Böcker, bönner och (kaffe)bönor.

Godmorgon! Lördagmorgon, klockan är snart halv elva och jag är redo för några timmars intensivt pluggande! Och vet ni, jag gillar det. Igårkväll när jag var på väg att gå och lägga mig så råkade jag kasta en blick på den nyaste kurslitteraturboken, som jag fått hem i brevlådan, och då riktigt längtade jag tills idag eftersom jag visste att jag skulle få sätta tänderna i den på riktigt. Sjukt va? Får se hur många veckor det varar men förhoppningsvis är det ett tecken på att jag valt rätt utbildning och dessutom vid rätt tillfälle. Så det är ungefär vad jag ska ägna dagen åt! Jag tror dock att jag behöver lite koffein i systemet innan jag kan sätta igång på riktigt...

Ibland tror jag att bönder är ett släkte som antingen totalt saknar respekt för folk runtomkring eller så bara antar de att man har exakt samma dygnsrytm som de själva har. Igårkväll, sisådär runt tio-tiden, så började en traktor plöja fältet på andra sidan vägen från vårt hus (i runda slängar en fyra-fem meter från husgaveln). Klockan tio en fredagkväll. Och inte nog med det, imorse var han tillbaka på samma fält runt åtta-snåret. Hallå?! Jag kan ta att han plöjer åtta på morgonen, men klockan tio på kvällen?! Det hade väl varit snäppet värre om det var mitt i veckan antar jag men ändå.

Nej, nu får jag nog pallra mig till kaffekokaren och ladda den annars så kommer jag aldrig att komma igång. Ha en bra dag!




Dagens låt: Drive My Car - The Beatles

Jag borde kanske uppdatera?

Tydligen hade jag påbörjat ett litet utkast till en blogg för en fem dagar sen, sådär. Blev visst inte så mycket av det... Jag var antagligen för trött för att slutföra den enda rad jag hade lyckats pränta ner.
Så har det varit varenda kväll denna veckan. Har varit jättetrött av allt nytt, alla nya människor och nya intryck, trots att dagarna inte har varit superlånga. Men jag är ju inte den enda som inte uppdaterat min blogg varje dag så jag är i gott sällskap. :)

Anyway, eftersom de flesta av helgens planer blivit inställda efterhand så har jag ägnat väldigt mycket tid åt att sitta med näsan i skolböckerna. Jag vill helst inte komma på efterkälken redan från början! Dessutom har det varit riktigt höstväder med gråa moln, regn och rusk så det har varit perfekt att sitta inne och kura. Precis sådant väder som jag längtat efter i flera veckor! Jag tycker verkligen om hösten och har längtat ovanligt mycket efter just hösten i år. Sommaren har känts otroligt lång, trots att jag spenderade hälften av den med att jobba!

Egentligen har jag inget särskilt att dela med mig av, jag ville mest ta en paus från läsningen om Freuds psykoanalys. Yes, psykologi all over again! Jag stör mig lite på att jag inte hittar anteckningarna från psykologi-lektionerna på gymnasiet, de hade varit till stor hjälp nu, och jag är helt säker på att jag sparat dem. Men var har jag lagt dem?!

Förresten, är det lite fel av mig att ha en liten crush på James May i Top Gear? Ja menar, spana in det här! xD




Dagens låt: So Long - ABBA


RSS 2.0