>_<

Nu är Malin trötter. Alla som känner mig något-så-när vet att jag älskar att gå i affärer. Ett tag. Efter ca två, ibland bara en, timme så drabbas jag av en plötslig och, ibland ganska våldsam, trötthet och måste sitta ner. Helt plötsligt så försvinner all energi ifrån min kropp och jag blir bara så hemskt trött. Jag släpar benen efter mig, jag får ont i huvudet och ibland mår jag nästan lite illa också. Hur kan detta vara? Jag tycker jättemycket om att köpa nya grejer, fler skor, uppdatera garderoben osv. Men det är ju så himla jobbigt att behöva gå och leta upp allt själv i affärerna... Och ibland måste man t o m masa sig in i ett litet trångt provrum med ett draperi som hänger på trekvart för att ta på sig kläder som med största sannolikhet inte kommer att passa en och om dom mot förmodan skulle sitta något så när så ser man ändå störtlöjligt ut i dom. Ungefär. Men ja, när jag väl kommer hem igen och går igenom mina påsar med rea-fynd så brukar jag oftast vara ganska nöjd över att jag åkte iväg. Trots huvudvärk och trötthet.
Idag bidde det ett par skor, två t-shirts, en kofta, hårband och allehanda skönhetsprodukter såsom schampo och body lotion.

Jag kommer sova gott inatt i alla fall!



Dagens låt: See You Again [Rock Mafia Remix] - Miley Cyrus (Sssch!)

Låtar.

Senaste låtlistan på iTunes:

1. Kids - MGMT
2. Goodbye - Miley Cyrus
3. We Get On - Kate Nash
4. Gravity's Rainbow - Klaxons
5. Not Now - Blink 182
6. The Tide Is High - Blondie

7. Rainbow Child - Dan Reed Network

8. Birds - Kate Nash
9. Golden Skans - Klaxons
10. See You Again [Rock Mafia Remix] - Miley Cyrus
11. Daddy's Gone - Glasvegas
12. Pieces Of What - MGMT
13. Buck Rogers - Feeder
14. Be Safe - The Cribs
15. Aliens Exist - Blink 182
16. Teddy Picker - Arctic Monkeys
17. Knife (Grizzly Bear Cover) - CSS
18. Heart Of Glass - Blondie

19. Think Tonight - The Futureheads

20. Pumpkin Soup - Kate Nash

21. The Potential Break Up Song - Aly & AJ

22. Walking Backwards - The Futureheads

23. 7 Things - Miley Cyrus

24. Weekend Wars - MGMT

25. I'm Not Gonna Teach Your Boyfriend How To Dance - Black Kids


Lite smått och gott, gammalt och nytt, coolt och töntigt. Värd!


På allmän begäran.

Bloggen får leva vidare efter påtryckningar från allmänheten. Haha! Dock får jag utfärda en varning till den som väljer att läsa detta och kommande inlägg; detaljrikheten kommer med största sannolikhet att öka till skillnad mot hur det var innan. Så, nu kan ingen säga något om det, haha!

Med gårdagen överstökad så kan jag, och alla andra, äntligen lägga det bakom oss vilket känns jätteskönt. Så idag sov jag lääänge, gick upp och duschade och sen gick jag ut och satte mig i solen ett tag. Jag älskar verkligen landet! Det är så lugnt och fridfullt. Det är också skönt att ha en trädgård som är någorlunda normalstor om man jämför med dom små gräsplättarna folk i storstaden oftast får nöja sig med... Resten av dagen har gått i samma slappa tempo med lite svenskt kaffe och solning på det. Härligt!

Imorgon ska mamma och jag ta en tur till Mobilia för att fixa lite fler delar till min Höganäs-servis och sen hälsa på morfar. Ska bli mycket mysigt!

Jag håller fortsatt stenhårt på vatten och fem frukter/grönsaker om dagen, då mår jag bäst. Har slarvat lite idag så jag har bara fått i mig två bananer och en nektarin och alldeles för lite vatten... Särskilt vattnet är lite farligt när det är så varmt med, då ska man ju egentligen dricka ytterligare en massa liter så jag får verkligen skärpa mig.

Emma ringde igår! Det var verkligen jättekul att få höra av henne igen... Vi ska, med största sannolikhet, ses på fredag! Ska köra till Skurup och hälsa på. Måste in om på den rånade Sparbanken också, om jag vågar, haha. Hade £150 med mig från UK eftersom jag fick lite extra lön sista veckan jag jobbade, så jag har lite att växla.

Nej om jag skulle ta och gå ut i solen igen kanske? =]



Dagens låt: Goodbye - Miley Cyrus (Slå mig inte!!!)

HEMMA!

Japp nu är jag äntligen, äntligen, äntligen hemma igen! Landade på Sturup igårkväll och det var så härligt att äntligen få krama om mamma och pappa igen och sätta fötterna på svensk mark!
Jag håller fortfarande på att packa upp och rensa ut i mitt rum. Hade för mycket grejer med mig hem (23 kg i resväskan, 10 kg handbagage...) och har för mycket grejer kvar här så det blev till att rensa idag för att få plats med allt. Tyvärr tar det en himla tid och nu orkar jag helt enkelt inte mer, får göra resten en annan dag!

Jag har inte bestämt mig för om bloggen ska få finnas kvar eller inte än, så tillsvidare fortsätter jag nog att knappra ner något inlägg då och då när jag känner för det. Men ja, jag är ju inte utomlands längre så är det något är det bara att ringa, haha!

Tjingeling!



Dagens låt: We Rock - Camp Rock Cast (Cause it rocks!)

PAUS.

Åh vad jag ogillar att packa. Jag ogillar det, starkt. Jag har nog fått i det mesta i väskan, men det är så svårt att hitta den bästa platsen för allting och det jobbigaste av allt är nog att få ner alla konstigt formade grejer som man inte bara kan stoppa in hur som helst. Och alla cd-skivor sen.... Åh, jag får spader! Ska bli intressant att se hur mycket alltihopa kommer väga sen med. Jag har en "kasta"-hög och en "kanske"-hög. Just nu ser det inte så jättebra ut för "kanske"-högen, kan jag säga...

Familjen väckte mig runt sex-tiden imorse och höll mig vaken tills klockan sju när dom åkte. Efter det var jag klarvaken så det var ingen idé att somna om. Jag gick upp, åt frukost och duschade och runt ca 8:20 började jag packa, haha. Jag är ju ingen morgonmänniska egentligen?! Har packat non-stop i mer än en timme nu så jag behöver en paus. Jag ska nog gå och ta mig en banan!




Dagens låt: Burnin' Up - Jonas Brothers (enbart för att den går på repeat i huvet på mig).

Inget varar för evigt.

Så, nu sitter jag här och gråter för att jag sagt hejdå till Theo och tjejerna. Dom åker bort tidigt imorgonbitti och kommer inte hem förrän på söndag när jag redan har åkt. Trots allt så kommer jag sakna dom allihopa. Trots alla bråk, sura miner, stökiga rum och ut-och-invända strumpor. Jag kommer sakna att spela Twister med Josie och att hon alltid gör det så svårt och invecklat för sig som möjligt, jag kommer sakna att klå Ellie i Guess Who och jag kommer sakna att köra bil så det visslar om det med rutorna nere och sjunga med till McFly och Jonas Brothers. 
Äsch, jag kan inte skriva mer, det trillar för mycket tårar.  

Frustration: overload.

Jag. Är. Så. Trött. REDAN! Urgh. Jag har varit ensam med fyra småtjejer sedan halv nio imorse och jag är helt slut. Dom hade vattenkrig för någon timme sedan och lyckades samtidigt skapa någon slags swimmingpool/lerpool i köket och uterummet. När vattenpistolerna inte var så roliga mer hade dom tydligen använt andra tilltyg såsom glas, tillbringare och en spann. Jag blev arg och sedan fick dom inte leka mer. Och jag fick städa upp.
Dessutom kräktes Boots i lekrummet och både Ellie och Josie lyckades trampa i det. Härligt.

Sa jag att jag var trött redan?


Oooh, how the tables have turned!

Jag kan räkna dagarna till hemresan på en endaste hand numera! Jag längtar.

Idag var det näst sista dagen i skolan för Ellie och Josie så därför hade det anordnats någon slags skolpicknick med alla elever, lärare och dom föräldrar som kunde komma. Självklart fick jag traska iväg till Holland Gardens med picknickkorg och filt men det var faktiskt jättemysigt. Dock lite väl stojigt och stimmigt emellanåt...

Imorse kom en av Ellies kompisar, Loren, fram till mig på skolgården och frågade:
- Malin, är det sista gången vi träffas nu?
- Nja, vi ses nog imorgon med, svarade jag.
- Åh men jag kommer sakna dig, du är den snällaste au pair jag träffat!
Sen fick jag en bamsekram. Och det var nästan så jag fällde ett par tårar bakom min enorma solglasögon! Loren är världens gulligast tjej! Sen sa hon att alla au pairer från Sverige var dom bästa au pair-erna eftersom vi var så trevliga. Men jag vet inte om jag riktigt kan lita på det eftersom jag var den enda svenska au pair som hon någonsin hade träffat. Haha! Men det lilla samtalet lyste verkligen upp min morgon. Jag väntar fortfarande på att få höra något liknande från Ellie och Josie, hmpf.

Imorgon är det skolavslutning och sen ska jag flyga runt Raynes Park med den lilla Renault Clion eftersom båda tjejerna ska på kalas, på helt olika ställen, på eftermiddagen... Toppen.
På torsdag ska dom hem till sin extralärare och så ska vi baka.
Sen på fredag ska dom ha vars en kompis här (den som är lite snabb i huvudet har redan räknat ut att det innebär två barn extra och fyra barn sammanlagt...) och på kvällen åker hela familjen till Somerset. Och sen ser jag nog aldrig dom igen.
HALLELUJAH!
Nej, men allvarligt talat så är jag inte säker på hur det känns... Just nu vill jag mest komma hem och sen kan vi se hur det känns sen. Men jag kommer inte längta tillbaka till au pair-livet, den saken är klar i allafall!
Men jag får väl ta mig igenom dom dagar som är kvar först, har fullt upp!

Annars är 'Poor Unfortunate Souls' fortfarande på repeat.



Dagens låt: Poor Unfortunate Souls - Jonas Brothers

Radio:ACTIVE.

Om sju minuter är det exakt, EXAKT, en vecka tills planet från Gatwick lyfter hemåt Sverige, förhoppningsvis med mig på också. Och alla mina tre biljoner grejer jag tänker ha med mig hem... Rensade bland kläderna idag och det blev inte så värst många plagg. Hehe.

Eftersom det är den 20 juli idag så fick jag traska iväg till vår lokala newsagent och inhandla 3 styck The Mail On Sunday eftersom dom ger bort McFly's nya album. Det kostade mig £1.50 per tidning, billigaste skivan jag inhandlat någonsin! Dock kommer det ju en deluxe version i september med dvd och 32-sidigt albumkonvolut och så vidare som jag också kommer att köpa.

För övrigt har jag idag beställt mer JB grejer från deras hemsida, hehe. En till tygväska, ett armband till, förbeställt nya albumet (huvudanledningen) och så det bästa, en Bonus Jonas-tröja med Frankie på! Haha, den är skitsnygg! Jag ser det som en välkommen hem-present till mig själv.

Nu ska jag kolla på Camp Rock, för femtielfte gången. Morsning!




Dagens låt: Poor Unfortunate Souls [The Little Mermaid Soundtrack] - Jonas Brothers

Oh my Jonas.

Idag köpte jag en grej som jag blev jätteglad över. Efter tips av Maria så sprang jag iväg til HMV och letade reda på en låda fylld till bristningsgränsen med Jonas Brothers-grejer! Tröja, väska, halsband, armband, skiva (en till!), korthållare, plansch osv. Jag fick hålla mig i skinnet hela vägen hem på bussen för att inte börja dansa någon slags invecklad glädjedans! Tröjan är redan på plats och den passar perfekt, turligt nog.

8 dagar mina vänner. Det betyder att det också bara är 8 dagar kvar av denna blogg! Men som sagt, det betyder inte att det är ett definitivt slut på det här... Hehe.

Imorgon blir det allra sista utgången i London. Åtminstone för den här gången...



Dagens låt: We Rock - Camp Rock Cast

Bara... 11 dagar?!

Japp. P g a oförutsägbara anledningar så har min hemresa tidigarelagts med ca en vecka vilket resulterat i blandade känslor men, trots allt, mest positiva. Jag ser fram emot att komma hem en hel vecka tidigare och kunna spendera lite mer tid med min kära lilla mamma.

Det var bara det.

Don't forget, to take a breath.

Inte mycket har hänt sedan igår, mer än att jag var på fantastiskt dåligt humör imorse. Och eftersom Josie inte heller är någon morgonmänniska så kunde det ju bara sluta på ett sätt... Ibland har jag lust att skrika, högt, när hon bara ignorerar vad jag säger. Den enda person hon verkligen lyssnar på, och det gör hon enbart för att hon är rädd för att bli utskälld, är Theo. Hon skiter oftast blankt i vad både jag och Ian säger, åtminstone när det gäller saker som hon absolut inte vill göra, t ex borsta håret och duscha. Tyvärr påminner hon om Theo redan på många sätt; dvs. hon gör ingenting som kan klassas som "jobbigt" eller "ansträngande" och om möjligt så låter hon någon annan göra det åt henne. Jag ser inte det som en bra egenskap.

Trädgårdsmästaren Igor från Ukraina är fortfarande här. Han jobbar och jobbar och jobbar och jobbar. Jag tror dock att han är klar snart. Just nu håller han på att lägga sten på den nya uteplatsen och när det är färdigt tror jag inte det finns så mycket mer för honom att göra här... Han har slitit hårt dom senaste veckorna. Han fick bl a rensa bort allt skräp som familjen Shum samlat i en fin hög längst ner i trädgården. Han beklagade sig för mig en dag, med sin ganska så skraltiga engelska, och försökte gestikulerande förklara att det inte fanns plats för mer skräp på framsidan av huset. Istället så tänkte han slänga över lite på båda sidor om staketet till grannarna och sen skulle han hänga sig! Hahahahaha! Men jag förstår honom. Nej vänta, jag vet exakt hur det känns. Ja menar, hur kul är det att göra andras skitgöra?

Jösses vad gnälligt det här blev, det var inte riktigt meningen. Men det är i alla fall bara 19 dagar kvar idag... Och jag är jättejättesugen på mammas jordgubbspaj.

Puss och kram!

(P.S Märkte ni, inte ett ord om JB!!! Förutom rubriken, tss.)



Dagens låt: Do Ya (acoustic) - McFly

Tjolahopp.

Hej Sverige. Läget? 20 dagar kvar idag.

Jag är tillbaka i storstadssmeten efter en helg på landet. Bristol kändes typ som landet jämfört med London, haha! Nu var det ju inte landet utan mer småstad, en ganska mysig sådan också, men tempot var mycket lugnare och behagligare där. Ingen sprang fram på gatorna för att hinna till tåget/tunnelbanan/bussen, det fanns vatten och fontäner överallt, och man fick liksom bara en mysig känsla i sig när man gick runt på gatorna där. Och självklart var det kul att träffa Jenny också! Tack för en rolig helg, matey!
Det blev en hel del Skins-sightseeing så nu har jag sett parkerna, bänkarna, gatorna och broarna som kan skymtas bakom Maxxie, Tony och dom andra i tv-rutan.

Mina McFly-singlar hade kommit med posten i helgen så när jag kom tillbaka efter skolturen imorse, glatt ovetandes om vad som vänta skulle, slet jag upp paketet och ut trillade 3 singlar och en DVD. Yahay! När jag sedan kollade lite närmare på innehållet insåg jag att något fattades. Något jäkligt viktigt dessutom. DVD-skivan! Det fanns ett fodral till den, men det var ingen skiva i det... Kanon, liksom. Jag fick mejla till företaget och fråga var i helsike min dvd-skiva tagit vägen någonstans. Jag fick svar drygt en timme senare (imponerande snabbt, måste jag säga) att dom ska skicka en "replacement dvd". Hm, det känns lagom vanskligt ju. Som om dom bara plockar upp vilken dvd-skiva som helst och skickar iväg. Ahja, får hoppas den kommer inom dom närmsta dagarna då!

När jag precis skulle gå av bussen från Bristol igårkväll, jag var ganska så seg med att komma av (skyll på Maria, hehe), så var det bara jag och en liten familj bestående av en mamma och två små pojkar kvar. Precis när jag reser mig upp från sätet går mamman och den minsta pojken förbi i mittgången och den lilla pojken, som inte kan ha varit mer än fyra år, gnäller om något varpå mamman vänder sig om och ger honom en örfil. Vilket årtusende lever vi i egentligen?! Usch, att en människa kan göra så alltså! Jag blev SÅ arg... Nog för att barn kan vara bråkiga och olydiga, men det finns många uppfostringsmetoder man kan använda sig av och aga är INTE en av dom. Fy för!

Annars så slapp jag köra barnen till skolan i torsdagsmorse. Jag slapp hämta dom också. Jag slapp även lämna dom i fredagsmorse. Och, jag slipper hämta dom idag! Kanon. Och det är bara sju skoldagar kvar innan sommarlovet börjar så efter det behöver jag inte köra bil någonstans! Jag tycker om att köra bil egentligen, men pedalerna i den nya Renaulten är så hårda, plus att vi inte har fattat radion än så vi får inte in några bra radiokanaler. Imorse fick jag bara in fransk radio, t ex.

Till helgen blir det äntligen utgång igen och kanske lite packning på det. Eller åtminstone lite mer rensning i min redan ganska så tunna garderob. På söndag kommer ju nya McFly-skivan med The Mail on Sunday också. Så det ser ganska ljust ut fram över, trots allt. PLUS, att jag ska beställa lite Jonas Brothers-grejer från deras hemsida och även förbeställa nya albumet! Och, märkte ni att det var första gången i detta inlägg som jag nämnde JB?! Det går framåt (eller bakåt?).

Imorgon spränger vi tjugo-strecket!




Dagens låt: I Wanna Be Like You - Jonas Brothers

Barn!

Idag hände det flera intressanta saker medan jag och Josie satt i bilen efter skolan och väntade på Ellie.

Det började när Josie åt ett äpple och började göra ganska höga, smackande ljud medan hon bet i det.
Jag: Det låter som om du pussar äpplet!
Josie: Neeej, det gör jag inte. Men du, så här gör man när man hånglar! (Josie demonstrerar).
Jag: o.O
Josie (pekar på en bit av äpplet): Det här är mannens läppar. (Hon demonstrerar igen, denna gången ackompanjerat av väldigt höga smackande ljud).
Jag: Tack, det räcker nu Josie.

Efter några minuters tystnad ställer Josie, helt plötsligt, följande fråga...

Josie: Malin, vet du vad "do me" betyder?
Jag: Eeeh... Du ska inte säga sådär.
Josie: Folk i min klass säger det!
Jag: Det tycker jag inte att dom ska göra.
Josie: Mm. Men dom går runt och säger "Do you wanna do me?".
Jag: Ja, men bara för att dom gör det ska inte du också göra det. Det är inget bra uttryck.
Josie: Nej, jag ska inte. För det betyder ju... "sex you".

HAHAHAHA! Jag blev både full i skratt och smått chockerad över den sistnämnda konversationen. Jag förstår inte var åtta-åringarna har lärt sig det där uttrycket...

Tänkte bara påminna alla om att jag åker till Jenny i  Bristol på fredag och kommer hem söndagkväll. Seeeee ya! :D



Dagens låt: This Is Me - Demi Lovato & Joe Jonas

People change and promises are broken.

29 dagar mina vänner!!! Mindre än en månad och imorgon är det EXAKT fyra veckor tills planet lyfter från Heathrow. Jag är otålig.

Tänkte bara berätta om min supermysiga dag jag hade med Ellie igår. Hon var hemma från skolan eftersom hon tydligen hade kräkt i torsdagskväll och hon har även varit lite allmänt risig tidigare i veckan. Hon var däremot ganska pigg ändå även fast hon fick lite småont i magen emellanåt.
I allafall, vi började dagen med att kolla på Camp Rock i mitt rum. Ellie visste redan vad den handlade om och kunde några låtar eftersom hon kollat upp det på youtube och så men den har ju inte visats på engelska Disney Channel än så det var kul att se den med henne. Vi fnissade åt Kevins korkade repliker och sjöng med i låtarna så gott det gick, haha.
När filmen var slut bestämde vi att Josie kan få behålla Nick, så tar Ellie Joe (jag gav motvilligt med mig) och så får jag Kevin. Ganska bra deal, haha. Sen åt vi lunch och bestämde att vi skulle baka på eftermiddagen.

Jag var tvungen att hämta Theos kemtvätt som jag lämnat in i torsdags så vi tog därför en promenad ner till Motspur Park "centrum" (en ca 50 meter lång väg kantad med några fåtal butiker, en bank och en risig pub) för att göra våra ärenden. Vi köpte choklad till bakningen och Ellie köpte en tidning.
När vi kom hem igen började vi förberedelserna för att göra så kallade Chocolate crispies med corn flakes. Det tog oss bara ca en halvtimme att göra dom och vi hade köpt Lindt choklad så dom blev supergoda! Vi våga inte äta så många dock eftersom Ellie haft magont osv. Synd, haha.
Resten av eftermiddagen tillbringade vi med att kolla på Lizzie McGuire-filmen (Ellies val, hands up) och så spöade jag henne i 'Guess Who?'. Det var jättekul!

Josie var hos en kompis så behövde vi inte köra och hämta henne efter skolan heller, skitskönt. Eftersom jag inte skulle ut så hade jag lovat Theo att ha hand om Ellie ändå tills hon skulle komma hem vid halv åtta-tiden. Runt kvart i åtta dök hon upp. Med en ny bil! Eller rättare sagt; en TILL bil. Som om en ensamstående mamma skulle behöva TVÅ bilar?! Det är en liten röd Renault, har glömt namnet på modellen, men den ser jättefin ut.
Ellie sa att "mamma behöver en bil till för att köra till jobbet" men jag är inte säker på om det är därför det inhandlats ännu ett fordon till familjen. Jag säger då det...

Imorgon blir det gig med Elliot Minor och Kids In Glass Houses! YAAAAAAAY!



Dagens låt: I Am What I Am - Jonas Brothers (Still... <3)

YES!

Som ett mini-litet avbrott i min Jonas Brothers-hysteri tänkte jag bara meddela att jag, för i stort sett första gången i mitt liv, vunnit en tävling! Japp, jag har vunnit två styckna biljetter till iTunes Live Festival i Camden på söndag med Elliot Minor och Kids In Glass Houses. YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY! Jag tar med mig Maria dit så tyvärr, ingen chans för er att få följa med. Det gjorde min dag, kan jag säga.
Den andra grejen som också gjorde min dag var när Josie kom ut efter sin dramalektion iklädd sin "kungautstyrsel", som jag tyckte var något för liten igår när hon provade den, i trasor eftersom sömmarna spruckit. HAHA! Vilken syn det var! Hon hade tagit skoluniformskjolen över huvudet och hade den som någon slags cape eller sjal så att inte revan över bröstkorgen skulle synas... Hihi!

I alla fall. Nu tänker jag återgå till JB!

Puss och kram skumbanan!




Dagens låt: Play My Music - Jonas Brothers (Camp Rock Soundtrack)

This is real, this is me...

...I'm exactly where I'm supposed to be.

Förutom att jag är i fel land. Annars är allt kanooon! Sommar, sol, Jonas Brothers, vatten, solbränna och massa frukt. Jag kör den gröna linjen nu, vet ni, och det går faktiskt ganska bra. Det enda som fattas är lite motion men det kommer kanske så småningom det också.

Den ukrainske trädgårdsmästaren är här fortfarande. Jag har kanske inte berättat om honom? Han kom i alla fall igår, klockan åtta och började riva upp halva trädgården. Fy vad han jobbade hårt! I stort sett non-stop mellan åtta och fem och bara en jättekort lunchrast och det var ju tungt arbete han höll på med också. Han kan inte mycket engelska heller, men han har lärt sig säga mitt namn ganska bra haha. Jag tror han heter Igor, men jag är inte säker. Han är i alla fall en snäll, gammal gubbe. Men Boots är såklart livrädd för honom så han gömmer sig hela dagarna och kommer fram igen när Igor har gått hem...

Annars har det inte hänt något särskilt, tror jag. Vad händer i Sverige?

Puss och kram.



Dagens låt: Gotta Find You - Joe Jonas (Camp Rock Soundtrack)

RSS 2.0