Machines

Jag gör julkort. Dem måste ju skickas snart. Än så länge så ska jag skicka 6 till Sverige, två inom England och ett till USA, men det kan bli fler. Jag känner mig internationell.
Just nu väntar jag på att limmet ska torka...

Nu är det torrt.

Tråk.

Josefine har upplyst mig om att 'The View' är värda att lyssna på.´
Tack för det.

Följande saker har hänt idag:
Tjugo i åtta vaknade jag av att jag var täppt i näsan
Klockan tio i nio gick jag ner och gjorde frukost.
Klockan nio började Hollyoaks. Det var bra.
Klockan halv tolv var det slut.
Sedan klädde jag på mig.
Klockan halv två så åt vi middag samtidigt som vi såg Strictly Come Dancing och sen Robin Hood.
Klockan kvart i tre åkte familjen iväg och jag blev ensam hemma. :whee:
Jag satt vid datorn.
Pratade med familjen.
Sedan tog jag ett bad.
Åt.
Sedan gick jag tillbaka till datorn.

Jösses, spännande va? Erkänn, det var så spännande att ni inte ens kunde läsa slutet på listan?!  -________-

Nu ska jag gå och göra mer spännande saker! Vi ses.


Dagens låt: Machines - Biffy Clyro

I would dig a thousand holes, to lay next to you
I would dig a thosand more if I needed to

I brist på annat...

Jag har tråkigt. Så därför tänker jag lägga upp albumlistan. Ja, alltså inte den officiella albumlistan som visar hur mycket de populäraste albumen sålt under veckan som gått. Nej, nej utan albumen jag ska köpa när tillfälle ges. Har bestämt mig för att inhandla varenda ett någon gång under våren. Jag tänker inte köpa en skiva till förrän jag har inhandlat alla mina julklappar och varit på den sista McFly-konserten. Annars så kan det sluta illa.
Här är listan i alla fall. Och den är inte utformad i någon som helst ordning utan bara som det föll sig!

Paramore - All We Know Is Falling
+44 - When Your Heart Stops Beating
Lostprophets - Fake Sound of Progress
30 Seconds To Mars - A Beautiful Lie
New Found Glory - From The Screen To Your Stereo
New Found Glory - From The Screen To Your Stereo Vol. 2
New Found Glory - Coming Home
New Found Glory - Catalyst
New Found Glory - Sticks & Stones
New Found Glory - New Found Glory
Gallows - Orchestra of Wolves
The Hives - The Black And White Album
The Hives - Tyrannosaurus Hives
The Hives - Barely Legal
The Hives - Veni Vidi Vicious
Enter Shikari - Take To The Skies
The Wombats - A Guide To Love, Loss And Desperation
Arctic Monkeys - Whatever People Say I Am, That's What I'm Not
Arctic Monkeys - Favourite Worst Nightmare
The Used - Lies For The Liars
The Used - In Love And Death
The Used - Maybe Memories
The Used - The Used
Scouting For Girls - Scouting For Girls


Vidare så listade jag också x antal band som jag ska "kolla upp" för att se om dem är något att ha.

Här har vi dem.

Kings Of Leon
Black Rebel Motorcycle Club
Bloc Party
Hadouken!
Maximo Park
The Twang
The View
The Enemy
The Horrors
MIA
Joe Lean & The Jing Jang Jong
Stone Roses
Does it offend you, yeah?
Muse
Cut Off Your Hands
Holy Fuck

Så jag har lite att göra. När pengar finns, vill säga. Det enda jag kan göra under tiden är att utvidga listan!


Traaadigt...

Tråkigt att ligga i sängen en dag till. Fast jag duschade faktiskt innan så det betyder att jag är på bättringsvägen i alla fall. Så skönt det var. Har inte duschat sen i tisdags... Heh.
Sov hela natten och drömde ingenting alls. Vaknade klockan nio och var jättetäppt i näsan så fick snyta mig, ta nässpray och hålla på och sen var det ju ingen idé att somna om.
Har bara kollat på massa tv sen dess. Vänner, Mobileact unsigned och lite sånt där på T4.

Egentligen skulle Josefine och jag lekt turister i London idag men det blir inget av det. Förhoppningsvis orkar jag med att ta en fika eller så imorgon. Jag måste träffa Josefine!! Det är hemskt när vi inte ses på helgerna... Det är så tråkigt och jag får sån Josefine-abstinens. Och hon får Malin-abstinens! Det är inget att skratta åt. Vi lever för helgerna, faktiskt.

Idag ska jag nog beta av lite musik på min nedladdningslista, i brist på annat att göra. På den står bland annat Biffy Clyro, The Wombats, The Rocket Summer, Black Rebel Motorcycle Club och Foo Fighters. Skyll på Jossan! Det är hennes fel alltihopa... Haha! Eller ja, förutom The Rocket Summer för det är Rizs fel. Vad fjöntigt det ser ut när man måste lägga till ett s efter Riz bara för att det är genitiv. Det ser bättre ut på engelska! Riz's.


Mina näsdukar är slut igen. Igår tog jag slut på tre och ett halvt paket. Den andra halvan av det fjärde paketet är slut nu... Måste hämta fler. Och jag saknar idominsalva! Min näsa är jätteröd och helt förstörd av allt snytande. De har bara vaselin här och det svider... När jag åker tillbaka hit i januari så ska jag ta med mig svenskt nässpray och idominsalva. Jag kommer säkert inte behöva det bara för det men man vet ju aldrig. Och en osthyvel! Jag stör mig på att man måste skära osten med kniv här... Lagom knasigt liksom. Och komplicerat! En osthyvel skulle göra mitt liv mycket lättare.

Dagens låt: It Is You (I Have Loved) - Dana Glover (Shrek soundtrack).


Sjuk. På riktigt!

Helt däckad har jag varit igår och idag. I förmiddags var det värst... Låg bara i sängen och blundade. När de andra hade åkt iväg (Anita, Theos vän, tog barnen till skolan) så låg jag och samlade kraft till att gå ner och göra te, ett rostat bröd och ta lite medecin som Theo plockat fram till mig kvällen innan. Sen gick jag tillbaka och har, i stort sett, legat här sedan dess.
Anita knackade på dörren runt tolvtiden och gav mig lite vatten och frågade om jag ville ha någon mat. Och så gav hon mig ett paket! Från mamma! Jag blev jätteglad. Blödig som jag är, så fällde jag några tårar när jag läste det lilla brevet som följde med. Mamma, jag blev jätteöverraskad och jätteglad för chokladen! Tack så mycket. Precis vad jag behövde idag. Kände mig lite uppiggad efteråt och satt upp i sängen istället för att ligga ner.
Och nej, jag har inte smakat kokta gurkor. Vad nu det är. Menar du pickles? Inte för att jag vet vad det är heller...

Sen så lyckades jag äntligen med att få till en ruta till Alexs (Elliot Minors ena sångare) "julöverraskning" som det så tramsigt blir på svenska. En tjej har tagit på sig att göra en slags adventskalender till honom med luckor och annat och så har vi, fansen, fått i uppdrag att göra varsin ruta som ska gömma sig bakom en lucka med vårt namn på! Spännande va? Jag är inte så haj på photoshop och sånt där så det kändes inte riktigt som min grej först men jag ville ändå väldigt göra en ruta. Jag har haft världens problem med att komma på vad jag skulle göra men så idag slog det mig! Jag bestämde mig för att göra rutan "random", precis som Alex själv är. Så, här är resultate!

image3

Haha! Visst är det kul? Jag kan se hans ansiktsuttryck framför mig när han öppnar luckan och bara tänker "Va?!". Visst är det bra?

Jag har också kollat på tre OC avsnitt idag. Och nu är jag fruktansvärt uttråkad. Jag har ingen energi till att göra något men jag vill ändå göra något... Om ni förstår. Det är inget bra på tv förrän om en timme, då börjar Morden i Midsomer. Sen rullar det på ända fram till klockan nio, om man känner för det. Inte Morden i Midsomer då men bra program på TV.


Idag är det 26 dagar kvar tills jag åker hem.


Dagens låt: Himlen Är Oskyldigt Blå - Ted Gärdestad


3!

Men vad är detta? Tredje blogginlägget på en dag? Oj, jag måste vara sjuk. Nej vänta, det är jag ju! Ha. Ha. Ha.

Tänkte bara berätta att just nu så är England INTE kvalificerat till EM. Hela landet står stilla. Jag har fönstret öppet och jag hör inte ett ljud. Det blåser inte ens och det har slutat regna. Det är cirka 2 minuter plus tilläggstid kvar av matchen och det står, just nu, 2-3. T o m Theo och hennes vänner därnere har slagit över på fotbollen fast dem inte är så jätteintresserade. I England så kollar man, även fast man hatar fotboll. Så är det bara.
Jag också. Jag måste ju se fiaskot... När England kvitterade så hörde jag grannens vrål genom ventilen, haha.

Matchklockan närmar sig nittio minuter. Jag ska stänga av musiken och lyssna på vad kommentatorerna säger istället. Oj oj oj. Tre minuters tillägg. Nerver, nerver.

Och just det, Grattis till Sverige som klarade sig vidare! Det måste vi fira.

En och en halv minut kvar. Fortfarande 2-3. Undrar om det är någon som känner för att storma planen efteråt?

En minut kvar av tillägget. Sammanbitet på bänken. Vissel från publiken.


En halv minut kvar.


Slut. Inget England i EM. Aj aj aj aj.

Oh de spelar visst på Wembley! Jag ska dit om ett par veckor! :whee:  Jäklar vad stort det är! En liten parentes bara. Oj så deppigt det blev i rutan nu... Jag klarar nästan inte av det. Hjälp.

Nä, en god natts sömn på det.


-_________-

Jag är sjuk. IGEN. Ville bara tala om det.

Och ja, det åskar. IGEN. Ville bara tala om det med.

Jag har tråkigt och det är lite deppigt. Vill bara kolla på Disneyfilmer och The Notebook nerkrupen i sängen. Får nöja mig med Hem till gården och Coronation Street. Kanske kollar på några webisodes senare också. Då brukar pigga upp.

Hejdå.

Hallelujah och julklappsshopping.

Paramore den 2 februari! Jajemän. Biljett grejades i ett nafs imorse! :whee: Ser fram emot det väldigt mycket! Så härligt att det är en lördag också ju... Bra konserter på lördagar är sällsynt i London, tyvärr. Hade det inte varit det så hade jag gått oftare. Men skitsamma. Jag ska se Paramore! Halleluuujaaaah! Hahaha.

Efter att jag fixat Paramore-biljetten så åkte jag in till Wimbledon för att köpa julklappar. Har fixat till Emma, mamma, pappa (delvis), Josefine och Erik (delvis). Jag vet vad jag ska köpa till Niklas, men jag hittade det inte. Jag vet dock vart jag ska kolla för att få tag i det, hehe. Jag vågar inte skriva för mycket här. Man vet ju aldrig vem som läser...
Klarade nästan av att inte köpa något till mig själv. Men dem hade ju lite erbjudanden på HMV som jag inte kunde motstå... Nu börjar jag faktiskt seriöst undra hur jag ska få hem alla skivor. Jag har en hel trave som jag köpt sedan jag kom hit plus alla McFly-skivorna som jag hade med mig när jag kom.

Jag glömde berätta om stormen vi hade för ett par nätter sedan! I måndagskväll närmare bestämt. Det kom skurar hela dagen och på kvällen så tog det i ordentligt och regnade riktigt jäkla mycket. Det blev lite översvämningar på vissa ställen till och med. Jag satt i mitt rum och helt plötsligt så blinkade det till utanför fönstret. "Åska?" tänkte jag "Nä, inte i november!" men några sekunder senare kom det en knall... Hjälp! Åska på natten, usch usch. Allt som allt kom det bara fyra knallar men fy fasiken vilket muller! Den tredje var värst... Det var så nära att hela huset skakade och rutorna skallrade. Jag skojar inte!
Theo var livrädd och kom in på mitt rum för att prata. Morgonen efter frågade hon om jag sovit något "Nja, inte så bra" sa jag. "Ja, jag kunde ju i alla fall inte sova efter att jag varit inne hos dig! Det blev värre då!" Hahaha. Bara för att jag sagt att man ska dra ut alla kontakter, inte vara på ovanvåningen, hålla sig borta från fönster och inte prata i telefon när det åskar. Hon hade aldrig hört något av det. Dock sa hon till mig att jag skulle ta av mig glasögonen eftersom det var metal i dem. Jag vet inte om hon skojade eller inte.

Nu ska jag julpyssla lite och bränna några mix-skivor som jag ska ge bort i julklapp. Eller det kanske jag inte ska skriva här? ;D
Jag köpte i alla fall set på Tesco så jag kan göra egna julkort! Köpte två olika men det fanns ett annat som också var ganska fint. Om de här tar slut (varje set ger 5 kort) så köper jag det också. Men det är det nog ingen som är intresserad av att veta, haha...

Dagens låt: We Are Broken - Paramore <3

Igen!

Gissa vad som hänt? Boilern har stängt av sig själv. För åttionde gången. Jag upptäckte det runt tolv-tiden idag och ringde till Theo. Hon ringde sen till rörmokaren som sa att han skulle komma vid halv sju ikväll. Det är om två timmar och den har redan varit avstängd i minst fyra timmar men säkert fler eftersom det var svinkallt i huset när jag väl upptäckte att den stängt av sig... Åh. Det är egentligen väldigt enkelt fixat, man kan bara gå in och starta om den. Men inte särskilt smart att göra det eftersom rörmokaren måste ta en ordentlig titt på den nu. Det är ju, som sagt, inte första gången den stängt av sig utan att fråga först. Hmmf.

Ikväll så kommer Theos vän Anita hit. Hon ska bo här ett par dagar eftersom hon och hennes pojkvän håller på att flytta till en annan lägenhet så just nu är hon hemlös. Heh. Jag har gjort köttfärssås och så fort Ms Fuller (tjejernas hemlärare) går hem så ska jag sätta på pasta. Hunger!
Det som är bra med att Anita kommer hit och bor är att Theo är ledig från jobbet imorgon vilket betyder att jag inte behöver hämta Ellie och Josie från skolan! Wheehay! Så, morgondagen kommer att spenderas i Wimbledon och jag ska handla seriöst mycket julklappar.
Jag vet vad jag ska köpa till mamma, pappa, Erik, Niklas, Emma (om jag kan hitta det), Ellie, Josie och Theo (delvis). De enda julklappar jag köpt än så länge är till Karin och Maria. Har dock ingen som helst aning om vad jag ska ge till Inger, Morfar och Kat. Kat är svårast för jag vet inte alls vad hon vill ha... Jag hade kunnat ge henne Elliot Minor pins men jag vill inte beställa pins för 3 pund när det kostar dubbelt så mycket att få dem levererade...

Ohh imorgon så släpps det biljetter till Paramores extrainsatta konsertdatum! Och de spelar i London en lördag! :whee: Lätt att jag kommer vara där! Biljetterna finns till försäljning fr o m klockan nio imorgonbitti så jag kommer köra hem fort som bara den från skolan och rusa upp till datorn! Haha.

Nej fy attsingen vad kallt det är... Senast jag kollade var det 16.5 grader här inne men det kan mycket väl ha sjunkit sedan dess. Jag är bara glad att det inte är lika kallt ute denna veckan som förra. Då var det minusgrader och då hade det säkert varit grymt mycket värre här inne... Hjälp! Det blir nog skidunderställ som pyjamas inatt. Jag är jätteglad att jag tog med det hit! Det har räddat mig från köldskador många nätter.

Dagens låt: We Are Broken - Paramore

Regn och rusk.

Camden var en mindre katastrof. Eller ja, det var kanske inte SÅ farligt men jäkligt tråkigt var det. Kändes surt att betala 9 pund i dörren på Barfly när de spelade så dålig musik... Och det var jättekö och tretusen personer därinne. Och så Jeremy. Hahaha! Ja, han var ju ingen höjdare som sagt, Jossan. xD

Igår var det slappedag. Vaknade av mitt alarm tio minuter innan Hollyoaks skulle börja, hehe. Fixade lite snabb frukost och kröp tillbaka ner i sängen och gick inte upp förrän programmet var slut några timmar senare. Väldigt skönt. Sen duschade jag och började storstäda mitt lilla krypin. Sorterade om lite och rensade på mitt extremt stökiga bord så nu är här väldigt fint och städat inne.

Har börjat planera lite löst (mest i huvdet än så länge) gällande Elliot Minor promotion. Vi har en massa idéer och i stort sett alla verkar involvera ballonger på ett eller annat sätt haha... Och flyers. Flyers och ballonger. Ser fram emot det väldigt mycket. Blir nog någon gång i December, tror jag.
 Riz och jag ska beställa saker till varandra imorgon! Ser fram emot det! Och jag ska, förhoppningsivs, få bli admin på EMA MySpacen också! Yay! Jag är redan admin på EMA forumet så det känns ju ganska passande.... Inte för att det är så komplicerat när vi bara har 15 medlemmar (kom igen, bli medlem! EMA) men ändå.  

På fredag ska se Theo se Pigeon Detectives med en kompis. Jag är JÄTTEAVUNDSJUK! Vill också se dem...

Nä, dags att köra till skolan och hämta Josie och Ellie. Dagen går så fort, vill ha mer tid för mig själv! 

Dagens låt: Vad som helst med Elliot Minor. <3 

:whee:

Snabb uppdatering, har lite saker att stå i.

Igår eftermiddag så beställde jag, lite hastigt och lustigt, en Elliot Minor-hoodie och några pins! Jag skulle egentligen bara kolla vad det kostade och sådär men det slutade med att jag köpte en tröja istället, haha. Allt som allt tog det fem minuter från att jag först gick in på sidan till att allt var klart... Jag stack sedan för att hämta tjejerna på skolan och när jag sedan kollade mejlen igen på kvällen så hade jag fått ett mejl om att mina saker hade blivit skickade! Så snabbt! Jag tänkte att dem kommer nog inte fram förrän måndag eller tisdag då men gissa vad som kom i posten i förmiddags? Min tröja!!!! :whee: Det gjorde min dag så fruktansvärt mycket bättre! Inte för att det varit en dålig innan, absolut inte, men det var liksom pricken över i:et. Och så himla mysig den är också... Varm och gosig. Lite för varm just nu, haha. Fick ta av den för en stund sedan, vill helst inte svettas ihjäl...

Ikväll blir det utgång med Josefine i Camden. Josefine+Camden är ALLTID en bra kombination! Hoppas det inte är för kallt bara. Vi har en tendens att "vandra runt" när vi träffas... Gå vilse och inte hitta rätt buss och sådär. Fast jag vet att min nattbuss går från Trafalgar square i alla fall. Kan ju vara bra att komma ihåg. Jag vill helst inte komma hem klockan sju igen, det var lite för maffigt.

Nä det finns naglar att måla, kläder ska väljas och hår plattas. Och här sitter jag?!

Dagens låt: Still Figuring Out - Elliot Minor

Untitled

Nu kommer jag mig faktiskt for att uppdatera! Heja mig!
Veckan har varit okej, mycket slappare an vanligt. Theo har varit sjuk ons-tors sa jag har fatt lite mer tid for mig sjalv eftersom jag inte har behovt vara med tjejerna exakt hela tiden. I mandags och tisdags sa slog jag nastan knut pa mig sjalv nar jag stadade huset, det var sa stokigt och smutsigt efter helgen, men det var bra att jag gjorde det for det betyder att jag knappt behovt gora nagot alls dom andra dagarna. Bara tvatta lite, sopa, diska och plocka undan. Skont!

I onsdags sa akte jag in till Wimbledon med forhoppning om att hitta ett par snygga boots/stovlar eller festskor. Det blev inget alls... Eller jo, jag hittade ett par helt perfekta boots pa 'New Look' MEN, de fanns bara i en storlek; 36. Jag provade bootsen och funderade lange och val pa ifall jag skulle kopa de eller inte for de var litegranna for sma. Jag bestamde mig for att inte kopa dem men jag kunde inte sluta tanka pa dem... Sa igar akte jag in till Kingston istallet, eftersom det finns ett gigantiskt 'New Look' dar, med hoga forvantningar om att hitta bootsen, i ratt storlek!
Men icke sa nicke. Inte en enda sko som liknade dem jag hade provat dagen innan fanns att hitta. Besvikelse. Pa bussen hem bestamde jag mig for att aka anda till Wimbledon och kolla pa bootsen igen. Det fanns en megaliten chans att de hade fatt in de i andra storlekar den dagen (en butiksexpedit sa att de skulle fa leveranser pa torsdagen) och om inte sa kunde jag prova storlek 36 igen. 
Skorna fanns kvar men de hade inte fatt sallskap av nagra storre kompisar sa jag provade igen. Och kopte dem. Haha! Jag var bara tvungen att ha dem! De gor lite ont men det ar nog inte for att de ar sma utan det har mer med sjalva modellen att gora och sa ar jag inte riktigt van vid att ha en 5 cm klack! De var lite trixiga att kora bil med.
Ellie sa att jag inte passade i dem och Theo blev helt chockad over att de var i storlek 3. Men Josie gillade de i alla fall. 

Jag kan fortfarande inte fatta att jag ska se Elliot Minor! Jag hade latt skippat McFly ifall jag hade fatt se en hel konsert med Elliot Minor istallet! Jag ska ga pa deras nasta turne, oavsett om det ar mitt i veckan eller inte. Jag bara MASTE! Och det ar sa kul med det nya forumet; Elliot Minorics Anonymous. Alla ni som gillar Elliot Minor; bli medlem!

I helgen sa blir det utgang i Camden, igen haha, med Josefine och inte sa mycket mer. Blir nog mest vila forutom det och sa Hollyoaks pa tv!
Idag har jag foljande inspelade program att titta pa: Coronation Street x 2, Heroes, I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here! och sa kanske Midsomer Murders om jag hinner. Dagen ar raddad!

Dagens lat: Still Figuring Out - Elliot Minor (Nasta singel, everyone! Promota, promota, promota!)

*skutt skutt*

Idag har varit en superrolig och megabra dag! :D
Jag gjorde de sista stora grejerna på min städningslista i förmiddags så jag behöver bara göra lite småsaker imorgon som att damma några speglar, mitt rum (ey, det är så äckligt haha) och tvätta lite. Jag kände mig så duktig när jag gjort allt! Huset är jätterent och jätteprydligt nu.

John tittade över för det skulle komma en kontrollant och kolla på loftet och se så att allt är säkert och sådär. Medan han väntade på att den där kontrollanten skulle komma så tog han itu med att göra rent glastaket i konservatoriet. Det gjorde han genom att fyllka hinkar med vatten och kasta ut från badrumsfönstret! Vet inte om det var särskilt effektivt men det var ganska roligt... Jag satt vid datorn i lekrummet (som är precis bredvid konservatoriet) och helt plötsligt kommer det värsta vattenfallet nerdansade! Hahaha och sen kommer Bootsy (katten) nerglidande också! Hahahaha! Det var så fruktansvärt roligt, jag kunde inte sluta skratta! Han gled hela vägen ner till kanten och sen försökte han smita ut till sidan på taket men det gick inte så bra så han flög ner på marken! Hahahah! Oh det var så himla roligt...
Ibland så brukar han klättra runt där uppe runt badrumsfönstret och det händer att vi släpper in honom där också när han sitter där utanför och galer. Han trodde nog att det var jag som var och grejade i badrummet och förväntade sig att få komma in... Hahaha!

Oooooch... ELLIOT MINOR SKA VARA FÖRBAND TILL MCFLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bästa grejen på LÄÄÄÄÄNGE! Alltså, jag ser mer fram emot dem än McFly! Ska äntligen, äntligen få se dom! Ååååh så himla underbart....
Den dagen kommer nog bli den bästa i mitt liv, jag lovar! Kat kommer ner från Newcastle, jag ska träffa Ylva, se Elliot Minor (<333), McFly och sen dagen efter så kommer Maria hit! Jaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Nä, jag kan inte skriva mer, jag är alldeles för uppspelt! Nu ska jag och Theo åka och tanka bilen. See you later, alligator!


Dagens låt: One Last Kiss - Madina Lake

Uuuuh...

Kan man ha tråkigare? Fan att jag ska bli sjuk lagom till helgen... Såg fram emot bio med Josefine ju. Har legat på sängen med datorn hela dagen men nu börjar det bli lite tröttsamt... Har inget att göra. Pallar i och för sig inte så mycket men nu måste det hända något snart! Ska kolla på film senare ikväll men den börjar inte förrän tio över nio, det är en och en halv timme till dess.

Och jag blir galen på alla raketer! Det är inte tyst en sekund ikväll... Folk skjuter och skjuter och skjuter! Det är precis som om alla fått för sig att de måste testa och se vilka raketer som är snyggast så dem vet vilka dem ska införskaffa till nyår. SUCK! Så har det varit ändå sedan man började sälja raketer för en vecka sedan eller så... Drygt, kommer säkert vara så här ändå fram till jul. Farligt också ju! Idioter.

Nu ska jag nog snart pallra mig ner till nedanvåningen för att hämta lite dorito-chips. Jenny gjorde mig jättesugen på popcorn innan! Jag saknar helt vanliga micropopcorn... Och Marabou-choklad! Och marängsviss! Usch nu får jag hemlängtan också.

Tur att jag har Josefine!

Ali Paul, why did you fall?

Ali, Ali Paul, why did you fall?
We know you didn't deserve this at all
We miss you Ali Paul
Why did you fall?
My silly little Indian fool

Imorgon måste alla hålla tummarna! Då går Elliot Minors The White One Is Evil in på Englandslistan. Frågan är bara på vilken plats... Jag har gjort vad jag ska, har köpt alla singelformaten plus ett plektrumhalsband! Ska ladda ner en annan version av TWOIE på iTunes också så att den räknas i statistiken. Fasiken vad fräckt om dem blivit topp 10!

Jag är sjuk. Vaknade imorse och var helt tjock i halsen, täppt i näsan och kände mig allmänt hängig. När jag kom ner gjorde Theo te till mig och sa till mig att stanna hemma hela dagen, som om jag hade tänkt gå någonstans så här... Låg på soffan och kollade på Hem till gården och Coronation street medan dem andra höll på att flytta omkring Josies och Theos grejer. Efter ett tag kom Josie ner och tittade på mig och sa: "Du vet att du inte kan ligga där hela dagen." Eh? Jag är SJUK! Tack för omtanken, liksom.

Blev ingen bio och ingen bilkörning idag heller. Hade min andra körlektion igår och min lärare tyckte att jag skulle ha två lektioner till varav en skulle vara i två timmar så att jag skulle kunna köra på A3... Jag ska köra barnen till skolan!På sin höjd köra till Tesco och handla. Jag behöver inte fyra lektioner för det... Det känns tillräckligt bra som det är. Jag har en tendens att dra till höger, haha, och det är lite förvirrande eftersom allting är precis tvärtom mot hemma. Helt plötsligt kan en gata bli enkelriktad som innan gått i båda riktningarna.

Jag längtar till julen! Det ska bli så roligt att komma hem och det ska bli så roligt att få köpa julklappar till alla... Ska börja planera snart vad alla ska få! Ska köpa mig en riktigt fin röd klänning och ett par fina skor innan jag åker hem också som jag kan ha på mig på julafton.


Dagens låt: Jessica (Dark Angel version) - Elliot Minor

RSS 2.0