Whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy?

I helgen har jag och Josefine insett två saker:

1. Vi kan inte utgå ifrån att ingen förstår vad vi säger när vi är ute.
2. Vi har bara ca en och en halv månad kvar tillsammans här.

Punkt ett insåg vi redan i fredags kväll (jag kanske inte borde skriva 'redan' med tanke på att vi har varit här i sju månader och borde insett det för länge sedan) men fick bekräftat idag (söndag). I fredagskväll när vi var på väg ut från KOKO och står och fixar med våra väskor/jackor i foajen så går det förbi två killar varav en har mössa på sig.
Jag: Oh, där är dom som jag har spanat på! Särskilt han i mössan.
Josefine (vänder sig om): Ja, just det!
Sen går vi ut och när vi passerar dom på trapporna utanför hör vi en av killarna säga något i stil med "men du lånade ju min tröja!". På klockren svenska. Jajamän, Malin!
Och idag när vi shoppade i Kingston så höll vi upp dörren till Oasis för två tjejer när vi skulle gå in och dom ut. Samtidigt säger den ena tjejen till den andra "Det ligger typ en bit utanför Uppsala" med världens uppåt-dialekt. Så ja, det finns andra svenskar här i London än vi. Tydligen.

Punkt två insåg vi inte förrän innan i eftermiddags. Och fram tills igårkväll hade vi inte behövt inse den heller. Josefines planer har ändrats och hon ska nu åka hem i mitten av juni istället för i slutet av juli. Fan ta dig, människa!!! Haha. Så vi försökte planera någorlunda hur vi ska lägga upp dom kommande helgerna och försöka få in så mycket som möjligt av allt det vi har kvar att göra...
Nästa helg går bort eftersom Joey då är i Sverige, helgen efter det ska vi på Fantomen på Operan och sedan till Camden market på söndagen. Helgen efter det har vi, än så länge, en ledig lördag och på söndagen ska vi gå på Soccer six och se McFly och The Wombats (bl a) försöka spela fotboll. Den kommande helgen efter den så ska vi ta en dagstur till Brighton och gå runt där och så har vi en tom söndag dagen efter. Helgen efter det så är det Pigeon på fredagen och helgen efter det så åker Josefine hem. :( Om allt går som det är tänkt, vill säga.
Vi ska också försöka klämma in Charles Dickens-museet, Shakespeares Globe Theater och London Zoo. Plus något till som jag inte kommer ihåg just nu... Stress!

Men nu ni, ska jag kolla på HELT nya avsnitt av Morden i Midsomer! Ni andra hemma i Sverige får minsann vänta tills i sommar så det finns ju vissa fördelar med att bo här också, antar jag. Puss och kram!


Dagens låt: Why - Go:Audio

Åsikter?
Författare: Mariam

haha, lite pinsamt/roligt där med killarna!

2008-04-29 @ 20:14:49

Säg vad du tycker:

Vän eller fiende?:
Prenumerant?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Min blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0