liten skur för inte så länge sedan och det var jättehärligt att sitta där ute i mörkret med tända ljus och höra hur regndropparna smattrade mot glastaket! Det är livet på en pinne, det!

Tänkte göra ett nytt försök med den där texten nu så vi får se om laptopen sköter sig den här gången..?!

Inspiration

Woop woop, inspirationen att skapa ett inspirerande blogg-inlägg är stor idag! Känner ni hur den flödar ut genom dataskärmen på er? Jag vet inte alls varifrån denna plötsliga kreativitet har kommit ifrån men jag har mina misstankar...

Igårkväll kände jag mig riktigt nere, ensam och misslyckad som människa. Jag satt hemma, ensam, en fredagkväll och jag hade verkligen så tråkigt. Det fanns absolut inget att göra, ingenting att se på tv och inga kul människor att umgås med. Nu idag känns allt dock lite annorlunda, jag får ju rycka upp mig! Det är bara jag som kan ändra på det där och om jag inte ens försöker att göra min deprimerande fredagkväll till något bra så är det ju faktiskt mitt eget fel. Alltså går jag nu in för att ha en betydligt roligare och mer händelserik lördagkväll.

För övrigt så mår jag bättre, fysiskt, idag också. Det smärtade ganska rejält i bröstkorgen och ryggen igårkväll och inatt så jag misstänker att det var delvis därför som jag inte riktigt orkade ta tag i mig själv. Jag somnade inte förrän runt tre-tiden efter att ha legat och vänt på mig som en stekt fiskpinne. Jag sover alltid på sidan och brukar alternera mellan vänster och höger sida. Nu när jag är sjuk så kan jag inte ligga ner på sidan eftersom det gör för ont. Det bästa för smärtan är att ligga på mage men det är så obekvämt, delvis för att min säng är lite för mjuk så kroppen formas som en banan vilket ger mig ryggont men också för att det helt enkelt känns onaturligt för mig. Det funkar bara att ligga på rygg korta stunder i taget så därför får jag stå ut med att ligga ner på mage för att sedan vända mig om och ligga på rygg i ca fem minuter innan smärtan blir för påtryckande så jag får vända mig om igen. Men jag mår, som sagt, bättre idag så jag hoppas på en bättre natt!

Vad ska jag mer skriva om? Hm. Det har blivit en del Paramore dom senaste dagarna och lite mindre Jonas Brothers men det kanske bara är hälsosamt? Det vet jag åtminstone en del som kommer hålla med om, haha. Ni som är JB-fans måste dock kolla på senaste avsnittet av 'Living the Dream' på youtube som bara handlar om deras lillebror, Frankie. Det är för gulligt! Han är verkligen coolast, Frank the Tank. Haha!

Nu ska jag sätta tänderna i den där texten jag lovat någon att läsa igenom!



Dagens låt: Pressure - Paramore

Att göra-lista.

1. Mejla au pair-agenturen.
2. Skriva om mitt CV.
3. Samla ihop alla referenser, anställningsbevis och liknande.
4. Göra en budget.
5. Göra en lista på saker jag måste köpa.
6. Göra en lista på saker jag vill köpa.
7. Börja söka efter jobb.
8. Färga håret.
9. Skicka ett hemligt paket.

Jag är rädd för punkt 7.




Dagens låt: Hold On - Lazee feat. Neverstore

Y-town.

Spenderade dagen i Ystad med Maria. Möe trevligt! Fika på Snuggles, massa snack blev det och goda bagels men min mage gjorde ont, såklart, så jag kunde inte äta hela. Sen en snabbrunda på stan och jag köpte ingenting, as usual, innan vi gick till Synsam där jag skulle på linskoll. Enligt Maria spanade killen som jobbade där in mig tre gånger på dom tio korta sekunderna jag stod vid disken. Result!
Tack för en mysig dag och så ser vi fram emot The Wombats på KB i oktober, jajamän!

Jag vill ha min skiva!!!!!!!



Dagens låt: Lies - McFly

Meducin.

Medicinen jag tar har lite småkonstiga biverkningar. Som att jag känner mig hungrig när jag precis har tagit den, men jag tar alltid tabletterna precis efter att jag ätit. Hur hänger det ihop? Det brukar också bara göra ont i magen på kvällen, inte på morgonen. Skumt.
Idag och igårkväll var det lite jobbigt att andas och jag kände hur hjärtat hoppade till ibland men det har nästan gått över nu. Jag hoppas inte mitt virus planerar att slå tillbaka nu lagom till att jag slutar med tabletterna, jag vill helst slippa ett nytt besök på akuten!

Jag väntar fortfarande på att JB Merch ska skicka det nya albumet. Jag får det nog inte förrän nästa vecka, skulle jag tro så det är ju lite surt. Men den som väntar på något gott... Och jag får ju faktiskt en DVD också!

Annars har det inte hänt så mycket. Ska fika med Maria imorgon i Ystad = mys! Det ser jag fram emot.



Dagens låt: Should've Said No - Taylor Swift

Ett sjukhusbesök senare.

Yes, i lördagsnatt blev jag inlagd på akuten. Eller kanske tidig söndagmorgon, beroende på hur man ser det.
Jag hade känt mig lite konstig i lördagseftermiddags, jag hade en obehagskänsla i bröstet och det var lite jobbigt att andas. Senare på kvällen började jag känna hur hjärtat slog och jag lovar, jag kände vartenda slag! Ibland slog det extra hårt och det gjorde jätteont. Jag hade svårt att andas, kände mig svag och darrig i hela kroppen och det var som ett tryck över hela bröstkorgen och lite extra på vissa ställen.
Vi ringde sjuvårdsupplysningen och där fick vi rådet att åka till akuten. Så runt halv ett på natten anlände vi på Ystad lasarett. Vi behövde inte vänta alltför länge innan vi fick komma in för att jag skulle kunna bli undersökt. En sjuksköterska tog EKG och blodtryck på mig och sedan fick vi vänta på att en doktor skulle komma in och prata med mig. Medan vi väntade var jag uppkopplad till en maskin som kollade syresättningen i blodet, hjärtrytm och annat plus att den tog blodtrycket automatiskt varje kvart.
När doktorn väl dök upp förklarade han att jag kunde ha en blodpropp i lungan och att dom skulle behålla mig på akuten över natten. En sköterska kom sedan in och tog blodprov på mig, satte in en liten pip i ena armvecket men hon gav mig även blodförtunnande, ifall jag hade en blodpropp.
Runt halv tre på morgonen låg jag sedan i en säng på en avdelning på akuten uppkopplad till en maskin med tre miljoner sladdar. Mamma och pappa fick inte lov att stanna kvar utan skulle komma tillbaka så fort som möjligt på morgonen. Jag sov ca två timmar den natten och var rejält seg när mamma dök upp igen runt halv åtta. För övrigt så kände jag mig ganska okej men det var fortfarande svårt att andas och det stack till i bröstkorgen ibland.

Resten av förmiddagen tillbringade jag och mamma småpratandes på avdelningen medan vi väntade på att jag skulle bli röntgad. Blodproven som tagits när jag kom in hade inte visat något alls och eftersom jag kände mig ganska bra så kändes det inte särskilt oroande. Vi märkte också att det inte kunde vara något jätteallvarligt eftersom jag inte direkt var högprioriterad. Det enda som hände var att en sköterska tog blodtrycket på mig, runt halv sex på morgonen. En läkare gick ronden runt elvatiden på förmiddagen och direkt efter det togs jag upp till röntgen. Och gissa vad, jag blev uppkörd dit i sängen! Jag hade hoppats på att jag skulle få åka rullstol igen men att få ligga kvar i sängen var ännu bättre! Haha.
Jag fick göra en särskild slags röntgen, en så kallad skiktröntgen som tydligen var den mest avancerade röntgenmetoden dom hade i Ystad. Jag fick ligga på en bår som sedan åkte fram och tillbaka genom en slags liten tunnel plus att jag fick en vätska insprutad som kallades kontrast. Det var den mest konstiga upplevelsen någonsin! Den spred sig genom kroppen jättefort och fick mig att känna mig jättevarm, som om varmt vatten sprutades in genom armen och sedan sköts ut i resten av kroppen. Superskumt! Hela proceduren tog inte mer än kanske fem-tio minuter och sedan kördes jag tillbaka till avdelningen där vi fick vänta på resultatet.
Meningen med denna röntgen var att utesluta att jag hade en blodpropp i lungan men eftersom inget av blodproven visat något så verkade det inte vara det som var felet.

Jag hann äta middag innan läkaren kom tillbaka för att förklara vad det var som var fel med mig. Enligt honom hade jag ett virus i lungsäcken och eventuellt även i hjärtsäcken. Han sa att det var vanligt vid förkylningar, var tionde förkylning, men att man oftast inte märker av det och att det försvinner av sig själv. Sedan drog han paraleller med halsont; i början gör det superont så man knappt kan svälja men efter ett par dagar övergår det till vätska och det gör inte längre lika ont. Det var tydligen likadant med detta och jag var fortfarande i smärtstadiet. Han skrev ut en medicin till mig och sedan fick jag åka hem!

Så det var min helg. Vad har ni haft för er?



Dagens låt: Division - Aly & AJ

Skitdator.

Jag måste köpa en ny laptop.

Anledningen till varför den stänger av sig i tid och otid har äntligen konstaterats: den blir överhettad. Ibland så bränner man sig nästan när man skriver på tangentbordet eller tar på vissa delar av den. Och det känns ju normalt för en laptop?! Eller inte. Skitmackapär! Den funkar jättebra för övrigt ju. Det är ju ganska irriterande att inte veta när den kommer stänga av sig så vad man än gör måste man hålla på och spara, spara, spara bara utifall den plötsligt stängs av.
Enligt en stor del av alla recensioner jag läst om den online så finns det inte mycket att göra ifall just den här modellen som jag har överhettas och att kundsupporten inte är särskilt hjälpsam heller. Great.

Ska kolla på en ny nästa vecka tänkte jag och jag hoppas verkligen att jag kan komma någorlunda billigt undan... Hade velat ha en MacBook men då får jag slänga ut 10 000 och det är pengar jag inte har just nu. Jag kan nog sträcka mig till 5000 och man borde väl kunna få en hyffsad laptop till det priset, eller vad tror ni?



Dagens låt: Division - Aly & AJ

Torsdag.

Idag har det hänt flera saker. När mamma och jag satt ute och drack kaffe i eftermiddags, efter att hon kommit hem från jobbet, blev vi attackerade av getingar! De är så fruktansvärt påträngande nu! De flög jättenära och satte sig på tröjan, på armen och kaffekoppen. Vi fick först sitta ifred i kanske fem minuter sådär sedan kom en och satte sig på mamma och flög efter en stund över på mig. Efter att ha haft den surrande runt och på mig ett tag pallade jag inte mer och sprang in och lämnade mamma ensam, haha. Vi avslutade kaffet inomhus.

Jag fick också ett paket idag med posten! När jag såg att det var från USA visste jag direkt vad det var... Jonas Brothers-grejerna! YES! Jag slet upp paketet och hällde ut innehållet på sängen; en tröja, en tygväska och ett armband. Tröjan var kanske lite stor men ärmarna var ändå ganska tajta, dock vet jag inte om det beror på att min armar är rundare än genomsnittet eller att storlekarna inte stämmer, och det blev skitsnyggt ihop med en blå väst jag har. Trycket på väskan är så himla snyggt i rött och vitt och armbandet passar perfekt! Kalas.
Har även förbeställt 'A Little Bit Longer'-skivan men den skickas ju inte förrän på tisdag när den släpps så jag får vänta ett tag till på den. Men det kommer vara så värt det när jag väl har den i min hand!

I förmiddags så bakade jag också en kladdkaka som vi precis mumsat på. Den blev precis lagom kladdig och sådär, nästan småäckligt, mäktig som en kladdkaka ska vara. Mums!

Enligt mamma så ska det komma in rejäla åskoväder ikväll/inatt så just nu sitter jag mest och väntar på att det ska börja smälla, haha. Läskigt!



Dagens låt: S.O.S (live) - Jonas Brothers

Boktips.

I förrgår läste jag ut Nicole Richies bok och började då omedelbart på nästa i högen; Stjärnfabriken av Naylor & Hare. Den påminner en hel del om Djävulen bär Prada när det gäller bokens handling. Dvs. huvudpersonen utgörs av en assistent med medelmåttigt utseende längst ner på karriärstegen i kändisvärlden som springer och hämtar kaffe och i princip gör sin chefs skitgöra medan denne sitter och slappar inne på sitt kontor och njuter av att vara högsta hönset. Ungefär. Men återigen så är det ganska fascinerande att läsa vad folk är beredda att göra för att få in en fot på "rätt ställe" och hur kort tid det också tar för en person att förändras och anpassa sin livsstil och sina vanor till dom förväntningar som omvärlden lastar på en. Om ni gillar att läsa sådana slags böcker är den helt okej!
För övrigt har jag lyssnat en del på Juno soundtracket den senaste tiden.



Dagens låt: Our Time Is Here - Demi Lovato, Meaghan Martin & Aaron Doyle (Camp Rock)

Wooosh.

Det blåser fortfarande massor. Igårkväll när vi gick hem från Arnsviks runt elva-tiden fick man kämpa för att ta sig fram! Det var nästan läskigt, en riktig höststorm så här i början på augusti känns inte riktigt rätt. Global warming, någon?

Jag har klippt mig idag! Luggen är tillbaka men annars så ser det inte så annorlunda ut. Jag fick lite färg också som jag ska experimentera med någon dag... :D Bild kommer kanske någon gång.

Idag är det också en ynka vecka tills 'A Little Bit Longer' släpps! Yay! Men det tar väl ytterliggare någon vecka innan jag får det i lådan men det kommer vara värt all väntan, det kan jag säga redan nu.
Den som kan skaffa mig en kopia av 'It's About Time' (Jonas Brothers debutalbum som släpptes i ynka 62,000 ex) kommer jag att älska för evigt! Just nu kan man i stort sett bara få tag på andrahandskopior för runt $2-300. Liiite dyrt kanske?

Ikväll är det Morden i Midsomer.

Hej!



Dagens låt: This Is Me (acoustic) - Demi Lovato

OJD.



Ob*ses*sive Jo*nas Dis*or*der
n. 1 also known as OJD, a serious disease which causes an extreme obsession with a band of brothers, surname being Jonas. There is no known cure for this disease, but most of those who have it, do not mind it, and have learned to manage it by getting their 'Daily Dose of Jonas'.



Jag är drabbad. But I don't care!

Typiskt.

Jag är på jakt efter en ny bläckpatron till min skrivare men det går sådär. Elgiganten i Ystad har inga i lager (enligt deras hemsida) cddatas hemsida ligger nere och på inkclub.com hittar jag inte den sorten jag behöver... Saker och ting kan ju aldrig vara enkelt nu för tiden!
Dessutom vill jag ha massor av grejer till iPoden... Dockningsstation med fjärrkontroll och så en FM-sändare så att jag kan ha den med i bilen och lyssna när jag kör. Har hittat en perfekt på Apples hemsida som automatiskt letar upp den bästa FM-frekvensen så man får skitbra ljud utan krångel plus att den har väldigt enkel design med bara tre knappar. Känns värt att lägga 1000 kronor på det så jag slipper bränna massa skivor för att sen spela in på band så jag kan lyssna på riktig musik i stenåldersbilarna jag faktiskt får lov att köra. Man känner ju inte alltid för att lyssna på samma grejer så jag kommer ju slösa massor med cd-skivor och kassettband varenda gång jag vill lyssna på något nytt. Jag tror inte ens jag behöver tänka på det här mer! Jag har redan bestämt mig. =)



Dagens låt: Burnin' Up - Jonas Brothers


I fell so fast
Can't hold myself back
High heels
Red dress
All by yourself
Gotta catch my breath


Diamonds.

Min armbåge gör ont. Jag tror jag låg på den på något invecklat sätt inatt..?
Det är lite mer mulet idag än vad det var igår men inte mycket regn. Det regnade dock runt fyra-tiden imorse, jag var fortfarande vaken då så jag vet, men det kom nog inte så mycket. Mer regn åt Skåne!!

Jag läser just nu Nicole Richies bok Sanningen om diamanter. Den är ganska bra men jag gillar att läsa böcker som är lite mer beskrivande. Jag tycker om att veta exakt hur alla hus, platser och människor ser ut och det är inte riktigt en sådan bok. Den är dock ganska fascinerande när det kommer till att beskriva huvudpersonernas livstilar så det väger upp. Den är med andra ord helt okej att läsa men inget jag kommer läsa om flera gånger, tror jag.

Nu ska jag måla naglarna.



Dagens låt: 7 Things - Miley Cyrus

Awww!

Blogg från Jonas Brothers:


Hey everyone!

We just wanted to let you know how much we appreciate all of you. We would not be doing what we love without you and your support.

Thanks for the votes
Thanks for the requests
Thanks for buying the music and CDs

BUT MOST OF ALL...

Thanks for the smiles
Comments
Messages
Videos
Letters
and Love

YOu know...THANKS FOR EVERYTHING!!

You really are the BEST FANS IN THE WORLD

Keep checking in

JB
Kevin, Joe and Nick


And you are the best band in the world! <3


Urgh.

Idag mår jag mindre bra. Magen är i uppror, näsan är täppt och jag är trött och seg. Det är ganska irriterande, särskilt när jag inte har någon aning om varför..?
Och vad hände med det dåliga vädret? Jag är nästan besviken. Hade sett fram emot att sitta inne och kura hela dagen med regnet smattrande mot fönstret men icke sa nicke. Det kanske kommer? Nu får jag istället sitta inne med dåligt samvete när solen lyser utanför.

För tillfället roar jag mig med att rensa bland allt skräp jag har samlat på mig i skåp och lådor i mitt rum. Men eftersom jag inte känner mig helt 100 så tar jag en hel del pauser vilket gör att det går ganska så långsamt framåt... Allt rensande är en del av operation: förändra och förvuxna Malins rum. Om man kan säga 'förvuxna'? Vissa saker, som en del tavlor på väggarna, har jag haft hängande här i flera år och det börjar bli dags att ta ner dom nu känner jag...

Igår var mamma och jag på stranden, för första gången i år! Den första augusti... Haha! Det var lite blåsigt och svinkallt i vattnet så vi stannade inte så länge men jag lyckades få lite färg i allafall. Jag kunde tyvärr också konstatera att bikinin från förra året inte sitter riktigt lika bra längre. Den engelska kosten har visst haft en ganska negativ effekt på mitt kroppsfett.

På eftermiddagen körde jag sedan hem till Emma i Skurup för att hälsa på. Julian är där för tillfället så vi satt och hängde i trädgården på framsidan alla tre och bara pratade skit, gamla minnen och allt vad det var. Trevligt!

Nu ska jag ta ett nytt ryck med mitt skräp. Tjihoo!



Dagens låt: Walking Backwards - The Futureheads (Bara en random låt från min senaste playlist)

RSS 2.0