Lördag.

Idag känner jag mig helt under ytan, precis som om jag var ute igår. Och det var jag ju inte så hur hänger det ihop? Bröstkorgen trycker, ingen energi, ont i halsen. Joy. Fick tyvärr ställa in med Lennie p g a det och lite annat så det var himla synd. Hade sett fram emot att träffa honom igen ju!

Igårkväll (eller ska jag säga inatt?) tog jag ett ordentligt ryck med att läsa 'Breaking Dawn' och fick hejda mig när klockan slagit halv tre, fast jag egentligen inte var trött. Jag blev ordentligt överraskad av en del händelser och kunde bara inte sluta läsa. Tur att boken är tjock!

Har precis varit olaglig och brännt Mamma Mia! soundtracket på en skiva till mamma, hihi. Tragglade mina ABBA-låtar på iTunes men kände efter ett tag att jag ville ha något lite mer modernt så jag gav efter och laddade ner soundtracket.
Filmen hade så många höjdpunkter och minnesvärda stunder men den som stod ut mest var nog uppträdandena i slutet. Särskilt då när dom tre papporna dök upp iklädda typiska ABBA-kläder! När filmen väl var slut applåderade stora delar av bio-publiken faktiskt, det har jag aldrig varit med om i en biosalong innan. Jag vill se den igen.



Dagens låt: Honey, Honey - Amanda Seyfried, Ashley Lilley & Rachel McDowall

Åsikter?
Författare: Mariam

Jag hoppas att du mår bättre idag=)

Mamma Mia är en fantastisk film, när jag såg den så började alla applådera i slutet också xD Och jag har aldrig varit med om en så blandad publik(barn, ungdom, vuxna, gamlingar) förut, i en fullsatt biograf..lite coolt:D

2008-09-07 @ 13:44:14
URL: http://misswicked.blogg.se/

Säg vad du tycker:

Vän eller fiende?:
Prenumerant?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Min blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0