Jonas Brothers.

Okej, nu är det illa. Jag är besatt. BESATT. B.E.S.A.T.T. På riktigt. Jag lyssnar fortfarande på JB, non-stop sedan i onsdagskväll. Jag kan inte, vill inte och tänker inte lyssna på något annat. Men det är nästan lite läskigt, det känns värre än när jag upptäckte McFly. Mycket värre!

Jag laddade ner Camp Rock i fredagsnatt och kollade på den i lördagskväll. För er som inte vet så är Camp Rock Disneys nästa storfilm som går i stil med High School Musical och dylikt men den utspelar sig på ett musikläger. Joe Jonas spelar en av huvudrollerna och hans bröder är också med på ett hörn men det är mest Joe. Och jag klagar inte! Hehe. Fast han är lite yngre än mig... Fy vad fjantig jag är nu! Bli helt fangirly över tre små pojkar från New Jersey som är 15, 18 och 20. Men det skiter jag i! Joe Jonas <3. Hahahaha! Jag lägger in en bild från filmens bästa scen så får ni se själva. För övrigt fick samma scen mig att hyperventilera, på riktigt!

Joe Jonas i Camp Rock.
Kolla på honom!!!!!!!! Den som inte blir knäsvag, räck upp en hand!




Dagens låt: Australia - Jonas Brothers

36 dagar, mina vänner.

36, 36, 36, 36. Snart bara en endaste liten sketen månad! Sen blir det Sverige och allt som är svenskt och hemma för hela slanten.

Idag var det ju så att jag skulle packa ihop varenda pinal för att se hur mycket väskan vägde. Det blev inte riktigt så. Jag har istället packat ner allt som jag inte behöver ha framme i rummet! Jag tog först fram alla grejer från lådorna under sängen, rensade ut och kastade bort osv. Sedan gjorde jag en hög med det som jag inte använder så ofta men ändå måste ta med hem och en annan hög med sådant som jag använder ganska ofta och inte kan packa ner än. Sen packade jag ner den första högen och lade tillbaka allt det andra. Jag har ju i alla fall börjat så det får väl ses som något positivt?

Jag är jättesugen på starbucks men jag vet inte om jag känner för att gå till Tesco bara för att köpa en kaffe... Den kommer vara slut innan jag kommer hem igen ändå så känns sådär lagom lönt.

Annars är det fortfarande Jonas Brothers som gäller. Dom spelar tydligen i Stockholm idag. Kul för dom.

För övrigt så har jag skaffat facebook. Den enda kommentaren jag har till det är att jag föll för grupptrycket.



Dagens låt: Kids Of The Future - Jonas Brothers

Hello Beautiful.

38 dagar kvar.

Senaste nytt i skivhyllan: Jonas Brothers. Wiho, mina nya favoriter! Har lyssnat non-stop sedan jag laddade ner deras skiva igårkväll... Och kollat på deras youtube-videos, haha. Jag undrar fortfarande om det är fel att vara lite förtjust i Joe när han är tre år yngre än mig?

Igår var Josie "sjuk" igen. Vi har äntligen kommit fram till att det mer är mental magont än fysisk magont så Theo följde med till skolan imorse för att prata lite med lärarna. Det är ganska ofta som hon är ovän med den och den tjejen i skolan, pratar inte längre med den och den men sen är dom helt plötsligt vänner igen nästa dag så det har med största sannolikhet något med det att göra.

Nu är det snart helg igen! En och en halv dag kvar. Jag har ändrat om lite i mitt "schema" och bestämt mig för att provpacka allt den här helgen istället för nästa. Det blir också lite shopping i Kingston på söndag men jag försöker hålla i pengarna så gott det går nu för tiden så jag ska bara köpa lite småsaker.


Finns inte så mycket mer att säga.




Dagens låt: When You Look Me In The Eyes - Jonas Brothers


Hallelujah!

Vet ni, idag är det bara 42 dagar kvar! Det betyder att det snart är mindre än 40 dagar kvar, vilket betyder att det kommer kännas mycket mindre när 40-strecket är passerat, vilket betyder att jag kommer vara superglad den dagen! Så därför ska jag fira lite extra på onsdag.

Lördagen var sjuuuuukt slapp och ibland lite smått långtråkig men det var ändå jätteskönt att inte ha något alls att göra. Det har varit några hektiska veckor och framför allt hektiska helger på sistone så det kändes bra att inte behöva göra något alls. Jag hade pyjamas på mig hela dagen och lämnade inte min kära laptop en minut, nästan. Jag gick bara ut ur rummet för att köra en maskin tvätt, äta och gå på toa. Annars låg jag i sängen med rullgardinen nere och bara sket i allt som hände utanför min sovrumsdörr.

För övrigt så har jag tagit ett beslut. Ett beslut att lägga ner bloggen. Detta kommer ske i samband med min hemkomst. Det finns en del olika anledningar till detta men först och främst är det för att jag skapade denna blogg för att ni där hemma skulle kunna läsa vad jag har för mig här borta. Och det finns inte riktigt lika stort behov av en sådan blogg när jag är hemma i Sverige igen. Men ja, jag tänker vara lite kryptiskt och säga att det ändå inte är slutet på det här. Hehe. Mer säger jag inte, ni får vänta och se.

Jag ska snart slå en pling till Maria (om inte hon ringer först) och se vad vi ska hitta på idag. Själv är jag väldigt sugen på Starbucks. Jag har bara fem pund i plånboken så ett besök på fiket i Raynes park hade inte suttit fel. Oyster-cardet är tomt på pengar också så jag kommer ändå inte så mycket längre. Isåfall måste jag gå. Palla.

Nej ni.



Dagens låt: Two Doors Down - Mystery Jets
Dagens program: The Big Bang Theory (LoLz, fnizz)

Skärpning.

Det blir såhär ibland att man helt enkelt inte orkar eller tänker på att skriva något. Det har varit så ett tag nu så därför tar jag mig i kragen just idag.

Det är 46 dagar kvar idag och jag längtar verkligen, verkligen hem! Så det gör ont. Men inte så att jag är ledsen hela tiden utan mer som att jag verkligen inte kan vänta tills den 3:e augusti utan mer som att dagen måste komma nu, nu, nu! Jag är otålig. Ja, det är nog rätt ord, jag längtar hem på ett otåligt sätt. Men det är några veckor att ta sig igenom, ca en och en halv månad, men jag håller ut. Tänk vad bra det kommer kännas sen när jag kommit hem och kan se tillbaka på mitt år och tänka att jag klarade fanimej att stanna ett helt år utan för mycket bekymmer! Och så roligt det har varit också! Jag ångrar definitivt inte att jag åkte iväg, aldrig i livet att jag ångrar mig.

Jag har precis målat naglarna bubbelgumsrosa, igen. Det är mitt nya favoritnagellack från Bourjois, jättebra. Penseln är större än vanligt så man behöver inte stryka på så många gånger innan hela nageln är täckt, plus att det torkar fort OCH, det viktigaste, nagellacket slätar själv ut alla "bulor" som uppstår så det blir jätteblankt och fint. Kanoners!

På fredag är det midsommar men det blir nog inget firande i år för min del. Maria jobbar och ja, hon är ju den enda svensk jag känner här numera. Får väl spara det till nästa år och köra dubbelt då, hehe!

För övrigt har Big Brother 9 (9 som i säsong 9!!) precis börjat här och det följer jag stenhårt. Varenda kväll klockan tio ligger jag i sängen med fjärrkontrollen redo. Det är faktiskt bättre än i Sverige, måste jag säga, inte alls lika extremt. Men folken är det en ganska stor blandning på; finns bl a en blind kille där inne som är ganska speciell och en annan kille som är albino... Och så, hahahaha, en 40-årig italienare som heter Mario! HAHA! Ja, underhållande är det i allafall.
Men Top Gear är fortfarande mitt favoritprogram; "Last time I had this much fun, furniture got broken!". xD



Dagens låt: Pork & Beans - Weezer


Livstecken.

Tänkte bara säga att jag lever och så. Och jag har bjudit på McFly-biljetter på ticketmasters hemsida till den 24 juli så går det vägen får jag se grabbsen en sista gång innan jag lämnar landet. Hade varit ett perfekt avslut, verkligen. Men ja får se hur det går!

Idag är det 48 dagar kvar.




Dagens låt: Say It Like You Mean It - The Pigeon Detectives
Dagens citat: "Well, smack me down with a bacon muffin. XFM's All Day Breakfast; because size matters!" (Bara för att det är bäst.)

53 dagar kvar.

Tiden går inte fort nog. Samtidigt går den jättejättefort och det är jäkligt läskigt! Men den kan gärna få gå fort fram till den 3:e augusti, sen kan den få gå hur långsamt den vill igen, tycker jag.

Sverige vann igår! Det kändes bra. Jag var den enda som kollade på matchen så jag satt i mitt lilla rum med min lilla, lilla tv men det gick bra ändå. Jag fick dock jubla vääldigt tyst över målen eftersom Ellie sov i rummet bredvid, haha. Spanien på lördag blir tufft men hoppet är ju det sista som lämnar människan...

Imorgon ska jag åka till Kingston och shoppa. Jag har gjort en låång lista och planerar inte att komma hem med ett enda pund kvar i plånboken. Va, tänker ni, hon skulle ju inte köpa en pinal till om det inte var absolut nödvändigt. Vissa av sakerna är jag faktiskt i behov av och resten tänker jag använda till att byta ut stora delar av min sk Englandsgarderob som jag är fruktansvärt trött på. Och eftersom jag fr o m den här helgen inte kommer att vara ute och fara riktigt lika mycket som jag brukar så kan jag lika gärna lägga pengarna på kläder. Bra uttänkt va?
När jag väl kommer tillbaka hem så är projekt ett att rensa i garderoben. Känns som det inte har blivit gjort på flera år och det ser jag fram emot... Jag vet inte om det beror på att familjen här aldrig rensar någonstans utan bara köper nytt, nytt, nytt utan att göra sig av med det gamla först, som jag känner något slags behov av att rensa i alla hörn.
Men ja, en ny garderob ska delvis inhandlas imorgon alltså.

För övrigt så är mitt nya favoritprogram Top Gear.
Hejdå!



Dagens låt: Who's Da Man - Elias feat. Frans (Passande, eller vad säger ni?)

Exhausted.

56 dagar kvar.

Helgen har varit fantastiskt fullspäckad med både det ena och det andra så jag tar det från början!

Fredag: Äntligen dags för The Pigeon Detectives! Tack vare min sega värdfamilj så lämnade jag inte huset förrän fem i sju, alltså fem minuter innan insläpp, så det blev lite stressigt. Det var skitmycket trafik på vägen också, naturligtvis, och det regnade på oss med så det kändes sådär när vi kom fram till Brixton. Men jag och Josefine gick in och placerade oss allra längst bak längst upp. Hade ju inget val eftersom vi fått biljetter på balkongen där det är sittplats och ville man stå upp, som vi ville, så var man tvungen att gå allra längst upp. Men vi sket i det och försökte göra det bästa av situationen. Men det var så varmt! Jag har aldrig varit så svettig innan ett gig ens har börjat...
Vi missade första supporten men det andra bandet var Cage The Elephant som var ganska bra faktiskt. När dom gått av spelades det skitbra musik fram tills att Pigeon gick på. Har aldrig varit med om att dom spelat så bra låtar innan på ett gig! Det var The View, The Fratellis, ACDC, Babyshambles och allt möjligt.
När Pigeon gick på reagerade jag ungefär som jag brukar göra när jag ser McFly: gallskrek och hoppade upp och ner! Och dom ägde ju scenen. Har inte riktigt hunnit lära mig alla dom nya låtarna än eftersom jag bara haft Emergency i en vecka men det gjorde inget. Jag rekommenderar alla svenskar att gå och se dom på Peace&Love i sommar! Ni kommer missa något annars.
När det var slut gick vi på McDonald's och sen tog vi bussen till Tooting. Jag var dock inte hemma förrän vid ett-tiden eftersom jag fick vänta ett tag på 131:an så jag var helt slut när jag väl kom i säng.
Dagens citat: "Det är så trångt här på bordet. Det är för mycket salt överallt!" - Josefine på McD's efter att ha begravt sina pommes i salt och hälften av det runnit ut på bordet.

Lördag: Dagen efter var det upp tidigt för att återigen träffa Joey i Wimbledon och sen åka ut på äventyr. Vi åkte till Covent Garden där hon försökte visa mig runt "Ollie style" men det gick inte så bra. Det bästa var när vi letade efter en affär som dom gått till en dag och hon sa "nu ska vi vänster" när affären lågt rakt framför oss! Minne som en get har hon, den kära Joey. Sedan traskade vi vidare ner mot Soho, China town och Leicester square. Vi gick förbi Capital radio huset och kollade om Alex Zane var hemma men han syntes inte till.
Sedan åkte vi till Oxford street, suprise surprise, köpte mat och gick mot Hyde park. Det var dock inte så jätteskönt där idag eftersom det var molnigt och lite blåsigt. Sedan började vi leta avskedspresenter till Josefines värdfamilj och gick på M&S och Hamleys allt medan jag höll på att dö av den enkla anledningen att vi gick i affärer.
Efter ett stopp i Wimbledon så begav jag mig hemåt för att vila en halvtimme och sen göra mig i ordning för utgång med Maria. Hon behövde handla mat så jag följde med henne på Tesco och sen fortsatte vi hem till henne. Vi hade bestämt oss för Walkabout i Wimbledon och det slutade med att två av hennes arbetskamrater också följde med. Och som vanligt var det störtkul! Walkabout is the shit. Det var dock ganska trångt och en aning för mycket rnb spelades men det var okej, det var låtar man kunde så det gick att dansa till.
Blev återigen en sen kväll, kom inte hem förrän ett efter att ha skrämt livet ur Theo och hennes kompis som precis skulle gå ut genom dörren när jag försökte gå in.

Söndag: Gissa vad? Jag träffade Josefine i Wimbledon igen. Och jag var SÅ trött och huvudet hade mått bättre det med. Och det var jättevarmt också... Alltså, riktigt varmt. Vi hade i allafall planerat att gå på Naturhistoriska museet i Kensington så dit åkte vi. Snabbt och enkelt med tunnelbanan! Väldigt bra färdsystem det där.
I allafall, det var ganska intressant att gå runt och kolla på alla dinosaurier, djur och annat. Men det var jäääättestort och jäääättevarmt och jag var jääääättehungrig så jag orkade inte kolla ordentligt på allt. Sen gick vi och käkade Subway på en liten gräsplätt i Kensington och förundrades över dom sjukt flashiga husen det fanns där. Det är ju värsta rikemansområdet! Sen tog vi lite bussar hit och dit, kollade på fler hus, åkte genom Chelsea och Fulham och såg Stamford Bridge (Chelsea FC's hemma arena) på nära håll osv. Det slutade med att vi åkte till Kensington High Street, gick i lite fler affärer, åt jättegod mangoglass och tog sen bussen till Clapham Junction. Vid det här laget var jag SÅ svettig och äcklig att jag aldrig längtat efter en dusch mer i mitt liv än vad jag gjorde då. Fy!
Jag slängde mig in i badrummet så fort jag kom hem och tog en kall dusch, mycket behagligt!

Nu är helgen slut (igen) och en ny vecka väntar som antagligen kommer få ett ganska så tråkigt men oundvikligt slut. Och imorgon ska Ellie ha en kompis som kommer och sover över. På en skoldag. Men denna kompis ska flytta till Southampton nästa vecka så det är väl därför. Plus att Theo sa något om att det kommer bli konstigt för mig med bara ett barn att ta hand om så därför skulle Ellie ha en kompis med hem någon dag från skolan. Jo men visst, jag tycker det ska bli fruktansvärt skönt att bara ha hand om ett barn så nu behöver vi väl inte överdriva med sleepovers och allt hade jag lust att säga.

Nej ni, nu ska jag ta och knyta mig. Har en hel del sömn att ta hand om!
Jag längtar till den 3:e augusti!!!!!!!!



Dagens låt: Tales of Girls, Boys & Marsupials - The Wombats

Tja.

Idag är det 60 dagar tills jag åker hem. Dvs. en dag mindre än igår. Det går framåt!

Jag hade sovmorgon idag vilket var väldigt skönt men på något sätt så hade jag ändå inte tid att slappa så mycket som jag tänkt att jag skulle göra. Det blev lite stressigt på eftermiddagen. Jag gillar inte onsdagar. Josie har ingen klubb på onsdagar numera men däremot har Ellie börjat med en basketklubb OCH trumpetlektioner. På samma dag. Smart tänkt av familjen (igen!) liksom. Vi har en kvart på oss mellan basketklubbens slut och trumpetlektionens början. När den är slut så har vi en timme på oss att laga och äta middag innan Brownies börjar. Stackars barn!

Nästa vecka åker i allafall Josie och hennes klass till Dorset från måndag till fredag så det kommer bli ganska slappt och skönt hemma med bara Ellie. Hon har lite mer självdisciplin än Josie. Man måste säga till Josie exakt allting hon ska göra och sedan tjata på henne för att se till att det verkligen blir gjort. Ellie är lite mer självständig och man behöver inte tjata på henne riktigt lika mycket.

Tröttheten håller på att ta över så jag tror nog att jag ska knyta mig. Funderar på att åka till Kingston imorgon. Eller kanske Wimbledon... Jag måste ha lite nya sminkgrejer och sådär. Jag har förbjudit mig själv från att köpa fler skivor, dvd:er och böcker innan jag åker hem. Dom enda skivor jag får lov att köpa är Fratellis nya (nästa vecka), McFlys nya (21 juli), Go:Audios singel och Elliot Minors singel. Det kommer bli tufft.


Hejdå!




Dagens låt: Made Up Stories - Go:Audio


61 dagar.

I brist på annat att göra tänkte jag författa ett litet inlägg. Men jag har absolut inget att rapportera. Det har varit en helt vanlig dag. Städat lite, gått några ärenden, Maria kom hit, jag hämtade barnen. Nothing out of the ordinary. Men det var kul att Maria tittade förbi med lite fika! Dagens höjdpunkt.

Jag har verkligen inget vettigt att säga. Har suttit här i fem minuter nu och bara försökt komma på något att skriva... Det funkar inte.


Jag ger upp.

Hejdå.


Hej Sverige!

62 dagar.

Det har varit en ovanligt bra måndag. För en gångs skull! Och jag har egentligen inte ens sovit ordentligt inatt så jag har ingen aning om varför jag varit på helt okej humör hela dagen. Men jag klagar inte.
Huset såg extra hemskt ut imorse eftersom det inte blev särskilt mycket städat förra veckan när jag hade barnen hela dagarna så jag kunde inte fuska något alls idag, hehe.
Imorgon ska barnen sova hos Ian och han tar dom till skolan på onsdagmorgon. Vad betyder det? Huset för mig själv på tisdagkväll och sovmorgon på onsdag! Wihooo! Har inte haft sovmorgon en vardag på evigheter så det ser jag fram emot väldigt mycket.
Ikväll fick jag också lön för förra veckan; £100! Extra eftersom jag varit med barnen och jobbat ganska många timmar mer än vad jag brukar. Välkommet tillskott till kassan.

Det var nog inte så mycket mer än det. Och just det, kom ihåg; WE DON'T CARE!



Dagens låt: One For The Radio - McFly

Kärlek!

We don't care, we don't care, we don't care, we don't care!
So here's another song for the radio
And here's another line from the heart
So don't pretend you hate us as you sing along
As we all look the same in the dark


In your face. Till alla er som någon gång sagt att McFly är manufakturerade, pojkband, spelar inte sina instrument, skriver inte sina låtar, ytliga osv.
In. Your. Face. WE DON'T CARE!

Le weekend.

63 dagar.

Fredag: Sista kvällen på KOKO, som sagt. Vi hade blivit bjudna hem till Liz som bor granne med Josefine typ och där fanns även Karin. Trevliga tjejer! Senare kom också Ellinor. Vi hade sällskap hela vägen till Camden sen skildes vi åt men stötte på varandra då och då under kvällen. Och vilken kväll! Bästa kvällen på KOKO, ever, enligt mig! Mest tack vare musiken. Dom spelade verkligen alla låtar som vi velat höra där men som dom aldrig spelat; Chelsea Dagger (dock stod vi i garderobskön när dom körde denna men ändå), Turn Tail, After Hours, Same Jeans... Och så, det bästa; THE BEGINNING OF THE TWIST! Som vi skrek när vi hörde introt och sen röjde vi non-stop tills låten var slut. Lätt kvällens höjdpunkt!
Bussen hem var dryg. Särskilt när vi fick stanna ca 10 minuter i en uppförsbacke eftersom motorn var överhettad. När jag väl kom hem vid femtiden så var det helt ljust ute vilket kändes lagom dumt, haha!

Lördag: Jag fick sova ända till tolv, dock med öronproppar i öronen, sen kollade jag på sista semifinalen i Britain's Got Talent som jag missat kvällen innan. Escala gick vidare till final vilket var det bästa! Dom tjejerna är ju så grymma så det finns inte. Sen duschade jag, ringde Maria och bestämde att vi skulle käka Burger king i Wimbledon. Sagt och gjort, hamburgare blev det och sen en snabbis på HMV där jag inhandlade nya Pigeon och nya Futureheads, wihoo!
Sen gick vi på Tesco och köpte två påsar chips och en stor läsk för att sedan bege oss hem till Marias lilla rum och finalen i Britain's Got Talent. Väldigt spännande och stort grattis till lilla George 13 år som vann med sin regndans (haha). Han förtjänade verkligen att vinna men jag förstår inte varför Escala inte ens kom topp 3... Ahja.
När jag rotade i väskan vid ett tillfälle så fick jag upp påsen från HMV. Med ett krossat Pigeon-fodral. Kuuuul. Men skivan är ju hel iallafall så det får väl ses som det viktigaste.

Söndag: Har väl varit vaken i ett par timmar efter ännu natt fylld med Sverigedrömmar. Har jag sagt att jag drömmer om Sverige varenda natt? Gamla klasskamrater, farmor (?), familjen, vänner, Findus och allt möjligt som är kopplat till Sverige på någon vänster. Helknas.
I alla fall, har inte gjort så mycket än så länge. Dagens planer är nog att gå en promenad i eftermiddag, duscha och sedan lyssna på första spelningen av McFly's nya singel på Radio 1 ikväll! Det ska bli mycket spännande.

Hoppas att Sverige mår bra!



Dagens låt: Palladio - Escala


RSS 2.0